Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Hangtovábbító

Témaindító: ferykee, idő: Máj 17, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) ferykee hozzászólása Máj 17, 2008 /

Helló Mindenkinek!

csajomnak hamarosan itt a szülinapja és egy "mini-hifit" szeretnék neki összedobni, de a megvalósításához segítségre van szükéségem.. úgy képzeltem el a dolgot, hogy van egy mp3 lejátszója, amin van rádió is.. nekem a garázs legmélyén van egy pici aktív hangfalam, amit szeretném, ha úgy lehetne vezérelni, hogy nincs összekötve kábellel a kettő.. tehát ilyen "távirányítós" lenne. elsőként egy (boltban is kapható) rádiós fejhallgató jutott eszembe, amit átbütykölve alkalmazhatnék is.. nade az első kérdés ami felmerül, h ezt a jelet amit a fejhallgató kap, fel lehet-e erősíteni anélkül, h az a zenei minőség romlását okozná???!? aztán megnéztem ezek árait éshááát...ebből egy USB-s minihifit vehetnék üzletből... szal ha valami olcsóó megoldást tudnátok javasolni, azt nagyon megköszönném!!!

További széép napot!
(#) sebestyen_ferenc válasza ferykee hozzászólására (») Máj 17, 2008 /

egyszerűen ved meg a cuccot ,már nagyon olcson lehet veni ezzeket a mini hifiket!
(#) titi válasza ferykee hozzászólására (») Máj 17, 2008 /

Hali!

Elég hülye topikcímet találtál.
De elvileg megoldható a dolog.
Magyarán azt akarod, hogy a rádiós fülhallgató adó részét összeépíted az MP3 lejátszóval, a vevőjét meg az aktív hangszóróval...
Az már más kérdés, hogy megéri-e megcsinálni.
Mindenesetre egyszerűbb, mintha te csinálnál egy rádió adót, egy hozzá való vevővel.
(Bár az sem lehetetlen...Bővebben: Link)
(#) ferykee válasza titi hozzászólására (») Máj 18, 2008 /

Őőő, pontosan ezt szeretném... ami a topikcímet illeti...majd legközelebb jobbat találok ki

amúgy nézegettem használtan füleseket (1500ft-tól ki lehet fogni) csak a minőségére lennék kiváncsi, ha felerősítem a jelet akkor mennyire torzit, mennyire lesz tré a minősége?!??
(#) Gery válasza titi hozzászólására (») Máj 18, 2008 /

Énis ugyanezzel szórakozok most. Ebben a topikban van már valami eröl. Sajnos énis mégcsak szenvedek vele, valamiért nemtudom beüzemelni...
(#) kovacs gabor daniel válasza ferykee hozzászólására (») Máj 19, 2008 /

Nagy munkába fogtal sok sikert hozzá !!!
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem