Fórum témák
» Több friss téma |
Az a baj, hogy a képekből nem derül ki, hogy milyen kábel belső felépítése.
Elméletileg lehetséges, hogy egy külső árnyékoláson belül két különálló (egy árnyékoláson belüli kéteres) árnyékolt kábel van, de az sem elképzelhetetlen, hogy a külső árnyékolás plusz négy belső ér a felépítése. Nem tudhatjuk, hogy a fekete szigetelésen belül mi, hogyan lett összekötve.
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni.
Van egy babajáték, ilyen ágy fölé tehető pörgős, zenélős bigyó. Viszont nem működik a forgó része. Szétszedtem és egy alkatrész a panelen látszik, hogy kiégett. Addig eljutottam, hogy a motorhoz kapcsolódó feszültség szabályzó lehet, de nem tudom hogy pontosan mi és esetleg mivel lehet helyettesíteni. Ebben tudna valaki segíteni? Mellékeltem fotókat
Ez egy NPN fajtájú SMD tranzisztor, és az is lehet, hogy Darlington felépítésű.
Szia!
Hogy eredetileg mi lehetett azt nehéz megmondani, de ha egy ilyet teszel a helyére, nemigen löhetsz mellé.
Bármit is kell tenni a helyére, előbb tudd meg, hogy mitől ment tönkre, mert könnyen lehet, hogy az új is el fog romlani. Ha zárlatos a motor, a vezeték, vagy szorul a mechanika, akkor le fog égni az új tranzisztor is.
Sziasztok!
A képen látható tirisztor adatlapját nem találom sehol. T 16 N 8 86 Jól gondolom hogy 16A 800V?
Itt egy lehetséges találat 22. oldal.
A hozzászólás módosítva: Feb 13, 2019
Próbáld meg http nélkül. Bővebben: Link.
A hozzászólás módosítva: Feb 13, 2019
Illeszd össze a két képet.
1- és alá a 2 kép
Köszönöm, ezek szerint 25A. Ez meglepett, 16 amperosnak gondoltam.
Köszönöm a többieknek is.
Nem, félreérted. Az átlagáram csak 16A.
Sziasztok!
A képeken látható kialakítású ellenállás hol szerezhető be?
Igen ez az.
Mármeg is rendeltem. Köszönöm.
Örülök hogy segíthettem.
Szívesen.
Szép estét mindenkinek! Lenne egy IGBT tranzisztorom. G03h1202 felirattal, alatta GAF713, műanyag tokozásu 3 lábas, 200magas 16mm széles. Frekvenciaváltó alkatrésze, minden irányban csipog a multiméter akkor gondolom ez kuka. Mit lehet róla tudni és helyettesíteni? Nem találok róla semmit. Köszönöm szépen a segítséget előre is! üdv
Igen ez az! Tényleg elírtam! Már rendeltem is belőle. Az volt a baj hogy a G-után nulla kell nem betű. Eddig ez nem volt probléma.
Köszönöm a segítséget!
Sziasztok! Keresnék egy ilyen optokaput GP1S24 a mérete nagyon fontos hogy nem lehet se kisebb se nagyobb viszont nem találok sehol ötlet hogy hogyan tudnám helyettesíteni? Előre is köszönöm
A hozzászólás módosítva: Feb 22, 2019
Elég kicsi, de a rés csak 2mm -es. EE-SX1103
Sziasztok!
Az alábbi képen látható diódának (képközepén) megtudná nekem valaki mondani a típusát vagy esetleg az értékét? Köszönöm.
A színkód alapján, ha jól látom, 1N4248. 800 V / 1 A.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |