Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Hibás a link :::::
Szia.
Másnál sem működik, mivel a HTTPS után hiányzik a kettőspont , de ezt niedziela jelezte is finoman, mivel 5 darab kettősponttal zárta a hozzászólását. Ha valaki egy évtizednyi HE tagság után kisbetűvel kezd mondatot, annak nem biztos, hogy a szándékai jóhiszeműek (a véletleneket kivéve).
Szeretnék venni egy kinai mini cnc-t. Az a kérdésem hogyan tudom megrajzolt nyákot a cnc ki maratni.
A Sprint Layout képes HPGL formátumban elválasztómarást generálni. Ha azt vezérlője tudja kezelni kitudod vele marni.
Pont nem tudja. Nc kiterjesztésűt tudja.
Kell egy cam program hozzá, pl flatcam.
Olyan lehetőség van a progiban, hogy ha pdf fájlban mentem a nyákot rajzot.
Akkor az A4 oldalra többször is kitudjam tenn ugyanazt. Ezzel papírt spórolva.
Ahhoz nem kell pdfbe menteni.
Pdf a milli pontosság miatt kell.
Nyomtatóshoz viszem pendrive-on
Tedd fel a layoutot pendrive ra. Nekem mikor berogyott a nyomtatóm akkor úgy vittem nyomtatni. Simán lehetett nyomtatni a nyomdásznál.
Nyomtatásnál a felső sorban a "tile" fülre kell kattintani és megadni hány sorba, oszlopba rendezze el és mekkora távolságot hagyjon köztük.
A hozzászólás módosítva: Júl 2, 2020
Köszönöm Uram, nálad a szó erre gondoltam!
Üdvözletem mindenkinek! Következó lenne a kérdésem, mi lehet ez a telepítési hiba /már vagy 3 éve nem használtam a programot, közben újratelepítettem a win7-tet is/ és most szükségem lenne a programra de nem tudom feltelepíteni. Volt már valakinek ilyen gondja?Minden megoldás érdekelne.
A hozzászólás módosítva: Júl 4, 2020
Rájöttem, csak lemezről lehet telepíteni. Én meg a régi biztonsági teljes lemezmentést próbáltam vinyóról telepíteni.
Sziasztok4
Van egy angol Sprint layout 6 demo programom, eddig magyarra át tudtam álltani, de most egy újratelepítés után csak angolul hajlandó kommunikálni. Nincs valakinek magyarítás ehhez a programhoz?
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy van-e mód (billentyűkombináció) arra, hogy mikor egy alkatrészt utólag arrébb helyezek akkor az összekötősáv úgy mozogjon, mint mikor új track-et (vezetősávot) csinálok? Tehát nem összevissza akármilyen szögben álljon, hanem vízszintesen, függőlegesen, 45°-ban.. A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2020
Nincs véletlenül egy Colors.dat -otok a 6-os demóhoz? Vagy nem demóhoz.
Köszi!
Bocsi, hogy tudatlan vagyok. Ez mire jó, vagy mit csinál? S hová kell bemásolni?
Abba a mappába, amelyikbe a Makros mappa van. Ez tárolja a szín beállításokat.
Megkérdezhetem, hogy minek a szín beállításait?
Például a háttér, rács szín.Nem tetszik a sötét szürke háttér. Inkább fehér. De a munkafelületen majd nem mindennek lehet a színét változtatni, kivétel a fotó nézetét. Pedig borzalmas a középzöld háttéren a sötétebb áramköri rajz. A demo változatban nincs.
A hozzászólás módosítva: Okt 7, 2020
|
Bejelentkezés
Hirdetés |