Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia!
Ha az égők megvannak egyben elvinném. Helyileg hova kene a menni értük? Privátban beszéljük meg. Üdv!
Szia!
Jelentkeznék a motor blokkra! Köszönöm!
Szia, szeretnék jelentkezni a fűnyíróra, láda1, láda2, orsós magnóra. Köszönöm.
Heló!
Szeretném elvinni az rtraf nevű képen levő cuccot. Köszi!
Ha nincs előttem másik jelentkező akkor kérném:
a redvás motor blokkot az alkony kapcsolós láda tartalmát az összes villany körtét azt a fura nagy hálózati számológépet. El tudok értük menni elvileg még a héten! Köszi!
Nem olvastál figyelmesen!
Elő fordul.. diszgráfiám van és az olvasás se könnyű. Meg ez a vacak is rosszul jeleníti meg a listát.
Gondolom már rá cuppantak a sok bigyóra. előttem. Na mindegy. Majd máskor..
Van ott még kacat, nem mindent "ütöttek le", amikre gondoltál.
Üdvözletem !
Ezek még megvannak?
Nem, rögtön elkelt.
Szia!
A Bacardi reklámtáblára szeretnék jelentkezni. [reklam.jpg] Üdv.
Elnéztem, szikorapéter nevű kolléga gyorsabb volt, rögtön az első hozzászólással, csak nem olvastam végig.
A hozzászólás módosítva: Dec 10, 2019
Üdv.
Elviheted. Privátban megbeszéljük. Mindenki másnak írtam, akit érint.
Üdv.
Elvihető cuccok BP. 18. kerből. Posta nincs időhiány miatt.
Elvihető cuccok BP. 18. kerből. Posta nincs időhiány miatt.
Drótót lámpákat liftizét öreg színes tévét szeretném kérni! Köszi!
A hangsz.jpg képen levőket köszönettel fogadnám.
Viheted, ha tényleg értük is jössz max a jövő hét végéig.
Szia!
Jelentkezek a következőkre: -porsz.jpg -satu.jpg -c64eprom.jpg -masina.jpg csomagokra. A hozzászólás módosítva: Dec 10, 2019
A tied.
Szia,
A fekete toner érdekelne ha HP LaserJet 1020-hoz jó!
Üdv.
1500-2500 series van ráírva. Valószínűleg nem lesz jó az 1020-hoz.
Oké, volt nekem is volt egy olyan érzésem, hogy az azt jelenti, akkor lemondok róla.
Szia!
Vinném a scanner kupacot, a tonerekből a feketét, és a satut ha az előző lemond róla. Köszi! A hozzászólás módosítva: Dec 11, 2019
Szevasz!
Ha lehert jelentkeznék a "nyomt.jpg"-re. Esetleg lehet tudni róla valamit, mi a baja a tonerbe van e még festék. Köszi szépen. Üdv. M.
Szia,
A "radio" kupacot holnapi átvétellel elvinném. Kösz... |
Bejelentkezés
Hirdetés |