Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Superman meséli:
Te Batman, képzeld, ahogy repülök, meglátom a Macskanőt egy tetőn, amint széttárt lábakkal meztelenül fekszik egy matracon, és kéjesen vonaglik. Annyira megkívántam, hogy odarepültem, s durr bele És nagyon meglepődött a Macskanő? Hát igen, de közel sem annyira, mint a Láthatatlan Ember
Ha már vicces, mókás történetek, és Hobbielektronika is, hát legyen már benne elektromosság:
-Ideköltöztünk, és a nejem megkért, szereljem fel a konyhába az ő konyhai lámpáját, szebb is, mint a fentlévő, meg hát az az övé. Nosza, neki is álltam, csavarozgatás közben elmagyaráztam neki: fekete lesz a fázis, kék a nulla, lehet még ott zöld-sárga is, ami a föld, és ne csodálkozzon, ha piros lesz, mert régen az volt a föld. Ezekután lemásztam, leültem, ittam egy unicumot –és csendben voltam. Csak halkan szólalt meg: -Akkor most mi a földből kapjuk az energiát? …a plafonból két piros vezeték állt ki… (azóta is úgy van)
Szakszerű kötés. Telefonnal (nem "okos") készült lakásban, a felvétel nem túl jó. A szigetelést meg már megbontottam addigra, a 3 drót együtt van és minden szín szerepel együtt. Fekete-piros-kék.
![]() A hozzászólás módosítva: Jan 2, 2019
Egyik villanyszerelő brigád után pár évvel:
Lacibánk cseréli a csövet az öltözőbe. Erre csatt bentről. Rohanás. Az öreg szkanderozott az egyik dróttal. A villanybrigád fürere erre. Aha akkor eddig nullát szakítottunk... Persze persze a bizti tábla. Na azon 30 bizti. Le se mert semmit kapcsolni, vagy egy pc vagy az iroda esetleg hűtő stb. Felirat egyiken se. A hozzászólás módosítva: Jan 3, 2019
Jimmy a bánatát dalban mondja el, én nem tudok énekelni, ezért maradok a versnél.
Sok szeretettel nektek: Három tehén állott, Ott lent a nagy réten, Hol zöldell a szép fű, S a nap süt szépen. Három tehén állott, Egyik már idősen, Másik kettő előtt, Még van jövő bőven. Ez kettő közül is, Az egyik még gyerek, Nem kérődzik nyugton, Üldözi a szelet. Egyszer csak megpillant, Egy nagy bika csordát, Elbűvölte hiszen, Ilyet nem nagyon lát. Odaszaladt gyorsan, Idősebb társához, A fülébe súgta: Ez ránk most álldást hoz. Szaladjunk csak oda, Oszt hát az elsővel, Gyorsan amit lehet, Itt jön a kérdőjel. Nem úgy van az húgom, Szólalt a középső, Elkapkodni mindent? Nem e nap a végső. Nagy sietve hárman, Mind középre állunk, Oszt az összes sráccal, Egy picikét járunk. Minek a sietség? Szólt az idős halkan, Hát ti nem tudjátok? Ez a vicc nem így van.
Ma nálunk is leszakadt az ég és fehérbe borította a tájat...
Kinézve az ablakon megpillantottam egy megfagyott törpét. Nem tudom, hová ment, de már nem ér oda ![]()
Itt a bizonyíték, létezik a "free-energy".
![]() ![]() ![]() ![]() Bővebben: Link
Neem TE mindent jót csináltál eddig is !
A tranzisztornak csak BE diódáját használja egyenirányítani .
Biztos.
Hiszen az egyenáramot fontos egyenirányítani. Különben még eltekereg.
És több mint 21 millió hülye meg is nézte. Na ehhez kell tehetség.
Idézet: Nekem nem működik. Valamit rosszul csinálok, de nem jövök rá mit. Abba is hagytam. „Itt a bizonyíték, létezik a "free-energy".”
Kampós free energy nálunk is van. Az utca végén.
Na erre sem jövök rá, milyen a kampós. Ma nem megy a free energy. Igaz máskor sem.
Röhögtök, pedig tényleg létezik ingyen energia. Gyorsan ránéztem, ebben a teljesen beborult felhős időben pillanatnyilag 1140 wattot termel. Nem kell hozzá semmi, a videón látotthoz hasonló bohóckodás, mindössze egyszer kellett felszerelni a ház tetejére. Egyesek valamiért napelemnek hívják...
Mennyit tudsz termelni teljes napsütésben? 1KW nem kevés, főleg, hogy alig süt a nap.
Én nem értek az ingyen energiához de a titok nyitja biztos abban relik, hogy az ELKO negatív lábára van kötve a pozitív vezeték
![]()
Ha a pozitívra lenne kötve sem változna semmi...
A hozzászólás módosítva: Jan 9, 2019
Ja igen. A lejtőn folynak le az elektronok, mivel tömegük nulla, helyzeti energiájuk nincs, ez nem változik.
Sok helyen kampót akasztanak a légvezetékre lopják az áramot így nekik ingyen energia. Jobban nem tudom elmagyarázni, de lehet nem is erre gondolt. Ha vicc volt a hozzászólásod tegyél SZMÁJLIT
Ha csak pl. 63 -an nézték volna meg nem is linkeltem volna be.
![]()
Valóban nem tudtam, de előző tájékoztatásodból világos lett.
Most nézem nálunk, hát nem csak az utca végén lehet kampót ráakasztani, sima ügy előttünk. A hozzászólás módosítva: Jan 9, 2019
Nagy nézettség, nagy reklámbevétel. Érdekük, hogy pörögjön egy-egy videó.
Nálunk is lehet, de nem szokás.Viszont az utca vége na az már más kérdés, arra szokás.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |