Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nekem még megoldott témám sincs :rinya:
Nyissak egy témát és Te jól megoldod? Az lenne a kérdés, hogy:
Nos?
Én sem vagyok benne 798hsz, 358 nap, 2,229-es átlag. ja és pont egy hét múlva lesz egy éve, hogy regisztráltam.
Hohóó!
Én benne vagyok: Gery 1 443 522 2.7644 És egy megoldott témám sincs nekem se (mondjuk én teljes kezdőként jöttem ide tanulni... )
Én se vagyok benne a statisztikába. Nem baj majd legközelebb.
Jé, ezen rajta vagyok én is!
És most már azt is tudom hogy 364 napja vagyok ezen a fórumon. Tehát holnap lesz 1 éve! :yes: Ja és ezen egy év alatt egyetlen topicot sem nyitottam és a hozzászólásaimhoz egyetlen képet/fáljt sem töltöttem fel a hobbielektonikára. Én mindig FTP-ről linkelek.
Akkor te leszel ezentúl mindenki példaképe.
Attila86-ról és a warn-ról jut eszembe! Mert egy ideig azt hittem, hogy ő is moderátor az oldalon ...
Szóval volt már olyan eset, hogy ezen az oldalon modi kapott warn-t? Idézet: „Szóval volt már olyan eset, hogy ezen az oldalon modi kapott warn-t?” Há' vicceeesz? Há' jóban vagyunk mink egymással, mér osztogatnánk ilyeneket?
Én adtam saját magamnak anno... (persze csak próbálgattuk a működését)
Ezt gondoltam, dehát nem vagyok a kezdetektől tag, kitudja mi törént "előttem"?!
Azt hitted hogy moderátor vagyok?!
Az kéne még!
Amikor még friss voltam az oldalon, és nem tudtam, mi hogy megy, akkor a hozzászólásaidból úgy tűnt, hogy te is modi vagy! Nem is gondolkodtál azon, hogy az legyél?
Eszembe jutott már. De egyrészt ez nem (csak) rajtam múlik, másrészt pedig szerintem nem biztos hogy jó moderátor lennék.
A legnagyobb poénként azt tartom számon, amikor az eggyik 10év alatti tag felvetette aznapi sokadik topiknyitásának lehetőségét.
Erre valamelyik poénmodi megigérte hogyha megteszi, még az unokáját is kitiltja a fórumról!
Sziasztok
Lenne egy kérdésem Vista-n Sprint Layout-ot használókhoz. Sima Vista-n normálisan működik a progi, de felraktam az SP1-et azóta nem megy a progi. Tudnátok valamilyen beállítást a progihoz vagy netán a Vista-hoz amivel helyre lehetne tenni a dolgokat? Az az érdekes hogy ha elindítom semmi, pedig vártam rá vagy 10 percet, de mindvégig 20-50% között használja a procit... Köszi szépen
Húú, bocsánat, most sikerül helyrehozni.
Beírom hátha jár így valaki mint én. A törött Sprint Layout fájl az tömörített azon akad meg a Vista SP1. Ki kell tömöríteni evvel a progival aztán kész is, tökéletesen műxik... :yes:
sajna limuzinom az nincs :no: de ha minden igaz akkor kismotor az lesz :yes: de az is csak egy személyes.sebaj majd megoldjuk okosba
ja és köszi.
Ítéletidő honol hazánkban...
Nem tudok menni focizni Solymáron milyen idő van/volt? Ott is leszakadt az ég párszor?
höhö itt Gyomaendrődön (még) jó idő van, eléggé felhős az ég, nem is süt a Nap
Pécsen meg napsütés, és megmurdelünk a melegben.
Norberto! Én nem akarok menni focizni. Cserélünk egy jó kis hűsítő esőre?
Úgylátszik ezt nem fogom megúszni (a körtefáról fényképeztem )
Hát remélem itt esni fog, sőt szakadni. Ha elkezd esni akkor kiállok az eső alá. Igen, ilyen melegem volt délután.
Vagy majd eregetek sárkányt és "befogom" a villámokat . Ráadásul holnap megyek (megint) címerezni, hátha jól lehűl a levegő :yes: |
Bejelentkezés
Hirdetés |