Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én nem hiszek az ilyen telihold matyikban. Meg semmi ilyesmiben. Esetleg csökken a Föld ránk ható gravitációs ereje, mert a Hold közelebb van és "kioltja" (vagyis csak úgy tűnik). De ez miért befolyásolná az agy működését? Mondjuk ha kisebb a gravitáció akkor könyebben és gyorsabban áramlik a vér és ez okozhat agressziót. No mehetnék filozófusnak
![]()
Életem első villogója működött ma és már fényre is érzékeny én kifejezetten happy vagyok felőlem lehet akármilyen hold, de a tapasztalat szerint tényleg hatással van az emberek idegeire a hold.
Amúgy mi ilyenkor ráhagyjuk a veszekedőkre igaz a mi portálunk pszichológusokat foglalkoztat és mentális problémákkal küzdők jönnek hozzánk, de mindig van egy-két hasonló eset és mondhatom, lehetetlen megoldani. Ezért is jöttem el az adott témáról ide. Megnézem a másik kettőt is jó téma lenne belőle egy tanulmány számára ![]() Ja és ma végre a repülőm is megjavult.
Én sem hiszek csak elfogadom azt amit tapasztalok.
Na meg hány biológiai folyamat van beállítva pont egy holdciklusra? Hát nem egy-kettő.
Egyetértek.
+ Labortápegység készítése topic
Mire mi milyen hatással van, vagy nincs esetleg lehet szerintem ne akarja megmondani senki, főleg amíg a nők teljes szinkronban "működnek" a holddal.
![]()
Valamit biztosan bekavar a hold, mert én ilyenkor eléggé nehezen tudok aludni.
Idézet: „Lehet, hogy van egy másik énem ami ilyenkor bújna elő....” ![]()
Esetleg lehetne építeni egy vérfarkas riasztó áramkört?
De amúgy tényleg kell valaminek lennie, mert a hestore-n olyan szinten megy a dolog, hogy magam is meglepődtem.
Asszem este kiviszem a teleszkópom és megnézem a holdat, hogy mit csinálnak azok odafenn.......
Amikor danirobot idétlenkedett akkor is telihold volt?
![]()
Most is meglátszik a telihold nézzétek a friss témát
![]()
Segítség!!! hangszóróra mágnes kell.
![]() ![]() Jó kis téma cím. Tényleg lehet hogy befolyásol valamit a telihold. ![]()
A elkeseredés sokmindenre képessé teszi az embert.
DE: biztosan lesz mágnese, célratörő, határozott.
Ez most ugye nem bíztatás hogy mindig új topikot nyisson valaki ha akár mi kell neki?
![]()
Csak ámultam ma... Ha lenne újságom, ezt írnám bele
![]() Idézet: „2008.06.17-e, kedd estére talán történelmi mélypontra jutott a Hobbielektronika néven ismert, és - mint azt a neve is mutatja - jellemzően hobbi elektronikásokat, szabadidős forrasztgatókat tömörítő oldal nívója. Független elemzők szerint az éppen jelentkező telihold mentális hatásai szabadíthatták fel azokat az indulatokat, melyek addig a felszín alatt rejtőztek, de egy neve elhallgatását kérő szakértő azt sem tartja kizártnak, hogy az újabb benzin-áremelés, vagy a kék Multi gyakori hiánya is döntő szerepet játszhat a villongásokban. A reggel óta több témában is megfigyelhető csatározásokat olykor szokatlanul kemény hangú beszólások kísérik, miközben az oldal moderátorai és lelkes támogatói kissé szélmalomharcot vívnak a széleskörűen elismert szakmai színvonal megőrzése céljából. "A küzdelem kimenetele, vagyis a rend helyreállása nem kérdés, az viszont nyitott téma, hogy kell-e ebben a fórumban hosszú oldalakon keresztül ugyanarról a semmiről elbeszélnünk egymás mellett" - tudtuk meg a fórum egy tagjától. Az illető azt is megemlítette, hogy a személyes (vagy annak érzett) sérelmek közlésére, rendezésére tökéletesen megfelelne a mindenki által igénybe vehető privát üzenet küldése, de a mai napon mintha ezt többen elfeledték volna. A kedélyek valószínűleg már az este folyamán csillapodni fognak, a tévé előtt elfogyasztott sörökkel egyenes arányban, és pár napon belül megtörténnek a bocsánatkérések is, ahogy az a tagok részéről mostanáig megfigyelhető volt. A többség mindenesetre bízik (és bízhat is) abban, hogy előbb vagy utóbb érvényesül a nagylétszámú csoportok önszabályzó jellege (melyet néha egy-egy kis piros háromszög segít nyomatékosabbá tenni), és ismét arról szólhat az oldal, amiért létrejött.” Bár lehet, hogy rosszul látom... Mindenesetre, fogyhatna már a Hold.
Erre pedig senkinek semmit nem kell reagálnia, csak megjegyzés, nagyon halkan, amolyan költői gondolat. Talán az illetékes óvodás olvassa. Aki Pafi-nak leadott bizonyos drótot, a telefonszámommal karöltve, kitörő örömmel remélem, hogy "sokáig" fog élni. :yes:
Ma este 7-kor jelent meg a Firefox 3, és a letöltések számával Guiness rekordot szeretnének felállítani.
Én már letöltöttem, és nekem tetszik. ![]() Innen lehet letölteni.
Én már régóta használom a béta verziót, de egy pár nappal ezelőtt frissítette magát és azóta a névjegynél már csak annyi van, hogy Firefox 3.
![]() ![]()
A béta verziótól sokban különbözik? Mármint optimalizálták jobban a sebességre?
Az újdonságoknál van néhány jó dolog.
Az tény, hogy ma jó forgalmas nap volt...
Jé tényleg igazam volt. Nekem már napok óta a teljes verzió volt meg.
![]() ![]() A béta verzióhoz képest van egy kis gyorsulás. Nem kell annyit várni, amíg betöltődik a lap. De nem nagyon vehető észre különbség.
Természetesen nem.
Én magam részéről egyszemélyes bojkottot hirdetek az FF ellen, mert megint dupla munkát ad nekünk webprogramozóknak hogy két külön böngésző van és totálisan nem követi egyik sem a másikat. Az IE-t is utálom, de sokkal könnyebb vele dolgozni, mint az FF-et (programozói oldalról). És nem tudjuk a pluszköltségeket a cégekre hárítani. |
Bejelentkezés
Hirdetés |