Fórum témák
» Több friss téma |
Félvezetők témában van-e valakinek bármilyen könyve?
(Melyek azok,gyártásuk stb.)
Itt van néhány félvezetős könyv, hátha az érdeklődési körödbe tartozó is lesz köztük. Bővebben: Link
Van-e esetleg olyan,amelyik a cink-oxiddal foglalkozik?
Mire jó a cink-oxid?
Elcsodálkoztam egyszer rajta,hogy ő is félvezető,csak nem minden körülmények között,ezért érdekel a téma.
Ez megvan-e esetleg valakinek?
Bővebben: Link
PÜ ment.
Keresem: Bausz Imre: Szabályozástechnika című főiskolai jegyzetét. A Kandón volt használatos 1976 körül.
Sziasztok!
Esetleg meg van-e valakinek a Villanyszerelők lapja szeptemberi és októberi száma elektronikusan?
Videómagnó szereléssel kapcsolatos milyen jó könyveket tudnátok nekem ajánlani?
Rádiótechnikákban volt egy cikksorozat Sipos Gyulától. 1988/7-es számtól indul.
A hozzászólás módosítva: Okt 18, 2020
Ez megvan neked esetleg elektronikusan?
Szia!
Én a '80-as évek közepén jártam. 3db irányítástechnika jegyzetem maradt, amit most megtaláltam. Az első kettőt Dr. Bausz Imre írta. Mind a kettő 4. kiadás, ami 1983-ban került kiadásra. Az első fő témái: -A szabályozástechnikáról általában -Állandóparaméteres lineáris szabályozókörök számítási eljárásai -Szabályzóköri tagok összevonása -A szabályzóköri tagok tulajdonságai -Szabályzókörök stabilitása A második fő témái: -A szabályozási körök pontossági tulajdonságai -Szabályozások dinamikus tulajdonságainak javítása -A gyökhelygörbe -Szabályozástechnikai jellemzők meghatározása -Nemlineáris szabályozások -Analóg számológépek szabályozástechnikai alkalmazása Ha érdekes lehet, keres magánban, és akkor valami megoldást keresünk. A hozzászólás módosítva: Okt 18, 2020
Sziasztok!
Keresek szkennelt könyveket az Elektronika sorozatból. A képen látható egy példa, hogy mire gondolok. Minnél több, annál jobb (saját felhasználásra). Köszönöm előre is.
Sziasztok!
Valakinek nincs meg véletlenül a Technics deck RS-AZ6 kezelési útmutatója? Meg is vásárolom ha papír formában van, de megfelel pdf vagy más fájl formátumban is. Köszönöm.
Köszi, de ezt én is megtaláltam, csak nekem magyarul lenne rá szükségem, ha lehetséges.
Szia.
Ha küldesz e-mail címet, párat tudok küldeni.
Mutatom: Bővebben: Link.
Volna esetleg linkje valakinek a következő könyvre?
Magyari Béla:Rádiótechnikai zsebkönyv 1975 Ebben vannak tranzisztoros erősítőkkel kapcsolatos számítások a 342 oldaltól kezdődően. Ennyit sikerült megtudni róla.
Ha küldesz priviben mail címet, akkor elküldöm. Djvu-ban van meg.
A hozzászólás módosítva: Okt 25, 2020
Mi legyen vele?
Sziasztok. Ezt a könyvet keresem, de nem nagy sikerrel. Valakinek nincs meg esetleg elektromos formában?
Nekem megvan,ha küldesz mail címet, akkor elküldöm.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |