Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Már nem az van ott, mint amit betettél.
Ját, ha ennyire vágysz egy magyartalanul írt szélhámosságra, hát tessék:....
(Valójában még az sem vicces, hiszen szelet hámozni is gyenge) A hozzászólás módosítva: Júl 20, 2021
Dominiknak nem kell Bitcoin, hogy Loop-jon.
Hogy ezt miért nem bírtad kihagyni... Biztos túl fiatal vagy még ahhoz, hogy megértsd: itt nem politizálunk.
(Amit mutattunk, ott nem a nevet kéne figyelni, mert az mindig cserélik. ) A hozzászólás módosítva: Júl 20, 2021
Korábban se politizáltam, de nyugdíjasként még annyira sem.
Nem csoda... a holland nyelv kialakulását állítólag egy részeg angol katonának köszönhetjük, aki megpróbált németül beszélni.
Fincsi a bácsi.
A hozzászólás módosítva: Júl 23, 2021
Óriási trollkodás: Bővebben: Link.
Amerika tényleg a "mindent lehet" országa. Hogy engedhették ki a forgalomba? Hogy kaphatott rendszámot?
Bobiéknál van egyeltalán a nálunk ismert "Műszaki vizsga" ?
Albert Einstein -nek tulajdonított mondás:
A világegyetem és az emberi ostobaság végtelen.
A teljes mondás valahogy így hangzik:
"A világegyetem és az emberi ostobaság végtelen. Az elsőben még nem vagyok biztos."
Nekem erről egy másik idézet jutott az eszembe:
"Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani valódiak-e" - Petőfi Sándor
Igazad van, mert
"Az interneten mindenre található bizonyíték - és az ellenkezőjére is."
Szerintem filmes kellék.
A hozzászólás módosítva: Aug 1, 2021
Nekem ez az egyik kedvenc idézetem:
Idézet: „Goethe: „Wenn Sie die Person nehmen, die für einen Dummkopf dann seine Zeit ironisch ist, um zu entdecken, sind es Sie!” „Ha fajankónak hiszed azt, aki ironizál, akkor ideje megtudnod, te vagy az!” (Mondanom se kell, a idézetet én adtam a Költő szájába...nem létezik...ha mégis? ... én csodálkoznék rajta legjobban.)”
Irónia? Az nem egy tablet?
(Wellhello ) A hozzászólás módosítva: Aug 1, 2021
Vagy lehet az Irónia az a hely, ahol az irónok élnek (by FAM).
Ez is igaz, nehéz is időnként (vagy inkább legtöbbször?) kiszűrni a valós információkon alapuló tényeket.
Én is szeretnék magamnak ilyen kedvenc idézetet, amit magam alkotok - ráadásul német nyelven.
Kicsit utánanéztem a neten (nem mintha érintett lennék ).
Általában tényleg nincs, inkább csak környezetvédelmi mérés van. De ez is államonként változik.
Az másik FAM. Akire (és nem amire) én gondolok, az Farkas Attila Márton.
Gyors helyzetfelismerés és megy a dolog, bármit alkothatunk.
Így búcsúzott tőlem az Omanba dolgozó barátom. Azonnal kapcsoltam és szívélyesen válaszoltam. (Rájöttem, többféle idegen nyelvet is tudok, csak legyen, aki érti.)
Szerintem ez alkati dolog, nekem biztosan nem menne, nekem még a small talk is nehezen megy.
Á, biztosan tudsz valamit idézni a kedvenceidből. Nekem még egy van, korai NSZK felnőttfilmben hallottam.
Megragadott a dallama, hangulata. Gyerekeket elzárni, .rotikus idézet: Idézet: „Kleine meine slüsszpumpe."” |
Bejelentkezés
Hirdetés |