Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia!
Megnyerted Összepakolom, és megnézem mekkora dobozba fér bele.
Sziasztok!
Két Pascal-os könyv ingyen elvihető Szombathelyen.
Sziasztok!
Ingyen elvihető a képeken látható szovjet ébresztőóra. (Viszonyítási alapként a szélessége 15cm. És igen, letapétázták pár évtizede...) Anyósomtól úgy került hozzám, hogy nem megy, de az elem megmozgatása után elindult. Lehet, egy takarítás sem ártana neki. Csak személyes átvétellel, Budapest XVI. kerületben.
Ingyen elvihető továbbá a képeken látható két - ház bontás elől menekített - hangkeltő eszköz.
Pioneer XR-P240C: - rádió működik - magnó rész teker, de nem próbáltam - CD rész üzemképtelen, mechanikai sérülést szenvedett, nem adja ki a tálcát - távirányító nincs meg hozzá - viszonyításként a magassága 38cm Toshiba RT-8538: - rádió rész működik, bár elég csonka az antennája - magnó teker, de nem próbáltam - viszonyításként a szélessége 50 cm Csak személyes átvétellel, Budapest XVI. kerületben.
Rendben, a Pioneer és a Toshiba a tiéd! Hamarosan válaszolok privátban is.
lefituta kollégának megtetszett az óra is, így az is elkelt!
Valamint ingyen elvihető a képeken látható két - szintén a ház bontás elől menekített - eszköz.
JVC XV-N452S DVD lejátszó: - kb. 8 éve nem volt bekapcsolva - távirányító van hozzá 4CH 700TVL(?) CCTV kit: - a kamerák fel voltak szerelve, de sosem rakta össze a szomszéd a rendszert, emiatt némi korrózió mutatkozik a csatlakozókon - HDD nincs a kit-ben Csak személyes átvétellel, Budapest XVI. kerületben.
Szia!
Ha ismerősöm elhozza nekem a kamera rendszerre igényt tartanék.
Beállok másodiknak a sorba a kamerarendszerre ha Dempsey nem tudná elhozni.
A hozzászólás módosítva: Szept 12, 2021
Szia !
Köszönettel elfogadnám a JVC DVD lejátszót. Én is 16. kerületi vagyok. Holnap kora délután érte is tudnék menni. Üdv Attila
Rendben, akkor a DVD lejátszó Attilához kerül. Többit privátban.
Sziasztok
Ingyen vihetők az alábbi cuccok " Nem postázom a súly miatt
A Budapestért ~két hét múlva tudnék menni. Ha bírod addig tartani.
Oké rendben akkor a " Budapest" a tied !
Akkor beállnék harmadiknak a CCTV csomagra, amennyiben az előttem szóló két úriember végül nem tartana rá valami miatt igényt!
Rendben.
CCTV ügyben legközelebb szombaton lesz fejlemény, addigra várható az ismerős.
Szia!
Kérdésem - az egyik képen látható számítógépes cuccok komplett gépek, vagy csak az üres dobozok? Ha belül komplettek, én az egyikre (bal oldali) ráhajtanék. A hozzászólás módosítva: Szept 14, 2021
Oké rendben van pont annak van belseje a másikban csak tápegység van !
Ilyen belső van benne :
BRG kazettás magnó fejek vihetők: 3D24N 6 db., + 5 db. felirat nélkül, +2 törlőfej. Sosem voltak használva, beépítve.
Szia,
A hangszórókat köszönettel elfogadnám.
Oké rendben a tied , teszem a többihez !
Ha ez még megvan, elhoznám.
És már jóelőre megköszönném.
Szia!
Érdekelne a dolog. Budapesti vagyok. Hol, hogyan juthatnék hozzájuk?
Köszönöm, de nekem a Te lakhelyed Butapesttől nagyon messze van.
Kocsival a mai árakon elérve nagyon drága, de ha vonattal mennék, az viszont oda-vissza majdnem egy teljes napomba lenne. Aki akarja - viheti, személyesen nagyon sajnálom, de hát akkor ez van.
Van aki pont jár nyamnyam <-> Bp viszonylatban.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |