Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Érdekes, egymást nem viselik el. Már ha tudnak egymásról.
Mármint a pénzre gondoltam, amit megkeresünk.
Csak a megfelelő vallás kell Onnantól nem sok választása van a feleségeknek. Habár ez nem annyira vicces, ha belegondolok.
Ennek a vallásügynek vannak hátulütői is.
Forrás Egyes vallásokban más a szépségideál. Nagyon meg kell fontolni.
Na, szépek vagytok, ebből nem lesz 30 pluszos házasság!
Asszony olvassa a a fórumot?
Még mindig jobb, mintha velünk veszekednének...
De a legrosszabb az, ha nem veszekednek, de még nem is szólnak egy szót sem.
Úgy látszik, nagym6 kolléga felesége olvassa a fórumot.
Vigyázzatok Ti is, asszony szeme mindent lát.
A hozzászólás módosítva: Dec 4, 2021
"Egy jó asszony mindent megbocsájt.." - így szól a dal, a királytól.
A hozzászólás módosítva: Dec 4, 2021
Így kicsiben a felsőt Brian anyjának néztem
Az alsónak különb bajusza van, mint Csapajevnek.
Gyönyörű! Az új, posztmodern székelykapu.
Aztamindenit! A románoknak nincs "szépségérzéke"?? Bele se merek gondolni, hogy mekkora macerával járhat, ha például valaki felújítást szeretne végezni és nagyobb gépezetet kellene átjuttatni a kapun...
A hőtágulást mi mással lehet kompenzálni?
Mondjuk némi tudással ...
De milyen egyszerü és olcso a karbantartás meg a javitás.
De nézd meg mi van az oszlopon! Egyszer nekem is fel kellett mászni egy ilyen kábeltömegbe, mert a tulajdonos még azt sem tudta melyik kábel meg erösitö az övé. Nagyon megnyugtato volt, hogy “csak” 380 V volt egyik másik drotban, de én nem vagyok villanyszerelö….
A nyomáscsökkentő szekrény sem apróság. Lehet a gázóra is benne van, de akkor is.
Légmentesen zárt fémcsövek, amik szabad térben vannak, a környezeti hőmérséklet hatására tudtommal változtatják a méretüket. Ezt kompenzálja a csőrendszer cikk-cakkja. Vagy tévednék, és van más megoldás is?
A hozzászólás módosítva: Dec 5, 2021
Idézet: Igen. Bizonyos szakaszonként kivágni belőle egy darabot, amekkorát tágulna. „van más megoldás is?”
..és félretenni a darabokat, mert télen vissza kell majd hegeszteni!!
És betenni egy kompenzátort.
Ha púpos akkor cserélni kell!
Van más megoldás, például a föld alatt vezetni a gázvezetéket, mint minden normális helyen. De én azt gondolom, hogy inkább azért lett így kialakítva, hogy a kocsibejárón keresztül ki-be tudjanak közlekedni a lakók magasabb járművekkel is.
A hozzászólás módosítva: Dec 5, 2021
Értem. Akkor már csak a visszahegesztést kell megszervezni, ha hűvösödik az idő.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |