Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Engem az LCD monitor érdekelne. De a többivel nem tudok mihez kezdeni.
Szia!
Ahogy írtam CSAK EGYBE! Köszi: Gábor
Köszi!! Kérdezgetem ismerősöket, eddig sikertelen. Ha valaki vinné miattam ne tartsd vissza.
Szia, elmennék a szerkezetekért a héten, privátban egyeztessünk.
Ingyen elvihetők a következő dolgok:
-Hibás Vidi DC2050 (Doboza rendben, mély széle tönkremenve, magas/közép működik) -1 doboz Funkamateur,CQ-DL, régi ezermester, régi katalógusok. -1 doboz régi cuccok kapcsolási rajzai, rádióamatőr jellegű doksi, általános alkatrészek adatlapjai stb. Kinyomtatva, rendezve, mappákba rendezve. Kőszegről vihető, csak személyesen, tételenként.
Ingyen elvihető a képen látható kupac lehetőleg egyben.
1-1 nyomtató működtek, amikor eltettem őket, a dobozokban tartalék alkatrészek, A két álló gép elvileg működőképes, HDD nélkül. Átvétel csak személyesen, posta nincs!
Üdv, gépeket és alkatrészeit vinném.
Szia,
A nyomtatókat és a hozzátartozókat szívesen elfogadnám, ha Miphee-nek nem kellenek. Köszi.
Nem, csak a gépek és alkatrészeik.
A dobozokban lévő cuccok nyomtató alkatrészek...
Ok, rendben írok PÜ-t!
Üdv: Gábor
Szia!
Szeretnék jelentkezni az 1 doboz régi cuccok kapcsolási rajzai, rádióamatőr jellegű doksi, általános alkatrészek adatlapjai stb. tételre. A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2019
Rendben, félretéve a részedre.
Helyhiány miatt elvihető egy OVP Oprava tv. A műhelyben ment videók, dvd-k, stb tesztelésekor, javításakor.
Bizonyos fényviszonyoknál a sorfrekvencia kicsit eltolódik, de én már nem fogom átkondizni. 67 cm képátló, élénk színek, jó hang. És brutális súlya van Esztergomtól 11km, de ha ügy van, oda beviszem.
Akit érdekel HA5AWS által felkínált monitorok, TV-k, azok tőlem vihetők, nekem csak a scanner kellett de elhoztam mindent. Délpest, Taksony vonalon átvehető vasárnapig.
Szia! Az lcd monitorra jelentkezem!
Köszönöm!
Jobban örülnék ha egyszerre vinné el valaki, de ha hétvégéig senki se jelentkezik akkor visszatérünk rá.
Hali!
Írtam magánba, láttad?
iIgen láttam. Lehet megjavítom azért nem tettem fel újra ide.
A hozzászólás módosítva: Jún 29, 2019
Moderátor által szerkesztve
Üdv.
Elvihető este és hétvégén BP. 18. kerből, napközben általában a Farkasréti temető közelében. Posta időhiányában nincs. 1. Bridge challange. (Elvileg működik, de nem ismerem a játékszabályokat.) 2. Kb 4000 db 0.75 ohm ellenállás. 3. Inverteres fcső előtétek. Nem működnek. 4. Fejhallgatók és kihangosítók ismeretlen állapotban. 5. Pénztárgép meg valami tv játéknak látszó tárgy. 6. Kijelző pakk. 7. Mérleg maradványok.
Szia,
Az Inverteres fcső előtétek és a kijelzőkre jelentkeznék és pár darab 0,75 ohm-os ellenállást is elfogadnék. Köszönöm.
aA fejhalLgató maradékra jelentkeznék, meg az ellenállásokból egy marékra. vValamint a tv játékra. Esetleg a kijelzőkből vfd VFD érdekelne, ha van közte.
A hozzászólás módosítva: Jún 29, 2019
Moderátor által szerkesztve
Üdv.
Elvihető este és hétvégén BP. 18. kerből, napközben általában a Farkasréti temető közelében. Posta időhiányában nincs. 1. Egy zsák Betacam SP. 2. Kupac cd és dvd olvasó-író. 3. Videós kaputelefon maradványok. 4. Hifitorony vagy ilyesmi. 5. 2 db napelem tábla. 18V 0,2 A van ráírva ha jól emlékszem. Amikor próbáltam nem adott életjeleket. Kb 15 éve áll a polcon. 6. 2 doboz NYÁK-lemez darab. 7. Telefonközpont ismeretlen állapotban.
Szia,
1 doboz NYÁK-lemez darab-ra jelentkeznék..
Üdv.
Elvihető este és hétvégén BP. 18. kerből, napközben általában a Farkasréti temető közelében. Posta időhiányában nincs. 1. Orion Ht550. A kapott leírás alapján "búg a mélynyomó". 2. Rádió roncs. 3. Kicsit megsárgult fan-coil termosztátok és egy rekesz kapcsolóüzemű táp nyomtatókból, amikor el lettek rakva még működtek. 4. Mini tv-k. 5. XBOX 360 roncs. 6. "Ződ masina". Valami korai üzenetrögzítőnek néz ki. Made in Hungary.
Üdv.
Mentek a holnapi szállítmányba. Pár db VFD-t kiveszek Szaszának, ha nem kell mind.
A másik doboz nyákra jelentkezem.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |