Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
A videó alapján nem tudtam eldönteni, hogy itt valóban van a háttérben egy PC, vagy csak egy szórakoztató műsort látok. Ezzel kapcsolatban lehet tudni részleteket?
Beindult az "optonixi" órám saját tervezés saját program , az "egyszerűség kedvéért" minden anódot katódot TLP627 optocsatolók kapcsolnak , nincs benne BCD 7 szegmens dekóder sem anód tranzisztor.
Nem igazán szoktam videózni. Meg tizenkét óra munka után adtam elő azt a csodát.
És elkészült a Fekete Gyöngy is végre . éjszakára a fényerő csökkenthető amit ébresztéskor kapcsol vissza 100% ra (természetesen DS3231 rtc vel)
A videóval semmi baj. Azt feszegetem, valóban egy PC-ről van-e szó, amit feldíszítettél ezekkel a "konzervatív" kiegészítőkkel?
Se a HHD indikátor, se a ventiszabályzó egy bonyolult valami, hogy ne lehessen megépíteni, miért ne lenne PC?
Le a kalappal, nem csak érdekesen néz ki, hanem még funkcionális is!
Ha mar Mod-rol van szo…
Garazsba keszitettem benzineskannaba…
Koszi…bar leharcolt a kanna de nem akartam sokat kolteni ra
Jól látom ? Egy alaplapot építettél egy régi benzineskannába ?
Adtam volna egy használaton kívüli PC házat ... Hatalmas meló lehetett az acélt szépen kivágni. De valóban ötletes !
Akkor már, nekem ilyen az ipari PC-ém. A fényképek készítése óta készült burkolat a hangkártyára, de most nem fényképzeném le mert nagyon poros.
A hozzászólás módosítva: Dec 6, 2021
Jol latod igen.
Volt pc hazam ,youtubon lattam videot errol es nekem is kellett egy ilyen Igazabol az acelbetetes elvedo sokat eltakar,ezert nem volt szukseg orvosi precizitasra a kivagasnal.A tapnak illetve a csatiknak kellett kivagni a helyet. A videokartya vga csatlakozoja szalagkabellel csatlakozott a kartyara es ez volt a szerencse,igy fel tudtam fogatni a kanna hatuljara.
Na azért látom kreativitásból nincs hiány! Gratula Jól néz ki!
Köszönöm!
Le vagyok nyűgözve. Gratulálok.
A sárga hűtőfolyadék inkább a szemnek szól, de az én szememnek nagyon tetszik.
A folyadék igazából neonzöld és valóban csak esztétikai célt szolgál, volt benne már mindenféle szín, sőt ilyen köd szerű fényvezető is.
Sárga is volt persze.
Szép munka! Áttekinthető szellős szerelés, jó ránézni.
Ugye jól látom a folyadékkört: Bal oldalt alul a keringtető szivattyú, az rátolja a videokártyára, onnan egy 3 ventilátoros folyadékhőtő, majd a processzor, ismét egy 3 ventilátoros folyadékhűtő, majd a folyadék puffertartály. Mi az a kis modul a folyadéktartály bal oldalán, azt nem tudtam megfejteni. ( Ezt a zöld folyadékos darabnál néztem ) A hozzászólás módosítva: Dec 7, 2021
A kis négyzet a tartály bal felén egy átfolyásjelző, pörög benne egy propeller, ha áramlik a víz. Nem látszik, de a felső radiátor 4 ventilátoros.
A hozzászólás módosítva: Dec 7, 2021
Tetszik. A kötélbe hogy tetted be a vezetékeket?
Szia…koze lehet fonni viszont en keszen vettem.
Bauhaus-ban kapni lehet ilyet. Én feketében vettem, már elkészült belőle egy hasonló stílusú lámpa, csak én Edison izzókat használok.
A forma alapján gyanítottam, hogy ilyesmi lesz ez is, csak a fény miatt nem látszanak a szálak
Igen…kamera arra fokuszalt.Gyertyalang szinu …
Sziasztok!
Tegyétek meg nekem legyetek szívesek, hogy ha még egyszer 0603 as tokozást tervezek valahova amit nekem kell beforrasztani, lőjetek már le.
Mivel szeretnéd a lövést? Sós patron jó lesz?
Akár. Csak menjen el a kedvem a pici alkatrészektől.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |