Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Pedig az adatlapodon is ott van. Tehát bármelyik HE fórumtárs is hozzájuthat. Ami nem baj, csak növeli azok számát akik hasonló helyről, helyekről megtudhatták. Viszont neked is kell annak a címét tudnod aki írt. Tehát nem kell keresgélned.
Neked ebben tökéletesen igazad van, mert ugyan hiába vette le Topi (szerintem teljesen jogosan, mert azóta én sem kapok annyi gyalázkodó levelet oda) a nyilvánosan elérhető adatok közül a levélcímet, ha valaki felrakja a bemutatkozásába...
Valamint azon is elgondolkoznék, miért írja ki, hogy "Józsi", ha nincs ismerősnek felvéve? A harmadik meg az, hogy miért olyan biztos HE tag próbálja szívatni Janit? Ugratni meg azt lehet, aki ugrik...
Boldog Karácsonyt Nektek!
Mióta sötét homokba dugom a fejem, azóta igazán szép csak az élet. Illetve főleg akkor, ha nem is beszélünk az azon kívüli világról. De ha beszélünk / írunk / olvasunk is, a karosszékből minden olyan egyértelműnek, csillogónak és távolinak, megfoghatatlannak tűnik. És majd mindenki úgyis megoldja a maga életét. Ott, a messzi-messzi távolban, az Etherneten utazó biteken túl.
Mindeközben élő és létező, érző emberek valódi sorsáról és életéről van szó, senkit ne zavarjon. Csak legyintsen egyet mindenki és írjon mindenféle csúcskirályságot a kényelmes fotelből. Mióta az internet elterjedt, nem csak a butaság és ostobaság terjed a futótűznél gyorsabban, de a brutális mértékű közöny és a fotelből megmondóemberek is.
Sziasztok.
Nem találtam külön topicot erre így feltenném itt a kérdésemet. Ezekbe a kis fűtőpatronokba mi az a fehér anyag amivel be van ragasztva a közepe? Lehetséges, hogy csak sima hővezető ragasztó? Ha megkapargatom akkor olyan mint a vakolat
És mégis hogyan gondoltad, mit kellene tenni Janinak, hogyan kellene neki kiiktatni az illetőt, hogy tovább már ne ronthassa a társadalmat? Szerintem nem gondoltad át te ezt te igazán, mielőtt leírtad volna a véleményedet.
Emellett úgy látom, hogy vezetéknév is tartozik a József mellé, csak az ki lett törölve.
A harmadikra: Pont egy regisztráció választ el bárkit attól, hogy tag legyen itt.
Az email cím amiről küldték a fórumhoz tartozik mivel egy nem túl régi hozzászólásomhoz csatlakozik.
Akkor ez házilag simán kivitelezhető.
Erre lettem volna kíváncsi. Köszönöm.
A speciális csempe-járólap fugázó anyag sokkal keményebb, szerintem jobb. Attól függ, mennyire melegszik, repedhet bármi.
A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2018
Maximum 240 fokot kéne kibírnia, igazából nem is patronhoz kéne hanem egy hőérzékelő elemet PTC-t szeretnék egy kis rézcsőbe beragasztani, bár annál meg nem árt ha jó a hővezetése is.
Lehet megpróbálom hővezető ragasztóval beragasztani és a végét meg fugázó anyaggal lezárni.
Nem csemperagaszó, hanem samottpor és vízüveg keveréke.
Sajnálom a bácsit.
Mellesleg többször gondolkoztam már azon, amikor néha odaszúrja mellettem egy "sportos" motor/átalakított autó és ugrok egy nagyot, hogy a "menőzésen" kívül mi értelme van? Arról nem szólnak a hírek, hogy volt-e érvényes műszakija (tényleg hangot kell mérni a vizsgához), meg hogy megállt-e segíteni? Idézet: „Mellesleg többször gondolkoztam már azon, amikor néha odaszúrja mellettem egy "sportos" motor/átalakított autó és ugrok egy nagyot” Na ilyenkor kéne elgondolkozni, hogy van e értelme/szabad e még vezetni, nem? Ha elmegy melletted a pályán egy sport kocsi/motor és te megijedsz és félrerántod a kormányt, akkor a sportkocsis lesz a hibás? Most nem egy lóról van szó aki nem tud lereagálni egy neki igen szokatlan hangot és megvadul.
No-no! Egyszer voltam gyalogos, és jött egy motoros, olyan üveghanggal, hogy azt gondoltam, hogy ezt szívesen hátbapuff, egy puskával. Iszonyú hangja volt, ráadásul még a babakocsisnak is jóleshetett, nembeszélve ( egybe kell-e írni?) a babáról.
Valamit összekevertél. Nem vezetés közben ugrik. Ültem mellette sokszor.
A ló meg hiába szokta meg a normális forgalmat (biztos nem először ment a forgalomban), ha egy ilyen primitív barom belebőget a fülébe és "ezerrel eldönget" mellette. Edzett katona és rendőrlovak sem bírják az ilyet! Csak könnyebb őket megfékezni. A hozzászólás módosítva: Dec 29, 2018
Idézet: Egybeírjuk: "babáról". „( egybe kell-e írni?) a babáról.”
Ez a kordé, mit keresett a közúton? A képekből látszik, hogy ezen egy szikra fék sincs!
Ezt az öregúr magának is köszönheti, és valószínűleg jól meg is büntetik.
De, itt pont egy lóról van szó, ami megvadult attól, amit a gyökér csinált azzal útra nem való sz***al.
Igen arra gondolt, de most piszkálódós kedvemben vagyok.
Igen, erre gondoltam, nem a babáról-ra. De mindent én se tudhatok.
A video 6p.-nél szépen mutatja a leszakadt fékkart!
Nálam a videó 1:47 hosszú, a hatodik percet nem látom, de ha volt is fék sokat nem ért. Azért fél lóerőt, illene egy közúti jármű fékének megállítani.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |