Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Cd tarto is erdkel.!
Kösszi ! Ma kora delutan elviszem! A hozzászólás módosítva: Okt 27, 2019
Szia!
Érdekelne a műszerdoboz és az elektromos maradékok. Ma 15 és 16 óra között tudok értük elmenni. Megoldható lenne ebben az időben? Üdv.: István
Maradekokat mar viszem de hagyhatok belole
Köszi!
Nekem egy-két késes biztosíték kellene.
Minden kedves érdeklődőnek: Ma 18 és 19 óra között vehetőek át a cuccok.
2db 300 Watt dimmer.
Szemeretelepről vihető előre egyeztetett időpontban, lehetőleg vasárnap vagy hétfőn 18 és 19 óra között. Nem postázom, nem viszem sehova. Hétfőn este kirakom a lomokkal együtt.
LED-esre alakított IKEA kislámpa.
Szemeretelepről vihető előre egyeztetett időpontban, lehetőleg vasárnap vagy hétfőn 18 és 19 óra között. Nem postázom, nem viszem sehova. Hétfőn este kirakom a lomokkal együtt.
Music center működő erősítővel, törött kazetta ajtóval, hangdobozok nélkül, CD része biztosan rossz.
Lámpatestek, max 60 Watt izzóhoz.
Ablak. Tok külső mérete: 90 cm * 60 cm.
Szia!
Az IKEA-lámpa és a music center érdekel. Üdv: Péter
Ingyen vihető Bócsáról: Működő analóg kamera,bontott mozgás érzékelők, különféle kábelek, 2db Samsung headset, csavart érpár átalakító kamerához,stb. Posta megoldható, de jó lenne ha egyben vinné el valaki,mert nincs kedvem sokat csomagolni.
Szia, vinném.
Oké, a tiéd.
Köszönöm!
Ez megvan még esetleg? Ha igen vinném valahogy.
Dimmert stipstop.
Kérem, hogy mindenki nézze vissza, hogy mi fogyott el. Nem tartom nyilván.
Utána írjon ide, hogy mit kér. Utána írjon privát üzenetet a címért. Köszönöm.
Cd tartoval egyutt viszem a már a legrandot ... fentebb keses biztit kértek már.
Bocs. Mobilról nem mutatta az összes hsz-t. -___-
Úgy látom, hogy a dimmer a tiéd lehet.
Szarvasról elvihető egy Carl Lewis nevével fémjelzett futópad. A motor zárlatos lett, kinyírta a teljesítmény elektronikát, majd megsínylette a pajzsa a szétszedést. Csak személyesen. A kocsiba/futóra segítek feltenni.
Rohadt nehéz.
Nem vagyok sport ember!
De az leszel ha ezen futsz egy hétig ....
A hozzászólás módosítva: Okt 27, 2019
Szia!
Hétfőn elhozom em-nek a szivattyút.
Ingyen elvihető a xx. kerületből, kizárólag személyesen:
Orosz konyhai aprítógép, csapágyhibás, és a tányérja is szorul a műanyagban, szerintem elgörbült. Masszív egy szerkezet, aszinkron motor hajtja. Thomson videomagnó, távirányító nélkül: nem tudok róla semmit. -Skil 12 V-os akkus fúró: nem tudom, az akkuja jó-e, töltő nincs hozzá. A gépet más áramforrásról kipróbáltam, tökéletesen működik. 5 nyomaték állítási fokozat, valamint egy fúrófokozat van rajta.
Szia, esetleg a Skil akkus fúró típusát tudod?
Talán ezeken a képeken rajta van, én sajnos nem látom elolvasni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |