Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Reklám pendrive-ok (nincs benne belső, csak az usb csatlakozó) elvihetők Bp. / Rákospalotáról.
Szia!
Én vinném ha postázod! Üdv!
Köszönöm !
Akkor elég a TCA440! Merre mikor menjek PÜ-ben
Én elmennék a reklám pendrive-okért, ha még nem ígérted oda másnak.
Sziasztok !
Egyben elvihető IC-csomag kőbányáról. Ha több érdeklődő van, akkor egymás között mutyizzatok. Személyesen, posta nincs !! Érdeklődést ide várok. Nézd meg az adatlapomat. *************************** A hozzászólás módosítva: Márc 25, 2019
Sziasztok !
Elvihető dolgok kőbányáról. Személyesen, posta nincs !! Érdeklődést ide várok. Nézd meg az adatlapomat. A hozzászólás módosítva: Márc 25, 2019
Üdv!
Érdekelnének a dolgok. Merrefele lehetne átvenni őket és mikor? Balázs
Bp. 17.-ből elvihetők az alábbi gyári CD-k:
ST MCU on CD 2000 március Oracle WebDB 1999 Winbond 2002 HP PSC15xx/16xx telepítő MAC-hoz D-Link DIR-600 telepítő RET katalógus 2009/2010 Microchip 2002 Microchip 2004/2005 Samsung DVD Writer 2006 Pantel Corporate CD 2001 GTS Datanet Mozaik 003 Chipcad CD2 Atmel Products 2002 may + 3 db T-Home CD + házilag írt Motorola CD + ON CD kb. 2000-ből Postázni nem szeretném, találjunk más megoldást.
Bp IV ker vagy XVI kerből elvihetők
Monitor javításhoz IC-k. Néhányon forrasztás látszik, a többi új. Pontos állapotukat nem ismerem én is raktár felszámolásból kaptam évekkel ezelőtt. EPROM-ok, P80C32SBN, S1D2552X04,LM2437T, LM2439T,AT27C512, STV9556, STV6888, STV9302, KS2501, LM1246, TDA9115,STV7779 postázni nem szeretném. Április 10-ig tárolom, utána megy a veszélyesbe.
eEngem érdekelne.
A hozzászólás módosítva: Márc 27, 2019
Moderátor által szerkesztve
Szia,
Érdekelne az IC csomag, illetve a korábbi pakkokból 1-2. Privátban egyeztessünk. Köszi!
Szia,
Ha más nem jelentkezett, akkor elvinném. Privátban egyeztessünk. Köszi!
Szia!
Rendben, a NAGY-IC csomag a tiéd, többit megbeszéljük.
Sziasztok !
Elvihető kőbányáról. Személyesen, posta nincs !! Érdeklődést ide várok. Nézd meg az adatlapomat.
Az ups-ről mit lehet tudni? Mármint mi a tipusa?
Szia János ,érdekel a Dióda csomag,holnap érte megyek .Köszi.
Sziasztok.
Egy lapolvasó elvihető Fejérmegyéből. Működik.Viszont levilágítónak is átalakítható.
Viheted az IC-ket. Küldtem üzenetet.
Szia!
Ha működik, mint scanner, én igényt tartanék rá. Fejér megyében hová kellene menni érte, illetve Foxpost automatába elküldenéd e? Stranszky Károly
Szia!
Igen működik. Legalábbis hétfőn még jó volt. A driver meg a "Vuscan" kell hozzá. Postáznám is de olyan 5-7 Kg. körül van. Automatába sajnos nem tudom küldeni.
Én úgy látom a HP-nál Win 10-ig van hozzá gyári driver. A posta drága, hol tudnám átvenni?
Ha több lehetőség van, írd meg azt is.
A postázás amiatt sem biztos, hogy jó ötlet, mert nincs rá garancia, hogy a mozgó alkatrészek nem károsodnak szállítás közben. Gyárilag szokták őket rögzíteni és az első használat előtt el kell távolítani valami biztonsági reteszt. Ha tudod, akkor szállítás előtt érdemes ezt "visszacsinálni". Vagy marad a személyes átvétel, és akkor már az új tulajdonos saját dolga, hogy mennyire vigyáz rá...
Szia !!
Ha a bontott alkatrészes 1.számú doboz még meglenne? Érdekelne főleg az Isostat kapcsolók. Üdv Stefy |
Bejelentkezés
Hirdetés |