Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Ha feltöltöd a gerbert ajlcpcb oldalára, jelöld be, hogy hányfajta panelt tartalmaz a 100x100mm
Kétféle kb 12$ a 3 féle kb 16$ + posta.
Köszönöm, összerakom egy oldalra ,aztán meglátjuk mit szólnak hozzá. Pont most kérdezte valaki a facebook csoportban ugyanezt. Vegyesek a tapasztalatok, volt akinek elfogadták, volt akinek visszadobták... Megpróbálom.
Majd oszd meg kérlek, hogy sikerrel jártál-e!
Amúgy sosem értettem, miért fáj az a gyártóknak, ha két rajz is van egy panelen.
Nem jönne ki olcsóbban. ha komplett relépanelokat rendelnél Kínából. ilyenre gondolok:Bővebben: Link
Lehet olcsóbb lenne, de szeretem magam csinálni ezeket a dolgokat. Ha például Arduinoval csinálok valamit, ahhoz is szoktam külön nyákot tervezni, amin csak a kontroller és azok a dolgok vannak amik kellenek.
Na, elküldtem nekik a rendelést. Szó nélkül befogadták. Mondjuk lehet az is közrejátszott, hogy rendeltem még 20db 100X70mm-es nyákot és a mellé került még ez a darab, amin három féle relés dolog van. Nem tudom, a lényeg, hogy megették
*** A hozzászólás módosítva: Feb 27, 2021
Moderátor által szerkesztve
Idézet: „Szó nélkül befogadták.” Vissza nem utasítják Ebből a 30$-ból kb 10$ a posta a maradék 20$ meg fedezi a rendes árában amit kértél.
Amúgy, hogy a témánál maradjunk, közben találtam egy ilyet, elvileg simán megérti a programjuk ha outline vonalakat egymás mellé teszünk és az nyákon belül van, hogy az V-cut. Legközelebb kipróbálom. Most csak simán pozíció rajzzal megrajzoltam, hogy könnyebb legyen itthon szétszedni. Pár karcolás sniccerrel és törik is. A hozzászólás módosítva: Feb 27, 2021
Moderátor által szerkesztve
A témához nem tartozó hozzászólások, továbbá egyes hozzászólás-részek - mivel nem tartoznak a témához - eltávolításra kerültek.
A legközelebbi alkalommal kitiltás lesz annak, aki személyeskedésbe viszi a témát!
Ami nekem igazán jó szolgálatot tett, néhány esetben idegen forrásból származó nyomtatást lehetett adaptálni ebbe a programba. Behúzzuk méretarányosra editált idegen képet, rajzolatot és átjelölve a pad-okat az összeköttetések rajzolása nem nehéz.
Legutóbb egy zajgenerátorral próbálkoztam, így sikerült:
Sziasztok!
Segítséget kérek. Nem vagyok képes rájönni, hogy amikor bekapcsolom a réz-kitöltést, akkor hogyan mondom meg a programnak, hogy melyik forr szemen van a GND. Kitölti rendben, de nem tudom összekötni a kitöltést egy kiválasztott forr szemmel. A hozzászólás módosítva: Feb 28, 2021
A Thermal-Pad-ot kell kipipálni, vagy a távolságot levenni 0-ra.
Visszakérdezek, mert nem tiszta.
Szóval a "teszt"-el kijelölöm a GND vonalvezetést és a távolságot a rézkitöltésnél nullára veszem? UI: ez volt a megoldás, köszönöm. A hozzászólás módosítva: Márc 1, 2021
Már nem tudom mi volt, mi lett, és mit szeretnél
De itt egy újabb.
Köszönöm, szuper! Ez gyártható, ha másnak is szüksége lenne rá. Kis kozmetikai hibája van csak (bizonyos jelölések kimaradtak az adónál).
Sziasztok.
Próbáltam ma frissíteni a 6.0 magyar Sprint Layoutot,de folyamatosan időtúllépéssel kidob. A 6.0 angol verzió ellenben lefrissül. Más is találkozott már ilyen problémával?
A magyar nem valami tört verzió? Mert akkor nem csoda, ha gondok vannak...
Nem tört. A hivatalos angol verzióval egymás mellett használom. És eddig sosem tapasztaltam ilyet.
Nincs hivatalos magyar nyelvű program csak(DE,UK,FR) ezzel el is árultam, hogy nem lehet frissíteni magyar nyelvre. A magyar nyelvet itt mókányolta valaki rá egy régebbi layout60.exe-re.
És abban is biztos vagyok 99.9% hogy tört.
mai világba mi baj a tört verziókkal ?
de a magyar is frissül egyébként.
Mindjárt rákeresek, a "Ne lopj!" benne van-e még a Tízparancsolatban
Ha körülnézel a világban, már elavult, nem használják.
Vagy: "Költő hazudj, de rajt' ne kapjanak..." Ennek hatása átgyűrűzött néhány helyre, már kölcsönös megértésre talált...
Amennyiben vásárolt valaki licenszet, de ő mégis egy tört verziót szeretne használni az szerintem nem lopás.
Idézet: „de a magyar is frissül egyébként.” Magyarra ?
Igen, sőt a magyar verzió figyelmeztet a frissítésre, és ha frissül nem is működik amíg az eredetit nem frissítem.
Akkor ezt valaki maszekba nyomja.
Köze nincs az Abacom frissitéshez.
Ebben a programban az alkatrésznek 3 db pad helyes mérete és elrendezése problémát okoz, akkor a rajzolás többi részével mi lesz ?
Szia!
Ilyenem van ha ez jó!
Köszi, de ez sajna nem jó. Ilyenem nekem is van.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |