Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Számítógép alaplap
Témaindító: Thomas10100, idő: Ápr 14, 2009
A tápegység jó, (zöld-fekete) kábel összeérintésére elindul. Viszont amire rájöttem, hogy a stendby 5v böl csinál, az alaplap 3v-ot, nos itt viszont test zárlat van. kb 22 alkatrész használja a 3 voltot, hogyan deríthetem ki, hogy mi lehet a hibás, ha semmin sincs külsérelmi nyom?
Nem derült ki mit , és hogy mértél , és hol van zárlat .Az egy dolog , hogy elindul a táp , de terhelve is leadja azokat az értékeket amiket kell ?
Sziasztok lehet,hogy rossz helyre irok,azt szeretném tudni,hogy a d2724-a1 alaplapba slotonként hány gb a makszimum
Nincs meg a gépkönyve? AM2 alaplap 4 slottal, ahogy nézem.
Szerintem slotonként a 8GB menne, az maximum 32GB. De erre nem veszek mérget. De végül is mennyire lenne szükséged?
Sajnos ennek a gépnek nem találom a gépkönyvét.
De néztem pár socket AM2 alaplapot, és chipsettől függően 8, illetve 16 GB a maximum. Vagyis lehet esélyed, de biztosra csak az adott gép gépkönyve ismeretében mehetsz. Vagy ha van a baráti körödben, aki kölcsön tud adni 4GB-os DDR2 modulokat, akkor ki is próbálhatod, hogy érdemes-e beruházni. Vagy egy ismerős számtech boltba beviszed, hogy nézzék meg mennyit támogat. Ott esetleg ki tudják próbálni.
Keresem ACER Veriton M421G alaplap kezelési kézikönyvét. (AMD procihoz való)
Ami engem konkrétan érdekelne belőle - a kapcsolók és visszajelző LED-ek mely csatlakozókra mennek rá a lap jobb szélén levő tüskéknél?
Nézzél körül az alaplapon, valahol rá szokták szitázni.
Egy fotót mutathatnál...akkor láthatnánk, hány pólusú, meg hogy szép színes...
Ez lenne az alaplap.
Elég rossz a felvétel, így a bal sarokban, ahová a "szerelvényeket kell dugaszolni" csupán a színes jelek látszódnak. De majd megpróbálok róla egy élesebb közelit. A hozzászólás módosítva: Nov 23, 2021
Most meg egy Gigabyte alaplapot mutatsz ?!
A lapot gyakorlatilag többen is gyártják. Igen, ha ez Gigabyte, akkor azt. Én ezt találtam a neten.
Mellesleg maga a lényeg: sehol semmi érdemleges dokumentáció a neten. Mintha titkos lenne. Remélem - ezen már jobban látható a tüskesor, ami engem érdekelne. Melyik pontokra mennek a kapcsolók, és melyikekre a LED-ek?
Pár hozzászólással korábban megkaptad már a választ dolargaan tollából.
Acer Veriton M6640G alaplapi csatlakozója segítségképen.
Még képek.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |