Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Megoldható az előlap és a "fényvető" vágása is a nyákot kínában legyártathatjuk .....
Akár a program megírása is megoldható , csak tudni kéne az előlap szavainak kiosztását, evvel az ötlettel változik az előlap és a kijelző, na meg a program is .....
Arra gondoltam, hogy
egy perccel múlt x (negyed, fél, háromnegyed) óra két perccel múlt x (negyed, fél, háromnegyed) óra három perccel múlt x (negyed, fél, háromnegyed) óra négy perccel múlt x (negyed, fél, háromnegyed) óra öt perccel múlt x (negyed, fél, háromnegyed) óra hat perccel múlt x (negyed, fél, háromnegyed) óra hét perc múlt x (negyed, fél, háromnegyed) óra hét perc múlva x (negyed, fél, háromnegyed) óra hat perc múlva x (negyed, fél, háromnegyed) óra öt perc múlva x (negyed, fél, háromnegyed) óra négy perc múlva x (negyed, fél, háromnegyed) óra három perc múlva x (negyed, fél, háromnegyed) óra kettő perc múlva x (negyed, fél, háromnegyed) óra egy perc múlva x (negyed, fél, háromnegyed) óra
Milyen megfontolásból mentél hét percig? Szerintem inkább 1,2,3,4,5, aztán 10 és ennyi.
Amúgy a "hét perc múlt x ..." nem jó, elírtad. De ez nem épített, hanem majd építeni fog A hozzászólás módosítva: Jan 24, 2021
Alulra meg kellene egy új sor is: TIKK TAKK
Meg kakukk, kakukk, kakukk,
vagy bim, bam, bim, bam... Idézet: „"hét perc múlt x ..." nem jó, elírtad.” De megértetted. Idézet: „Milyen megfontolásból mentél hét percig?” Mihez van közelebb?
Találd ki az előlapot , én legyártatom , és a pic programot is megcsinálom csak a nyákot tervezd meg ....
A kaqkk hang is megoldható ha ébresztést szeretnél
A hozzászólás módosítva: Jan 24, 2021
Ha tudnád, hogy wintage stúdió cuccokat gyüjtő hangmérnökök mit meg nem adnának ezért.
Sosem lehet tudni, hogy mi jöhet még jól.
Egy hangszóró előlapjának basszus-csövére rátekercseltem némi lakkszigetelésű huzalt, melyet celluxszal rögzítettem, arckrémes tégely aljára ragasztószalaggal ráragasztottam egy jó erős hasáb formájú mágnest, melyet így belógattam a csőbe, kettő postásgumi tartja az arckrémes tégelyt, hogy rezegni még tudjon, de a helyén maradjon. A tekercs ~14Ω körülre jött ki, ha jól olvastam le a multimétert (legkisebb méréshatáron). Inkább a magasabb tartományban üzemel, valamint alacsony hangerejű, de működik. A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2021
Idézet: „Mihez van közelebb?” Idézet: „hét perc múlva negyed négy” Abból indultam ki, hogy ha valaki kérdezi mennyi az idő, akkor a fenti bontásban szoktuk egymásnak mondani. A "hét perc múlva negyed négy" nekem életszerűtlennek tűnik. Tényleg nem kötözködésnek szántam, nem akarlak meggyőzni
Ha már szeretsz így kísérletezgetni, túrjál valahonnan egy kisfeszültségű szénkefés villanymotort.
(pl. játékautó) ragassz a tengelyére merőlegesen egy kartonlapot, (pl. spirálfüzet borító) kösd be a motort az erősítőbe és hallgathatod.
Nekem az idő ilyen formában való közlése/leolvasása konkrétan az agyamra megy. Miért nem lehet azt mondani, tíz óra tizenhárom perc (esetleg tövidítve, tíz tizenhárom)? Tudom, egyéni szociális probléma.
Tényleg az, pont erre futottam rá én is
Dél lesz tíz perc múlva vs tizenegy óra ötven perc, kinek mi tetszik. Ízlések és pofonok mint tudjuk egyénenként változnak. Nekem az előbbi jobban számra áll. De most már ki fogunk kapni, eresszük el a témát! A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2021
Bakker! Te feltaláltad a hangszórót!
Szerintem gyorsan szaladj a szavadalmi hivatalba és védesd le!
OK, most már az óra kérdése kellőképpen kitárgyalásra került, ez pedig a "Ki mit épített" téma, tehát ez itt eléggé OFF! Ezért kérjük, hogy ezt a témát szíveskedjetek itt befejezni!
Köszönjük.
Háromnegyedhuszonhárom óra előtt 5 percel feküdtem le tegnap! Na jó, nem is, de nagyon jól hangzik!
Motort már próbáltam, eléggé halk. Csak Hifi "phones" kimenetével tudom "megbőgetni", azzal pedig még maximumon is elég halk marad, tehát nem éri meg.
A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2021
Ebben csak az a külömNbség a szokotthoz képest, hogy a tekercs nem a membránon van, hanem fix, és ebben rezeg a membránra rögzített mágnes.
A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2021
Moderátor által szerkesztve
|
Bejelentkezés
Hirdetés |