Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Már kapható nálunk a legújabb örökmozgó. Legalábbis a meghajtója.
A hozzászólás módosítva: Dec 8, 2020
PMPO-ban van megadva, ha az indító árammal számolunk végig. Akkor biztosan kijön.
Szerintem a legnagyobb gond hogy nincsen emberi joga a hóembernek , pedig ember ő is.
Ezt is felkarolhatnák az egyetemisták , nem csak a Tv maci és a baktériumok jogát ... Hátha lenne gumicsont az eunak Brüsszelben . A hozzászólás módosítva: Dec 8, 2020
Nem írtam, postázás helyett vízhálózaton megy a víz, otthon kiereszthető. A répa sem postán, hanem helyi boltban megvehető, árból le van számítva, ezért nem 4200, csak 4000 az ár.
Kicsit ahhoz a hirdetéshez hasonlít: 10kg pony eladó, kifogástalan állapotban. Érdeklődni: Duna part 10.
Évekig, tanulóként átutazva a szomszéd kisvároson, fel sem tűnt sokáig a hirdetés valósága:
"Élő hal kapható, szeletelve is."
Még jó, hogy nem kifogástalan állapotban.
Már valamikor említettem, a nem gondolkodás(omra) jellemző:
A tollkereskedő hangosbemondója: "...és a kocsinál átvételre kerül a sor." Sokára figyeltem fel rá, azóta gyűjtöm a sorokat, ha lesz megfelelő mennyiség, leadom azt. Tollam csak golyósban és filcben van...
Ha már a szocilizmus szóba került. Még a hetvenes években, (is), előzetes engedélyt kellett kérni az illetékes minisztériumban, ha Dollárért kellett valamit venni, nyugatról.
Történt hogy egy Ny-Német generátorban elkopott a szén kefe. Speciális méret, igénybevétel és minőség. A termelés, hát, akadozott. Csak az eredeti lett volna jó. Kérelem indult és a válasz is megjött. Jelenleg nem áll rendelkezésünkre elegendő pénzeszköz. Ameddig elhárul az akadály addig a szén kefélését oldják meg máshogy.
Most nálunk az egyetemen előzetes engedélyt kell kérni, ha BÁRMIT (ideéertve 2db grafitceruzát) akarsz venni, forintért....
Figyelem figyelem asszonyok! Megérkezett a tollfelvásárló! Mindenféle tollakat felvásárolunk! Dunnákat, párnákat, kacsatollat, libatollat, régi használt tollakat, hagyaték tollakat! Bárkinek bármilyen toll van eladó, tessenek szólni, vagy kézzel inteni, és itt helyben a kocsinál átvételre kerül a sor!
Hogy mi nem foglalja, az ember memóriáját.
A hozzászólás módosítva: Dec 10, 2020
Az írott szöveg a lényeg 10 %-át adja vissza. Ezt egyszerűen hallani kell. Kerestem YouTube-on de az az ízes akcentus, ami időnként felénk hallható, nincs fenn.
Ha hallanád, neked is helyet kellene szorítanod.
Azért az irek sem semmik.
De abbahagyom, és igérem hogy senkinek nem segitek, nem szólok hozzá semmihez, egy darabig, a ma kapott privát visszajelzés alapján.
Mostanában nem hallottam, ősszel járt errefelé utoljára.
Bocsánat, akkot viszont nagyon is tudod, miről van szó.
Akkor ezek szerint nem csak az én fülemet bántja a megfogalmazás. Sokszor gondoltam már rá, hogy megállítom a tollfelvásárlót és felhívom a figyelmét a fogalmazási hibára.
Somebody is a big pig!
Miért is tennéd? Nem minden hallik ám az égig!
Sose értettem hogy a hagyaték toll mi a túrót jelent.
Pl. Nagybátyám arany Parker tőltőtolla. Nem én örököltem sajnos.
A hozzászólás módosítva: Dec 10, 2020
Vagy az anyám papagájának kipergett tolla. De lehet hogy tyúk volt.
Mármint nem az anyám, hanem a papagáj. Vagyis mamagáj, mert hát tojó. Mármint nem az anyám, hanem a tyúk. De már a tyúk nincs meg, mert Morzsa rákapott az húsára. Vagyis az ízire. Morzsa kutya ízi rájder.
Méghogy a nők nem értenek az autóhoz? Pedig de.
A nők az autóhoz, mi a nőkhöz...
Persze! Vendégelektródával. Két deszkát egy hurkapálcával. Vagy bevonatos bambusszal (kínai füstölő). Csak el kell találni a fa olvadáspontját.
De előtte a hurkapálcát be kell áztatni sós vízbe,különben nem tudsz ívet fogni!
Tudhatnátok, hogy a nő és a férfi soha nem fogja megérteni egymást, mert min d a kettő mást akar:
- A férfi a nőt - A nő a férfit ... |
Bejelentkezés
Hirdetés |