Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Köszönöm Godypapa a beültetési rajzot.Elmentettem.
Köszönöm,de ezek megvannak nékem is.Sajnos ezen nincs beültetési rajz.
Üdv,
Ti hogyan oldanátok meg egy adott órajel szétosztását logikai kapukkal úgy hogy adott egy pl 400kHz-es órajel és szét kellene osztani 4db 100kHz-es jelre de mindegyiket 90 fok fázistolással.
4017 nem 90 fok.
Neki olyan kell (90 fok) amilyet az inkrementális jeladók adnak.
Meg kell okosítani Ez már nagyon hasonlít rá.
Igen, ez így már jónak tűnik ha a szkópon levő jelek jönnek ki a kimeneteken.
Vetted ? cimopata A hozzászólás módosítva: Jún 9, 2020
De ha valakinek snassz a diódás megoldás és minden áron ic kell hogy ne legyen egyszerű akkor a diódák helyett rakhat 4001-es ic-t.
Sziasztok!
Blazer 800 kapcsolási rajzát keresem. Köszi előre is - üdv, ferci
Keresek jungheinrich etv 118 oldalvillás targoncához szervíz leírást.
Inkább az elektromos részéről kellene (panelek)
Sziasztok!
Keresem a darclée 5 s643a2 kapcsolási rajzát. Elvileg Ez_az de elég rossz minőségű. Vagy ha valaki jártas csöves erősítő javításban az is jó lenne. A mellékelt kapcsolási rajzban a trafónál van egy egyenirányító (B250C100) Viszont már el akadtam ott, hogy sehol nem találom a rádióban.
A B250C100 valószínűleg téglalap alakú, aluminium házas egyenirányító, ha nem cserélték ki másra.
Sziasztok!
Adatlapot és kapcsolási rajzot keresnék az alábbi végfok IC-hez: Matsushita EDH-AP 4211 Amit eddig sikerült kiderítenem az kevés az újra felhasználáshoz. Lásd képek! Ha valaki a Japán leírást lefordítaná nekem, lehet hogy pár mm-rel előbbre jutnék.... (Ezek az adatok 1972.-ből valók.) A hozzászólás módosítva: Júl 7, 2020
keresek Gorenje GV68260 rajzot, gépkönyvet, szerviz utasítást bármit amivel közelebb vagyok a javításban.
Sziasztok! Hosszú idő elteltével meg építettem ezt a kapcsolást Bővebben: Link. Jelenleg a relé behúzási ideje 1 perc, viszont ez nekem sok. Mit kel megváltoztatnom, hogy ez az idő 30 másodperc legyen?
Még mindig keresek Gorenje GV68260 rajzot, gépkönyvet, szerviz utasítást bármit amivel közelebb vagyok a javításban.
Pax 106 házi telefonközponthoz keresek kapcsolási rajzot, eprom tartalmat, hozzáértő embert.
Bármelyik melléket emelem fel, csak az alap tárcsahang van, semmilyen gombra nem ragál, búg tovább. Köszönöm
Sziasztok. Keresnék 1fázisú frekvencia váltóhoz kapcsolási rajzot. Egyszerűbb érdekelne, de arduino-s, pic-es is szóba jöhet. Lehetőleg változtatható frekivel, olyan 1KW maximumig. Az sem gond ha 3F , ott lehet nagyobb a teljesítmény is. Mind tanulás mind pedig kísérletezés céljával építeném, talán legjobb lenne arduino alapú , ott könnyű módosítani a kódot.
Válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok!
Tudom hogy van ilyen téma " Elektronikus előtét fénycsőhöz ", de ilyen kis teljesítményű (7W) csőhöz nem találtam elektronikus gyújtás kapcsolást. Illetve ezt találtam de infók kellenének az alkatrészekről (tekercsek, induktivitás teljesítmény, kondik fajtái). Vagy ha van valakinek bevált kipróbált rajz. Kis helyen kellene elférni, és 230-ról kellene működnie. Ui : Azért kellene, mert ha bekapcsolom ezt a gyári (gyújtós) lámpát, a monitorom villog össze-vissza, tehát zavarja.
Hello! Gomb hoz a kabát.. Ez a cső fojtóhoz való, a fehér tokban bent van a gyújtó. Előtétet meg lehet kukázni rossz kompaktból, nem érdemes készíteni..
Én ehhez zöldfülű vagyok.
Ez azt jelenti, hogy csak a benne lévő gyújtóval és a fojtójával működik? Elektronikus előtétet nem lehet hozzá használni?
Pontosítanék: NEM a ma kapható verzió rajzát keresem, hanem a képeken látható, kb 25 éves példányét. Eddig jól működött, szeretném megjavítani.
(képek a szetszedtem.hu oldalról)
Őszintén nem tudom van-e szerkezeti különbség az 50Hz-es és a nagyfrekis cső belseje között. De a gyújtani nem kell. Viszont elektronika belsőt egyszerűbb kukázni mint készíteni..
Igen, csak az a félelmem, hogy a benne lévő gyújtó tönkreteszi az elektronikát, mivelhogy induláskor rövidzárat csinál.
Én nem a gyújtóra gondoltam, (mert az biztos nem kell, meg talán ki is bányászható) hanem a cső belső felépítésére, gáz, katód kialakítására. Mert anno általában befeketedtek a sima csövek a traszvertertől..
Esetleg valaki tud ötletet adni?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |