Fórum témák
» Több friss téma |
Köszi, rendes vagy. Csak nem tudom kivenni a panelt, nem akarom szétbarmolni a házat
Ránésre a panelt nem is kell bántani, potenciométerre a kettő leszakad vezetéket kell visszaforrasztani (szerintem), és mindenki örül.
Akkor pontosítok. Nem gagyi lidlis, hanem gagyi ásik kínai, csak drágábban
Egész pontosan három, de azt hitem, hogy lényeges, hová mennek ezek a vezetékek, azért kell kioperálni a panelt
Holnap folytatom, mert ma eléggé fárasztó volt a napom. Mindenkinek minden jót!
Hajónapló, kiegésztés: Nem kettő, hanem három drót van leszakadva. Panelt még mindig ne szedjegy szét, de az azért talán kis sakkozással kitalálható, hogy ki kivel van...
A potira három vezeték megy, ebből egy az árnyékoló harisnya? Ez nem szakadt le, ha jól látom a képen. Vagy kapcsolós is egyben a poti (4 vezetékes), olyan mint az enyém, tehát kattan a végén?
Mod. Közben frissült, már látom, kapcsolós. A hozzászólás módosítva: Márc 3, 2021
Igen, írhattam volna, hogy kapcsolós, gondolom azért 4 vezetékes
A potin 5 láb van, és ebből, ugye, egy szűz
Akkor oda eredetileg sem volt forrasztva semmi.
Ezt már, az éles eszemmel, én is kikövetkeztettem
Na, akkor csináljál fényképet a poteciométer másik oldaláról, és vezeték másik végéről, ahová be van kötve a vezeték. DE a panelt azt ne piszkáld...
Üdv mindenkinek!
Van egy BLM real colors std automata fejpajzsom ami gondolt egyet és elkezdte enni az elemeket. 1db CR2032 van benne, korábban évente elég volt cserélni most azonban 2-3 hét alatt lemeríti. Próbáltam minőségi és olcsó elemmel is, a végeredmény ugyan az. Minden funkciója működik tökéletesen csak hamar lemerül az elem. Alkalomszerűen használom csak, heti pár varrat elkészítésére. Javítható ez a hiba? Végső megoldásként arra gondoltam, hogy kap egy kapcsolót ami használaron kívül áramtalanítja a pajzsot. A segítségeteket előre is köszönöm!
Nem nagyon gagyi kategória.
Idézet: „Napelemmel és cserélhető lítium gombelemmel történő energiaellátás” Szerintem a napelemes töltőkör makkant meg és ezért tért át tisztán elemes működésre. Első körben nézd meg a "napelemet", nem lett-e nagyon koszos, vagy sérült meg. |
Bejelentkezés
Hirdetés |