Fórum témák
» Több friss téma |
Hogy lássak?..
Lámpatest az pipa, LED-et nem akarom. bbb: Ezt kérdeztem, hogy hogyan keressek rá, mi a neve ennek a szint szabályzónak? Érzékelő oké, azt tudom hogy hol és mennyi, de a vezérlőnek mi a neve? Lámpa mosó sem egy nagy kaland, van lámpa mosós lökhárítóm.
Üdv!
Volt egy kisebb balesetem fél éve mikor hátulról belèmcsúsztak (hátsó szélvédő bejött a hátsó ülésre) de azóta már a lölhárító és a csomagtartó is cserélve lett, viszont azóta nem működik a hátsó szélvèdő fűtésem. A kapcsolója a középkonzol felett vilàgítás mellett is narancssàrgàn világít (mintha be lenne kapcsolva) piros helyett, de bármilyen àllásban is van a kapcsoló, a fűtés nem működik, valamit a hátsó szélvédő mosó sem olyan, az ablaktörlő megy, de a folyadékot nem spricceli. Mi lehet a gond? Azóta világít így a kapcsoló mióta kirepült a hátsó szélvédő. A válaszolat előre is köszönöm! A hozzászólás módosítva: Okt 18, 2018
A kábelköteget elvágta, vagy elégette a lakatos, vagy a szerelésnél követtek el valami hibát. Nehéz lesz ezt így távolból diagnosztizálni. Te vagy az autó közelében neked kell megnézni.
A neve automata szintszabályzó. De csak a golf iv xenon kulcsszavakra rákeresve a komplett köteg hozzá (ugyanott mosóhoz alkatrészek): Bővebben: Link
Minden esetre az árát elnézve, megfontolandó egy gyárilag xenonos jószág megvétele (1000 euro, s még egy százasért behozzák) akárcsak alkatrésznek... A hozzászólás módosítva: Okt 18, 2018
Köszönöm, ezt kerestem!
Valamiért reménykedtem, hogy olcsóbb a dolog, így inkább maradok a LED-nél, de köszönöm, hogy megkerested!
100%-osan biztos leszek benne hogy meg leszel vele elégedve
Remélem!
Egyébként valaki nem tudja, hogy a magasság állító motort hogy kell kiszedni? Nemigazán jöttem ráá. Youtubeon rákerestem, de érdemlegeset nem találtam.
Ha olyan, mint a puntoban volt, akkor csak el kell fordítani és kihúzni, illetve a végét kipattintani.
Sziasztok!
Bár félig sejtem, hogy a kérdés a válasz, de.. az miért van, hogy a jobb oldali lámpa (projektoros) úgy adja a legkisebb! fényt, hogyha az izzó normálisan a helyén van? Most próbálgattam, ha rendesen a helyén van, szep, egyenletes, rohadt gyenge fényt ad, viszont akár fordítva, akár egy kicsit (3 fokkal lefelé döntve) rakom be az izzót, máris konkrétan érzem a lábamon a lámpa melegét? Ezzel egyidejűleg hatvanyozottabban nagyobb fényt ad.. most azt csináltam, hogy a H7es izzó azon részét, ami egyenes, (hogy ne lehessen fordítva berakni) feljebb hajlítottam, így raktam be, és most látok is vele. A vetítési kép nem változott, nem került feljebb a kitakaras, tehát ugyanúgy nem vakít, csak középre sokkal több fény jut.. a kérdés az, a foncsor adta meg magát, és azért világít így jobban, vagy félre lett tervezve a lámpa?
Sziasztok!
Szeretnék egy golf IV-be fényszóró mosót beépíteni! Minden kész van a kábelezésen kívül! Esetleg tudnak nekem valaki adni egy leírást, hogy hogyan kell bekötni a fényszóró mosó motorját? Köszönöm előre is a válaszokat!
Vagy egy külön gombra, vagy a szélvédőmosóéval párhuzamosan.
Csak simán rákötöm az ablakmosó motorjára és működni fog?
Igen. Csak abban az estben minden ablakmosáskor mossa a fényszórót is, nagyon sok vízzel. Gyakrabban kell a tartályt töltögetni, mintha külön tudod mosni őket.
A hozzászólás módosítva: Nov 29, 2018
Sok autónál gyárilag úgy szokás, hogy csak akkor nyomja a vizet és mosson, ha a tompított is fel van kapcsolva.
Mivel nappal is lámpázni kell az is luxus. Pont nappal amikor a látást nem zavarja hagynám ki a fényszóró mosást.
Olvasd el még egyszer, amit írtam! Azt írtam, gyárilag sok autónál így van megoldva. Pl. Volvo s40, FIAT Punto mk1, … Nem azt írtam, hogy minden áron így kösse be, de ez egy megfontolandó szempont.
Igen, jobb lenne úgy bekötnöm, esetleg abban nem tudtok segíteni, hogy "gyári" bekötés legyen?
Csak a vízfelhasználás miatt írtam, tudom, hogy sok autón gyárilag ez van.
Sziasztok!
Van egy 2003-as golf iv-esem, amiben gyárilag olyan komfort modul van, ami nem támogatja a távirányítóst kulcsot. Gondolom ez az 1 csatlakozós. Ha vennék 2 csatlakozóst, ami már támogatná, azzal meg lehetne csináltatni hozzá a bicskakulcsot? 2 csatlakozó van azon, a jelenlegin 1, a plusz 1 csatlakozóba mit kéne bekötnöm? Vagy gyárilag ki van vezetékelve?
Hali! Az nem olyan egyszerű! Létezik három csatlakozós is. Olyant kell keresni amiben benne van a távirányító vevő modulja, azokra rá van nyomtatva a feliratok közé hogy német rádió engedélyes ilyesmi. Aztán ösze tanítani mindent mindennel fel programozni a kulcsokat stb. Én is szeretnék ilyen műtétet. de a kábel kötegek is változnak ekkor már, meg ismerni kell hova mit kel stb. Bonyi bonyi.....
Sziasztok. Golf 4 2000 évj. Semmibol semmi nem mukodik az eggyik távirányítóm a kozponti zárhoz. Originál VW 2 gombos bicskakulcs, szerencsére a pótkulcs megyen. Elemet cseréltem benne, úgysem megy. Próbáltam volna tanítani, de nem sikerult. Mit csinaljak vele? Elegge rossz erzesem van hogy csak egy mukodo kulcsom van az automhoz.
Szia! Ezt most hogy érted? Van egy eredeti müködő kulcsod, többi elveszett. De szereztél akár honnan egy másik VW kulcsot, és azt akartad a kocsihoz pót kulcsnak? A meglévő régebbi kulcsaid közül már csak egy müködik, de megvan mindegyik? Milyenek voltak hozzá eredetileg ird le és mi van meg? üdv
Már megcsináltam, VCDS-el sikerült megtanítattnom vele mindkét kulcsot. 2 originál kulcsom van hozzá, csak tegnap az eggyikre nem reagált, elemcsere után sem. De most már míködik.
Sziasztok az lenne a problémàm hogy a jobb oldali ajtóm (3 ajtós) nem nyitja és nem zárja a központi zár mielött szét szedem szeretnék egykis infót gyüjteni hogy hol keressem a hibàt !! És hogy ha esetleg ki kellen szerelnem a zárat akkor milyen méretü kulcsot kell használnom a képen jelölt csavarokhoz köszönöm előreis a segítséget
Sziasztok! Gyári Xenon lámpám olyat csinál, hogy általában a jobb oldali nem kapcsolódik fel, ez leggyakrabban akkor jön elő ha úgy állítom le az autót, hogy a lámpa égve marad!A helyzetjelző működik, a refi is! Ilyenkor néha ha széthúzom a kábelt meg összedugom megjavul, de van hogy kapcsolgatom föl le a lámpát és akkor 1X elmegy a bal és csak a jobb oldali világit, majd mind kettőnél csak a helyzetjelző és utána meg jó mind! Ez mitől lehet ??? Trafó baszakodna?
Szia! Egy kis infó. Ha lentebb is olvasgatsz az oldalon, más ajtószétszerelési részleteket is találsz.
Sziasztok!
Ablakemelő motorom csak szakaszokba volt hajlandó működni, ezért lecseréltem. Az újjal most jól működik, de csakis ha a jobb első ajtón lévő nyomógombbal működtetem, ha vezetőoldalról akkor semmit nem reagál. Visszaraktam a régit, az működik vezetőoldalról, de csak szakaszokba, tehát nincs kontakthiba. Mi lehet a baj?
Szia! Talán a rajta lévő modul az nem "kommunikál" a központi kapcsolóval. A gyári számmal megegyezőt sikerült beletenni? Ha nem akkor nem fog csak helyből működni. Talán az ajtóátvezető "harmonikában" el van törve a vezeték?
A hozzászólás módosítva: Jan 5, 2019
|
Bejelentkezés
Hirdetés |