Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Az élet nagy kérdései közé tartozik ez is.
Gafly, a macskaszakértőnket meg kellene kérdezni erről.
Pulóvertől függ. Ahol az nincs ott legyen nadrág.
Kandúr, vagy nőstény ? Az sem mindegy, hogy ki hordja a nadrágot. Ez lényeges kérdés.
A szomszéd varrt neki egyet, az "A" verzió szerint. Azonban az aktuális párjának ez a divat nagyon nem tetszett, így letépte róla. Ezért szerintem a macska ízlésnek a "B" verzió jobban megfelelhet.
Robotpilóta, mai nevén önvezető jármű már régóta létezik lovaskocsinál.
Zavaró, de mindennapos. Ne foglalkozz véle.
Nekem is sűrűn jönnek ezek az "érett nő"- k, de nekem sohasem a "gazdag" címszóval. Te megbecsültebb vagy. A hozzászólás módosítva: Ápr 25, 2021
Gyakran jártok csúnya oldalakon... Nekem csak Aliexpress-Bangood elektronyikus hírdetések jönnek a jobb oldalon, meg néha gyerekjáték reklám, ha előtte azt rendeltem az Ali-n
Ezek az "érett nök" akkor bújtak elő, amikor tavaly fürdőruha után néztünk a b. nejemnek...
És a többi (általad említett) reklámok is azután szoktak, ha affelé keresel, persze... A hozzászólás módosítva: Ápr 25, 2021
Az igazat megvallva (ez a kinos magyarázkodás) én csak Gery78-nak szerettem volna illendőt válaszolni, hogy macskának melltartó, és nadrágtartó.
Én is valami ilyesmivel magyaráztam nejemnek, mikor észrevette a monitoron.
Még mindig jobb, mint ha a gépsatu/krokodil csipesz/oszcilloszkóp reklámot látja meg.
Az Adblock megoldja, nekem semmi nem jön.
Jobb, vagy nem jobb, nem is tudom.
Addig nézegettem neten teherautókat, míg a nejem vett egyet nekem. Lehet, hogy ifjú hölgyeket is kéne ismét nézegetnem? A hozzászólás módosítva: Ápr 25, 2021
Ha a nejed veszi azt (őt) is neked, abból baj nem lehet! Tud is róla, egyet ért az igénnyel
Vagy kezdj el nézegetni képeket lottó nyereményekről, pénzzel teli széfekről, hátha ez is beválik! A hozzászólás módosítva: Ápr 25, 2021
Hmmm.
Ha igaz, van is havi lottószelvényünk. Most akkor nekiállok lottónyerteseket nézni. De igyekszem kihagyni azokat, akik rosszabbul jártak (mert túlköltekeztek). A lottónyertesek rákfenéje a túlköltekezés, és az elszegényedés -és húszéves koromban én is úgy jártam volna a sok hirtelenjött pénzzel. Bár... most meg túlzásba vinném az óvatosságot? Lehet. De egy korsó sörrel biztos többet innék minden szombaton
Csakhogy van egy hallgatólagos megállapodás az oldal tulajdonosa és a regisztrált tagok között, hogy reklámblokkolókat nem használunk az oldalon. Ha emlékezetem nem csal, régebben nem is jelent meg rendesen az oldal olyan esetben, ha aktív reklámblokkoló mellett jelentkezett be valaki, ezzel is ösztönözve minket arra, hogy ilyen dolgokat ne használjunk itt.
Nekem meg Aliexpress-es, Banggood-os nénis hirdetések jelennek meg ugyanitt.
Ha már eleged van mindenből...
A hozzászólás módosítva: Ápr 26, 2021
Annyira hallgatólagos, hogy nem is hallottam róla.
Kb ezt gondolom én is. (Így nem hallottam én sem)
A hozzászólás módosítva: Ápr 26, 2021
Amelyik oldal nem jelenik meg reklámblokkolóval, annak inkább lemondok a használatáról.
Én is így vagyok. Amelyik oldal reklamál, hogy előbb kapcsoljam ki a blokkolót, már zárom is be.
Én meg beleírom a forrásába, hogy scroll bekapcs, az egész lapos lefedést meg kitörlöm belőle Mire nem jó a böngészők "fejlesztői eszközök" csomagja...
Talán az azóta befagyasztott fejlesztési ötletek topicban volt tárgyalva még évekkel ezelőtt, hogy rosszul jelent meg az oldal azoknak, akik reklámblokkolót használtak és Topi elmagyarázta, hogy nem véletlenül van ez így és egyúttal megkért mindenkit, hogy az oldal támogatása érdekében ne használjuk ilyeneket. Nem tudom, hogy azóta változott-e ez valamit, de én azóta kikapcsolva tartom az oldalon a reklámblokkolót. Furcsa, hogy senki nem emlékszik erre...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |