Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Sziasztok!
Megbízásból teszem fel a következő dolgokat. Kizárólag személyesen vihetők Kőszegről. (Hétvégéken egész nap, vagy egyeztetett időpontban) Jelentkezni itt lehet, a szabályzat szerint, elérhetőséget pedig magánban adok. Tehát: 1db Hisense LCD TV hibás, nem kapcsolható be.Távirányító megvan, talp nincs. 1db Maxwell MX25-303 Multiméter.Hibás, pontatlanul mér, telepfedél hiányzik. 1db Philips PC-s erősítő.(Működik) 1db Elta Media 5.1 erősítő (Működik) Ezen felül pár régi lemezjátszó, pár CRT TV, működőképes darabok, távirányítóval. (Ezekről nincs fotó, a helyszínen megtekinthető, ha tetszik vihető.)
A Philips és Elta Media 5.1-re jelentkeznék.
Üdv !
A Thosiba laptop kijelző adatait megtenné hogy lefotózza? Érdekelne , mert van egy törött kijelzős gépem. Tisztelettel: Öreg Tom
Szia! Multimeter érdekelne ha posta megoldható!
Írtam hogy csak személyesen.
Sziasztok!
Szabadítsatok meg légyszi ezektől: -Pioneer CD-s autórádió, cseréltem egy kondit, utána egyszer sikerült bekapcsolnom és azóta sem, csati nincs -Sharp AL-840 fénymásoló/nyomtató, a hátsó papírtálca hiányzik, de amúgy hibátlanul működik -HP LaserJet 6L a toner rossz, nyomtat de nagyon sötét. Por van benne. -karácsonyfa izzósor, modellezőknek, bármihez háttérvilágításnak, egybe nem jó -Aiwa videó VFD Nem postázok semmit, munkaidőben Kőbányán (Conti) vagy este Újpestről vihetőek.
Szia!
Rendben A tiéd. További privátban.
Szia!
A 6 ledes menetrögzítő, de roncs. TV-re kapcsolva látható képe van, de ennyi. Eredetileg sem tudta amit kellene. Melegben meghal. Tudok mellé adni még egyet ami komplett, de az is gagyi. Pr-ben folytassuk. Üdv. A hozzászólás módosítva: Aug 25, 2019
Üdv Öreg Tom!
Sajnos nem tudok fotót készíteni, mert a kijelző háza bontatlan és nem szedem szét. A gép adatai: Toshiba Satellite U400-10I Mod: PSU4CE-00300CHU Kijelző átló 33,5 cm. Remélem segít. Üdv, Patópali
Ha még megvan a gyermek medence akkor kérem szépen!
Szia Skori!
Tiéd. Többit privátban. Üdv, Patópali
Szia!
A HP nyomtatot elhoznám, megpróbálom rendbehozni. Üdv: Alex
Üdvözlöm !
Nagyon köszönöm , hogy válaszolt. Megnézem és mindenképp jelentkezek. Tisztelettel: Öreg Tom
Soltek SL-54U5 alaplap egy rozsdás minitorony házban, floppy meghajtóval, tápegységgel elvihető Újpestről. Holnap lomtalanítunk, ha van igénylő, megpróbálom megmenteni.
Ugyanitt egy nagyobb kombi autó rolós csomagtartófedele is szabad préda. Mitsubishi Galanthoz kaptam, de nem belevaló.
Hali, vinném a gépet.
Rendben, a Tied.
Szia,
Köszönettel elfogadnám az alábbiakat: -1db M30 rekesznyi laptop alkatrész még a P4 korból, megmarat azokból az időkből mikor ezekkel üzleteltem, javítottam. + egy merevlemez nélküli, de működőképes talán P1, vagy 2-es laptop. -1db M30 rekesznyi hálózati cucc: switch, router, WiFi antennák, ezek működő képesek! tápok nélkül. -1db Paradox riasztóközpont kezelővel, üzemképes, talán 723as. -1 szatyor halott led izzók 230V-ra, Ledbánya... -jó maréknyi régi bontott ellenálat -1db futófény 230as izzókhoz való triakos réssze.
Szia,
Pioneer rádió és a karácsonyi fények érdekelnének ha még megvannak. üdv L A hozzászólás módosítva: Aug 28, 2019
Szia!
Ha ezek a könyvek megvannak még akkor jelentkeznék rájuk! Főleg a Humma és a nyári tűz sárkányai érdekelnének mert hiényozznak a sorozatból! Üdv!
Szia!
Sajnálom, de a könyveket elvitték! Üdv.
Te is szereted ezeket a könyveket?
Még megvannak a cuccok: (Mind)
Bővebben: Link Még egy hétig tudom tárolni, és kukázom őket.... A hozzászólás módosítva: Aug 30, 2019
Moderátor által szerkesztve
Az erősítők érdekelnének, de sajnos mincs posta
Pestlőrincről ingyen elvihető LCD monitorból bontott CCFL cső + inverter + diffuzorok (#1).
Posta, foxpost lehetséges, a szállítási költség előreutalása után.
Hali!
3 db érdekelne: ccfl_a ccfl_b ccfl_c Köszi
Rendben, írj privátot.
Még nincs vége a felajánlásaimnak!
Pestlőrincről ingyen elvihető szkennerből bontott CCFL cső. Egy forrasztást igényel.
Törékenysége okán nem postázom! |
Bejelentkezés
Hirdetés |