Fórum témák
» Több friss téma |
Én így csinálnám.
Ha van peremes gombsapka ami jó magas, akkor egyszerűen megoldható. A nyomógomb tetejére kétoldalas ragasztóval teszel egy 5 mm-es keményebb fajta szivacskorongot, és azon keresztül fogod nyomkodni. A szivacskorong legalább 10 mm-el nagyobb átmérőjű legyen mint a gombsapka.
Én is ugyanezt csináltam, és mindenkinek tetszett hogy a ledet kellett nyomkodni.
Játékgép nyomógomb (arcade game button). Olyat keress, amelyiknél külön kivehető a mikrokapcsoló, lásd melléklet. Van méret és színválaszték is bőven.
Üdv! Az amperszag az erősen szikrázó szénkefétől van.
Üdv! Van ötlete valakinek, hogy milyen antennák ezek és melyik szolgáltató rakhatta fel a ház tetejére? Segítségetek előre köszönöm.
Szia!
Irányított Wifi antennák és a felszerelő kilétét nem lehet így megtudni.
Szia! Köszönöm a gyors választ. Lehet hülyeséget kérdezek, de ezt nem lehet, hogy DIGI pakolta fel LTE vagy milyen hálózatához? Vagy az teljesen más?
Lehet, hogy a DIGI pakolta fel, de annak nincs LTE hálózata. Az ilyen antennát pont - pont összeköttetésekhez használnak, és biztos nem WIFI, lehet WIMAX, vagy valamilyen magasabb frekvenciás szétosztó hálózat antennája. A WIFI primer antennája nem fér el abba a szekunder sugárzó gombába.
Hogy kié, azt megtudhatod a ház tulajdonosától/kezelőjétől/közös képviselőjétől, de könnyen lehet, hogy nem köti az orrodra.
Köszönöm a segítséget. Biztos valami nagyon titkos bázis üzemel a házunkban...
Sziasztok!
Egy tirisztor adatlapját nem találom. SEMIKRON SKT 45/06 Hátha valaki tudja hogy milyen teljesítményű (A-V) Előre is köszönöm
45A 600V
Úgylátom a kolléga gyorsabb volt A hozzászólás módosítva: Jún 19, 2019
Köszönöm a válaszokat. Azért kérdeztem mert a feliratból nem mindig lehet következtetni az adatokra.
Kedves Fórumtársak!
Ezek mik lehetnek? A panel valami szkennerből vagy nyomtatóból származhat, a kifordított fekete réselt burkolat alatti elem mi lehet? kösz előre is.
Ellenállás, fotoellenállás (valószínűleg), fototranzisztor. A harmadikon a típusszám is látszik.
Az IMG_4345-ről itt az adatlap: TESLA TR130 nagyfesz. ellenállás.
IMG_4354: A BPY61 fototranzisztor. A panel valószínűleg a formátumszalag olvasására szolgált egy nyomtatóban, esetleg telexgép lyukszalagolvasójában volt.
Sziasztok. Megtudná nekem valaki mondani, hogy pontosan milyen SMD led van a képen? VW B6 Passatban van, piros-sárga szinű.
Talán ez a típus: Bővebben: Link. 3.5 x 2.8 x 1.9mm
Narancssárga zöld? Nekem narancssárga, piros kellene. Vagy ez piros-zöld led és tudja keverni narancssárgára?
Elnézést, de neki narancssárga (orange) / piros (red) kell.
Példa A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2019
Mellékeltem az adatlapot, hátha a többi adata is érdekel.
A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2019
Sziasztok,
Valaki tud segíteni ez mekkora poti lehet, mert nem ismerem ezt a jelölést. Esetleg hol lehetne beszerezni. Elkopott a belseje. Köszi.
Szia!
A B103 alapján 10k lineáris. De ha a két szélső lábat megméred műszerrel, akkor ellenőrizheted. Helyette, ha elfér: ez. A hozzászólás módosítva: Jún 25, 2019
Köszi,
Próbáltam mérni, de a külső sáv is szakadt, mert nem mutat semmit a multi. Akkor keresek hozzá, remélem találok!
Sziasztok! Akkus fúrógép kapcsolóüzemű töltőjében lévő 0,35ohm kisértékű ellenállásról szeretnék többet tudni .Egy másik ugyanilyen töltőben égett meg.A kérdés van -e beleszólása a töltésbe,mint mérőellenállás,esetleg változik az ellenállása töltés közben, vagy csak biztosítékként szolgál.A felirata: R010F03.Fotót küldök. Köszönöm a segítséget!!
A hozzászólás módosítva: Jún 26, 2019
Hali!
Mivel mérted? Szerintem ebben benne van a mérőzsinórod ellenállása is. Inkább valami ilyesmi:Bővebben: Link Mivel mérőellenállás, az értékének nem illik változnia széles skálán... A hozzászólás módosítva: Jún 26, 2019
|
Bejelentkezés
Hirdetés |