Fórum témák
» Több friss téma |
Nem tudom mi lehet, vagy valamelyik rosszul írja ki, vagy a két különböző memória miatt visszavált erre a sebességre. Nézd meg a CPU-Z nevű programmal is, annak elméletben a tényleges sebességet kell kiírnia.
Akkor lehet örülni, csak rosszul írta ki. Viszont az egyik memóriád 1333-as, a másik pedig 1600-as. Ez okozhat gondot, nem biztos hogy szeretni fogja az 1333-as a 800MHz-es órajelet. Én visszavenném 667MHz-re.
Stabilitás gondokon kívül más probléma lehet? Adatvesztéstől nem tartok leginkább filmezek rajta
Tönkremenni nem fog. Csak lefagy, vagy kék halál, ha épp olyan napja van.
Köszi.
Ha sokad vacakol visszaveszem. Nem tart semeddig.
A legnagyobb gond, amit okozhat, hogy egy merevlemezen valahol adathiba keletkezik. Ha csak olvasod, akkor is.
Mga az ssd sérül vagy csak az adat? Az utóbbi nem érdekes. Mert csak op rendszer 1-2 netes kép van rajta.
A hardver nem, csak a ráírt adat kerül veszélybe.
Kiprobaltam
Semmi valtozas
Kiprobaltam ezt is. De semmi. Azt nem értem hogy nem egy vírus vágta agyon a rendszert, hanem egy nyelvtani félreértések alapuló mellé kattintás. És ezt most nem lehet helyrehozni.... Kaparom magamat
Nem tudom ezek mennyit rontanak az indítási esélyeden amikor csak vissza kellett volna parancssorból tenni az eredeti partícióra az aktív fleget.. (szabályos telepítés esetén arra a pici rejtett 100MB-osra)
Arra azért neigen számíts hogy ilyen egyszerű dolgot meg tud oldani a hibajavító automatikusan. Sebaj! Egy diskpart clean és full reinstall biztos mindent alapra állít.. ![]() A hozzászólás módosítva: Máj 12, 2019
Nem véletlenül ajánlottam a „DiskPart” használatát - egy partíciót újra aktívvá tenni kb. 10 másodperc. Erre nekifogsz minden mással piszkálni, amire semmi szükség - csak rontottál vele az eddigieken.
Vidd el szervizbe, majd visszaállítják (ott legalább értenek hozzá)...
Siker van!
Kivettem a ssd-t átraktam egy működőképes win7-be ugyanazt eljátszottam, mint ezzel a géppel, visszaraktam, telepítőröl indítva, már helyre tudta hozni. Következő újra indításnál már jó lett! A te módszered is kipróbáltam volna, ha ez nem sikerül. Köszi mindenkinek Üdv
Csak most ezzel meg agyonvágtad a másik merevlemezen a Win7-et.
(ha már mindenáron ehhez a módszerhez ragaszkodtál, miért nem bootoltál inkább egy Hiren's Win-PE DVD-ről - ez ugyanúgy egy futó rendszert ad, mindent meg lehet vele csinálni, csak mivel DVD-n van, nem lehet tönkretenni! Nagyon hasznos eszköz...)
Az a poén, hogy nem!
Pedig én is arra számítottam, mivel ssd.-re akarom cserélni a vinyojat úgy is újra kell rakni azt. De kiprobaltam és simán indul. Udv
Ma másnak se megy Firefox alól a YouTube!?
![]()
Ezt írja konzolba és nem tölt be!!! ![]()
Ha végleg meg akarsz szabadulni az ilyen anomáliáktól akkor töröld le, és használd helyette a chrome-ot.
Nekem gond nélkül megy.
Ott meg naponta van 5 összeomlás kifogy a memóriából. 3gb ram csak a cromra és csak 3-4 oldal van megnyitva. Nagyon remek hogy a netezés miatt kell vennem 2x4 gb ramot a gépbe.
Firefox alól?! Mert én sehogyan sem tudom rávenni hogy egyáltalán betöltődjön, pedig már felfrissítettem a 61.0.2-es verzióra a Firefoxot!!!
![]()
Nálad mindig érdekes hibák generálódnak
![]() Nálam is hibátlanul megy a YouTube Firefox alól, meg az összes többi alól is.
56.0b9 verziót frissítettem offline telepítővel és azóta nem működik! Közben egyszer véletlenül betöltött (meg is tudtam nézni egy videót) viszont azóta ugyanúgy nem megy!
Mi már a 66.05-nél tartunk. És megy minden hibátlanul.
Nem értem... Most párszor újratöltöttem az oldalt, és nem sikerült eltéríteni a betöltődéstől!
![]() ![]()
Elég lesz egyszerre a 15 oldal, vagy nyissak még meg néhányat?
![]()
Jó neked. De ha nálam meg van nyítva 4 oldal 30-40 percig a ram fogyasztás egekben van. És nem tudom miért szalad fel. Vírus nincs. Szűz telepítéskor is már ugyan ezt csinálta. Sőt telepítés előtt is.
Chrome memóriaigénye nagyobb, mert betölti a megnyitott oldalakat. 60-70 oldallal nem szokott gondom lenni, de néha képes kifagyni, előfordul. Tesóm Firefoxot használ mert több száz fül van neki megnyitva és ugye csak amire kattint az tölt be, Chromban ezt nem igazán lehetne megcsinálni.
Java-t mikor frissítettél utoljára? Windows frissítések naprakészek?
Ahogyan a windows is utál kőbaltával rohangálni a böngészők sem szeretnek 2-3 éves verzión futni, saját frissítőjével frissíted fel akkor rengeteg hibát "kihagysz az életedből", a chrome memória igénye is jelentősen csökkent utóbbi időkben és a tűzróka 3-4 youtube oldallal is elbír.
Tartsd a szoftvereket frissen naprakészen és meg szünnek ezek a sajátos hibáid. Jelen gépemben 4 giga rammal filmet nézek torrentezek és chatelek a legkisebb akadozás nélkül. A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2019
|
Bejelentkezés
Hirdetés |