Fórum témák
» Több friss téma |
Köszi, erre már gondoltam, csak nem voltam benne biztos ez nekem megfelelhet de akkor ezek szerint igen. Sajnos a netes vásárlásnak ki kell maradnia mert a kiszállítás feltolja JELENTŐSEN a költségeket :/
Megfelelő, erre a célra alkalmas fóliát sem fogsz kapni semilyen üzletben, azt is csak a gyártótól rendelheted meg. Alufóliának sem biztos, hogy megfelel a háztartási fólia. Tehát a készítéshez szükséges anyagok beszerzése sem egyszerű, és ott van még a készítéséhez szükséges gyakorlat megszerzése, valamint a késztermék vizsgálata, hogy kibírja-e azt amire tervezted.
Egy ilyen motorindító kondit, vagy fénycső kondit a legtöbb villanyszerelési boltban megvásárolhatsz.
https://www.youtube.com/watch?v=8c2FMJtIW7E
A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2019
Abban nem fólia van, hanem 7000mAh lítium ion akkumulátor. Ilyen csatornákat legszínesebben törölném.
Az ilyen szándékosan néphülyítő videók feltöltéséért szerintem is kijárna egy kiadós verés... egyből kevesebb ilyen lenne.
Azért tehetünk mi is az ilyesmi hülyeség elterjedéséről!
Konkrétan 30-35 éve kimondottan bolondozásból "építettem" örökmozgót, vagy inkább örökmozgókat. Persze el volt rejtve mindig valami extra energiaforrás a szerkezetben, de jó volt bolondítani a jónépet. Két éve Kanadából felvette velem a kapcsolatot egy régi hazánk fia, hogy emlékszik a mágnesmotor projektemre, és szeretné ha segítenék neki. Már milliókat ölt be a kísérleteibe, de valamiért nem jön össze. Mondom ez hülyeség, mert a fizika tudja a szabályokat.Ő erősködött, hogy mindenki ezen lovagol, de szerencsére van néhány kitartó elme akik ismerik a trükköt. Hiába mondtam hogy az csak átverés volt, nem hitte el és összevesztünk. Sajnos annyira meggyőző volt a trükk, hogy elhitte. A seregben szinkronban fordítottam az angol vagy német nyelvű filmeket, persze csak azért, mert itthon már láttam mindet narrátorosan.
Jobban szeretem az olyanokat amiben az a trükk, hogy nincs trükk, csak technika. Pl. ezt a videót régebben készítettem, és semmi csalás nincs benne (a vége felé az érdekes): Bővebben: Link
Idézet: Több mint valószínű hogy nem . A szüleim a Mechanikai művekben dolgoztak és én is voltam ott nyári gyakorlaton. A kondenzátor üzemben a fólia folyamatosan haladt át egy kádon, maratták hogy minél nagyobb legyen a fajlagos felülete. A szigetelő fólia -vagy papír is speciális szerintem minden cégnél ipari titok ( a gyár fejlesztése) Lehet hogy pF - nf értékekben készíthető házilag kondenzátor de az a nagy méretei és alacsony átütési feszültsége miatt inkább csak kísérlet mint használható alkatrész . „Alufóliának sem biztos, hogy megfelel a háztartási fólia” A hozzászólás módosítva: Máj 25, 2020
|
Bejelentkezés
Hirdetés |