Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Már régóta klubtag vagyok, csak a mieink kinn végzik a dolgukat. Ez még olyan fiatal, hogy egyedül nem mehet ki nálunk, csak otthon. Azt már megszokta.
Jó hir, hogy a fiatal macsekok általában kinövik.
Addig meg ki kell bekkelni.
Én egy két éves macskát örököltem meg, benti macska volt, nem tudom, hogy viselték el azt a szagot, egy hónap után kiraktam az udvarra. De ennek volt egy másik oka is, a macska nem vette észre, hogy az almot 1,5 méterrel odébb raktam.
A hozzászólás módosítva: Júl 15, 2020
Kell neked átrendezni mások lakását ...
Itt a büntetés érte
Idézet: „061-445-2222 (Hétfőtől csütörtökig 8:00 és 16:00 között) Telefonos ügyfélszolgálatunk csökkentett létszámmal dolgozik a koronavírus helyzet miatt. Kérjük, amennyiben van lehetősége, e-mailben vegye fel velünk a kapcsolatot. Türelmüket köszönjük!” Ez egy netes cég oldalán olvasható. Annyira megfertőzte őket a koronavírus, hogy a telefont se tudják felvenni, nincs rá elég ember. Akkor hogy a fenébe tudják lenyomni a billentyűket a klaviatúrán?! Elég büdösnek érzem a dolgot. Sajnos már találkoztam ilyen "elérhetetlen" céggel.
Lehet Home Office -ben dolgoznak, oda a céges telefont átirányítani pénzbe kerül, az e- mail -okat meg előbb utóbb olvassák.
Bár nem mindenki szereti a verseket, de éppen most készült el egy kapcsitápom. Közben a fejembe ilyesmi állt össze. Ezt a pár sort megosztom tehát.
Én már nem szimulálok, Csak egy entert nyomok a gépnek. Rajzoljon panelt, szimuláljon más, Én már ehhez nem értek. Forrasztottam, fúrtam a lukat, Hajlítottam a lábat. Húztam a drótot a testről a tápról, Nem kettőn és nem hármat. Néztem a szkópot rettentően, értékeltem az ábrát. Láttam a zavart lecsipantottam, alkatrészek lábát. Nyomok neked egy entert, A nyákjaid mind kifúrom, Festem kézzel, vasalom a csíkot, Mi rajta volt a papíron. Most elküldöm innen messze, Hogy csak már készen lásd, Fúrjon nyákot fesse a lötstopot Rá neked valaki más. Zord forrasztós vagyok azt hiszem, De bármit gondolok, Az én tervem valami más, Nem csak kondenzátorok. (Quimbi, Tankcsapda és József Attila után szabadon)
Tudom hogy hagynad, addig szerelned ezt,
Forrasztanad amig van benne elet Vaskloridban furodnel, cseppenne az ón ott, Gerjedne, de nem ertened a dolgot. Hagyja a nyakmaratast masra, antennat vigyen fol a padlasra. A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2020
Akkor úgy néz ki nem csak én vagyok őrült.
Csak ment és szerelgetett némán, Nem szívott ónt csak lerázta bénán, A zárlatos tranyók meg átmentek pirosba, A füstjük meg büdösen szállt fel a magosba. Nem nyafognék de most már késő, A lábam ujjára esett a véső, Szürke strandpapucsom tocsog a vérben, Rossz ötlet volt panelt vágni a széken.
No offense, de szerintem "Vicces - mókás történetek" a topic címe...
Ébredés után pont olyan feje van, mint amilyen nekem szokott lenni...
- Ön hogy tekint a leszbikus kapcsolatokra?
- Általában HD vagy UHD-ben. ...
Nem tudom mennyire vicces, de az embereken gyakran kifog a prefixum értelmezése. Jó, persze az elektrósoknak alapból kOhm, meg µF lebeg a szemük előtt, viszont egy bolti eladó hajlamos a tömeg mértékegységre azt mondani hogy kiló.
Munkából hazafelé beugrottam az egyik szupermarketbe. Füstölt, főtt tarja 2590 forint/kg. Jó negyven dekás darab kb egy ezres. Kicsit rágódtam rajta, vagyis a vásárláson, de a 104 Ft érdekes volt a cimkén. Megnéztem az ár ellenőr gépen, és valóban 104 Ft. Talán az árazó automata tévedett? Nem. A 40 dkg az a kedves árazó és méregető munkatárs szerint 0,04kg. Ez volt a cimkén. Elmeséltem a kollégámnak, az pedig másnapra elhozta mind a nyolc darabot ami még ott maradt, kevesebb mint ezer forintért. Ez pedig több mint három kg tarja füstölve, főzve, csomagolva. Nyámnyám.
Ne is mondd, megéheztem! Melyik bilt is volt ez?
Mindezek mellett sokkal olcsóbb, és legalább elérhető öreg korban is frissen.
Pedig nem szeretem a sört.
A helyzet nem vicces, de a kivitelezés már inkább. A tegnap délutáni vihar után nem volt villany ma reggelig, meg a mobil hálózat is csak takarékon megy. De ha lemerül a telefon, azt valahogy tölteni kell. Szegény ember powerbankja
Inkább csak flexszelni akartál, hogy mennyi pénzed van
A hozzászólás módosítva: Aug 5, 2020
Vagy mennyi akkumulátora . Persze viccelek, nálunk este vert a vihar rendesen.
Egy másik fórumon jó üzleti érzékkel ( humorral) megáldott emberke: Töltött powerbank eladó....
Azokat csak kidobáltam száradni, mert mire beértem *** áztak a zsebemben. Sajnos az utolsó 2db 2000 forintosom.
Már csak húszezreseim vannak A hozzászólás módosítva: Aug 5, 2020
Moderátor által szerkesztve
Úúúúúgy sajnállak ...
Csak sajnos nem igaz
Ezt én is meg tudtam volna mondani ...
Így biztos a találat, bár a napsütés kimaradt.
De nem mondtad! Ők mondták, övék a dicsőség (ha bejön..)!
A hozzászólás módosítva: Aug 5, 2020
|
Bejelentkezés
Hirdetés |