Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Na ezeket elég érdekesen tudtad volna olyan messziről biciklivel elhozni. Vagy el se hoztad volna vele. Így legalább új gazdára lelnek.
Ha trafókról tudsz fényképet küldeni, könnyebben "rácuppannak" az érdeklődők...
Az nagyon jó lesz, mert egy kollégám imádja őket, szinte csak ezek miatt fog menni.
Sziasztok ha úgy jön ki a dolgom ott leszek. Segíteni bármiben tudok persze észerü keretek között. Üdítőt viszek közösbe. Sőrt valakinek esetleg? Erősítő és hangfalat vigyek esetleg lesz Halgtozás?
Szia!
Még nem tudjuk, hogy lesz-e hallgatózás. Javaslom, szavazzon a tisztelt nagyérdemű, hogy szeretne vinni erősítőket és/vagy hangfalakat, vagy nem. Ha igen, akkor az egyik terem ezeknek lesz fenntartva. Bár emiatt kicsit kettészakad a társaság, amit páran nehezményeztek. Részemről rendben van, én örülök, ha lesz, de az sem gond, ha most elmarad.
Ha konkretizálod a listát akkor válogatunk. Nem tudjuk mi van nálad.
Gondolkoztam rajta hogy a legutóbbi projektemet felviszem. A többi cuccnak talán csak a táskába lesz helye.
Csöves vs. Tranzisztoros erősítő például. Ami lehet gyári vagy nem.
Szia!
Ok, fel teszem ide a listát. Összesen 100 valahány fajta SMD alkatrészem amik kivannak válogatva, és a franc tudja mennyi van még ami válogatásra vár! Egyszer itt is hirdettem az apróba, igaz nem sokat, de a kutyának se kellett. Ezért nem is erőltettem tovább. Üdv, Laci
Szia!
Be linkelni nem fogom azt, ahol hirdetek. Majd teszek ide fel róluk képet. Üdv, Laci
Szia!
A sör jöhet! Üdv, Laci
Nem feltétlen arra gondoltam hogy mind a 100 valahány alkatrész nevét ide írod hanem például egy dugalj, két darab sorkimenő, 20 darab nagyobb teljesítményű bontott ellenállás stb.
Írunk kívánság listát arról hogy ki mit szerete? A hozzászólás módosítva: Júl 3, 2019
Szia!
Pedig pont így van nekem is egy exelbe. Megnevezés Leírás db tokozás pl.: PIC18F2420-I/SO MCU 8 SO24 Vagy így nem lesz jó? Üdv, Laci A hozzászólás módosítva: Júl 3, 2019
Ahogy gondolod.
Sziasztok!
Íme a lista. Akad egy két TH alkatrész is. Ezek még csak a kiválogatottak. Szerintem az egész készletemnek kb az 1/5-e. Ha nincs közte olyan ami kell valakinek, akkor az privátban jelezze hogy mi érdekelné, és utána nézek. Üdv, Laci
Ja igen.... Egyik sem bontott!!!!!
Ez igen!
Akkor kezdem én az igényt frissítés jelleggel. Ellenállások fél wattól felfelé válogatás nélkül. Kondenzátorok piko farad kategóriába. Nemrég kerestem bontottba de alig van. Hirtelen ennyi jutott eszembe de majd frissítem a listát. Tart valaki igényt egy AZ21-es csőre? Elraktam de kétlem hogy használni fogom.
A hozzászólás módosítva: Júl 3, 2019
Idézet: „Akkor kezdem én az igényt frissítés jelleggel. Ellenállások fél wattól felfelé válogatás nélkül. Kondenzátorok piko farad kategóriába.” El is viszed, ha ingyen odahozzák?
Kivételesen igen. Még mindig akad olyan alkatrész ami biztos hiányozni fog valahonnan de környezetvédő tevékenység gyanánt újra hasznosítom más "lomját".
Bocsi de ezt el is higgyük? Nem így történt tavaly.
A hozzászólás módosítva: Júl 3, 2019
Hol is landoltak az ellenállások?? Hmmm??
Az a doboz ami nem kellett az még mindig a garázsomba van. Ellenállással tele. Amit neked vitt egy fórumtárs kalandos úton. Vagy nem emlékszel?
Srácok!
Koncentráljunk a pozitív dolgokra, ezt már kitárgyaltátok korábban.
Én is megyek Mezőtúrról, ha véletlen a család nem talál ki valamit.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |