Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Nekem lehet van valami maradékom. este megnézem. a kérdés az hogyan jut el hozzád?
Olyan lehetőleg "plug-and-play" USB webkamerát keresek, melyet Android is képes kezelni OTG adapterrel csatlakoztatva USB kamera app használatával.
Cserébe elutalhatom a postaköltséget, ha szükséges.
Oké, előre is köszönöm.
Van egy ilyenem. Ha/amikor jössz a tányérforgató motorért, akkor odaadom azt is. Viszont most csak a 15. ker él 2 hétig.
Köszönöm a felajánlást de elcsábított afp felhasználó ajánlata, arra volt utam így kevesebb utazással megszereztem a kábelt.
Köszönöm a kábelt és a linket az ISA buszos IDE vezérlő témában de még nem bukkant fel egy sem.
Szia!
Szét nézek ha van nekem akkor adok egyet.
Hú, az nagyon szuper.
Amit ftirius felajánlott az nem olyan. A tüskés fele megy az PC LPT-be, a kicsi viszont olyan legyen mint a képen (Mini/Micro Centronic 36 Male). De jó lenne !!! A hozzászólás módosítva: Júl 15, 2020
Szia!
Nekem van egy, de csak postázni tudom. Lehet hogy még működik is.
Néhány hónapja az elvihetőbe felraktam a befőttesüveg/ alkatrésztároló csomagomat, ami azóta gazdára is talált. Viszont most meg mamának szüksége lenne "tartalékba" 20-30 üvegre.
Ha esetleg lenne valakinek elfekvőben, akkor szivesen elfogadnám Idézet: „most meg mamának szüksége lenne” Bosszantó
Szia,
nekem van egy ilyen kábelem. (Régi speciális nyomtatásvezérlőket telepítettem vele.) A baj az, hogy nem nálam, hanem Szigetszentmiklóson anyukámnál van sok lomom között. Nem tudom, hogy mikor megyek hozzá legközelebb. Ha ráér még, megkeresem, és szólok. Lehet, hogy a jövő héten járok arra, de nem biztos.
Szeged környékén korai 2000 környéki 4:3 arányű LCD Tv-t elfogadnék, ami már nem kell. (előny ha van rajta PC bemenet). Ha csak útban van, érte megyek.
Szia!
Neked is azt írom hogy "Hú, az nagyon szuper." És hogy de jó lenne !!! Köszi, üdv janigel
Összekészítettem 30db-ot.
Valahogy eljuttatom. Idézet: „Idézet: „most meg mamának szüksége lenne” Bosszantó” Nem, a bosszantó az, hogy az idén gyakorlatilag egy szem gyümölcsünk nem termett. Mindent elvitt a fagy, pedig a virágzáskor minden ígéretesnek tűnt...
Van egy csomó a pincében, nemtomhány, ha eljössz érte viheted. Nekünk sajna már megszűnt a "beszállító" az I. emeleten meg nem terem semmi, néhány gaz (bocsánat virág) kivételével.
A gazok közül is van olyan, amelyiknek szép virága van.
Unokám kisebb volt.:
"-Papa. A gazvirágot miért kell kihúzni?"
Van ilyen kábelem. Postázni tudom, vagy 28-án megyek Pestre és akkor elviszem.
A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2020
Szia!
Nagyon szépen megköszönném. Jó a posta is, de ha személyes akkor még jobb. Írok privátot.
Ma akadt a kezembe 3 db, ha kell még ilyen kábel
Szia Gábor!
Köszi, igényt tartok rá.
Ha valakinek a fiók aljában hever, örömmel elfogadnék 2 db minimum 10-15cm hosszú, vagy 1 db minimum 20-30cm hosszú, hüvelykujj, vagy annál vastagabb keresztmetszetű, lehetőleg szögletes profilú, tömör réz rudat (ponthegesztőhöz). Boldogan adnék is érte néhány száz felesleges dolgomból néhány százat.
Van valakinek elfekvőben hűtőgép motorja?
Egy egész, működő hűtő nem kell? A jövő héten elvihető. Békéscsabáról.
A hozzászólás módosítva: Júl 30, 2020
|
Bejelentkezés
Hirdetés |