Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
BP XX. / XXIII. kerületből elvihető ez a donorként használható váz .
RT6303 váz. Trafó, keret, skála plexi , gombok épek ahogy látszik a képen. Sajna előlap részben sérült. Személyes átvétel lehetséges. A hozzászólás módosítva: Júl 28, 2019
Junyoszt donorok 4 különböző főpanel + 2 tápegység panel .
Állapotuk ahogy látszik a képeken.
Ha egy képcső lett volna egyből ugranék. De így megvárom hátha szól addig valaki.
Szerintem valahol van egy Junost képcsövem. Kell?
Szia PetAd!
Látom nem kelt el a többi holmi sem. Ígérgettem hogy megyek a vga kábelért és a 2 régi hdd házért. Elvinném még 2db yaxley-t és a döglött PID szabályzót. Elugrok ma (hétfőn) érte ha írsz egy időpontot amikor mehetek. Köszi!
Én ráugrok a panelekre, ha lehet, XX. kerületi átvétellel.
Szia!
Ha pipinek nincs szüksége a piros szélű kosárban a villanyos dobozra akkor arra jelentkeznék másodiknak. Egyszer csak elkészülök a villanyóraszekrény rendberakásával
Hali!
Elhozom, megnézem, ha nem tudom hasznosítani, átadom neked
Szia pipi! Köszönöm!
Kispestről ingyen elvihető retro autórádió
és/vagy PC cdrom ház A hozzászólás módosítva: Júl 30, 2019
Üdv PIPI !
Az autórádióra jelentkezem!! Üdv Stefy
Hali! Írtam magánba.
Sziasztok!
nyáklapok bp. 12. ker. posta nincs. Jösz viszed. Szép napot! A hozzászólás módosítva: Júl 30, 2019
Sziasztok!
Bp. 12. ker. ingyen 32 collingeres lcd tv maradék. Sajnos törött az lcd de hátha kell valakinek. A hozzászólás módosítva: Júl 30, 2019
Megmaradtak. Pipi kollégának elfelejtettem oda adni. Így ha igényt tart rá az övé. Ha nem akkor ingyen vihető Bp. 12. ker.
Jelentkezem a nyákra ha ok!
Írtam privit is!
Igen. Így rendben. Tied.
Ez is ingyen vihető. Nemrég még használtam őket.
Szia!
Vinném a navikat. Üdv, Rukh
Tied!
Hali!
Csak ezért nem megyek el Szabad a vásár
Rendben. Köszönöm!
Mára talán az utolsó...
Lcd uni panel kis hibával. Képtelen vagyok megjavítani. Bp. 12. ker. szintén ingyen.
Üdv.
Elvihető cuccok. BP 18.-ker. Posta nincs. 1. Discman/fényképezős dolgok/stb. 2. Rekesz mindenféle egér/vegyes ez meg az/ retró áramváltó (200/5) a Láng gépgyár egyik elosztójából (1958)/ valami telefonos izé 3. ázott hangfal (Concert 2000) / erősítő-mélynyomó kombó/aktív antenna 4. kis rekesznyi trafónak látszó tárgy 5. Epson mátrix nyomtatók (LX1050; LX400) és egy Olivetti DM280 |
Bejelentkezés
Hirdetés |