Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Én nem tudok ilyen szépen dobozolni, ehhez gratulálok.
Nem derült ki mennyi TDA7294 van a dobozban, de a trafót jelentősen túlméretezettnek gondolom. Nálam 4 db erősítő, (1 híd + 2 front kombinációban adja a 2.1-es rendszert) kényelmesen elműködik egy sokkal kisebb transzformátorról.
Szép munka, de nekem a ledes kivezérlésjelző ebben a formában nem illik a képbe.
Sziasztok.
Első sajátkezüleg épitett rádióm, oa1160 diódával. Dankó Rádiót szépen veszi.
Elsőnek meglehetősen tökéletes.
A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2020
Anno még csináltunk ólomból és kénből kristályt.
Egy kolléga kérte még a publikálás előtt egy korábbi hozzászólásban bemutatott Arduinós mosógép motor fordulatszám szabályozójának a kapcsolási rajzát. Remélem nem gond, hogy most kerül ide a rajz.
Ehhez kezdtem hozzá:
Üdv mindenkinek.
Mindig zavart a Silver Star fémkeresőm belsejében elterpeszkedő vezeték dzsungel, de megoldottam. Most főhet a fejem a szétszedés miatt, ha netán javítani kell. Amúgy két nagy panelt tartalmaz, az egyikre a kereső panel került, precíziós tüske- és hüvelysorokkal felfogatva, plusz a potméterek, a másikra a 18650-es akku foglalatok kerültek, a többi kisebb panel csak árnyékolási célt szolgál. A panelek között az áram továbbítást a távtartó csavarokra bíztam. Tudom hogy kicsit ronda,de hibátlanul működik.
Tök jó!
Mondjuk a csavaron átvezetés picit meredeknek tűnik, de ha működik!
Bevallom, emiatt én is aggódtam kicsit, de meglepően jó lett.
Csak a reset gomb, az érzékenység kapcsoló, a fej bekötése, és az akkupakk töltő csatlakozója van kábellel kivezetve, minden egyéb alkatrész a panelra került. Egyébként a fejhalgató csatlakozót kihagytam, annak a helyére majd egy bluetooth transmitter kerül, addig pedig marad a hangszóró, amit "lustaságból" mágnessel rögzítettem fel a doboz belsejére.
Egész jónak tűnő rajz ez. Az Arduino programját is feltennéd ide ha publikus?
Üdv ismét.
Feltszek egy képet a Silver belső kialakításáról is. Ezen a képen még félkész állapotban volt.
Tápegység nélküli rádióval én is kísérletezni fogok. Remélem lesz még alkalmam nagy impedanciás fejhallgatót kapni. Nem az esztétika a fontos hanem a működés. Gratulálok.
Ha szerencséd van, akad nálam nagy impedanciás.
Nekem is van morzebillentyűvel.
Ereklye.
Feri komámnak az álma vált valóra mert a csabai találkozón tudott venni egyet.
Rossz az a rajz. A triak 1-es és 2-es kivezetése fel van cserélve.
Gyula most is árul: Bővebben: Link
A fejhallgató egy katonai darab, 2000ohm-os. Régebben netes piacon vettem, néha kilehet fogni olcsón is. A következő forgó kondenzátoros lessz.
Szia.
Pont ilyen a hangszóró párom.Ügyes munka a tied.
Az ellopott forrasztóállomásom helyett.......
A hozzászólás módosítva: Szept 27, 2020
Ellopott?!? Van aki forrasztó állomást lop? Milyen világot élünk
Sokkoljam a világot a potméteres tápegységgel amit a műszerhez dobtam össze? Mmerülőben van a 9-es elem és ezt már a műszer is jelezte.
Na húzzál bele, komolyabb ketyeréket kell építeni ahhoz, hogy MÁV START dolgozó legyél.
Voltál Mikepércsen? Debrecen felé van egy sárga épület csoport. A közös elosztó szekrénybe simán betették a szigszalagot.
Te! Te villamos kapcsolószekrényekbe matatsz illetéktelenűl?? Meg van hozzá az engedélyed?
A hozzászólás módosítva: Szept 27, 2020
|
Bejelentkezés
Hirdetés |