Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nálunk is jó idő van. Fél hét óta dörög folyamatosan, nemrég ment el egy kisebb felhőszakadás, de most úgy hallom jön megint az eső.
Hozzánk még, nem ért el semmi
Na akkor majd most, nem sokára! Én is közép felé lakom...
Itt meg már mindenütt csattog dörög villámlik csak eső nincs
Nálunk meg most annyira szakad, hogy átbukik a víz az ereszcsatorna peremén, mert nem tud elég gyorsan lefolyni azon az 5 vagy 6"-os csövön....durva.. de legalább már nincs az a rohadt meleg mint az elmúlt 3 hétben
Feltámadott a tenger kicsit szeles lett az idő
Nah nálunk már abba is hagyta. Egy kicsit még csepereg de az már semmi. Kiálltam egy szál gatyába az esőbe egy tusfürdővel Már régóta meg akartam csinálni
Itt cca. 3 órája van dörgős villámlós eszméletlen nagy szél fújós idő (Bp, XVI. ker)
Nekem fogalmam sincs hogy miről beszéltek,nálunk még a szél se fúj.
Lehet, hogy most kihagynám ha rajtam múlna, mondjuk nem sok vizet zavar.
A múltkor én is, tök jó nézni a vihart, este meg főleg, képeket is csináltam a tuti-szupi fényképezőgéppel, csak én marha másnap mikor rakni akartam fel a gépre, letöröltem idő előtt. szidtam is magamat
Ha "szerencséd" van még ma is lefényképezhetsz párat (még van egy órád )
Huh, inkább lefekszek, kicsit álmos vagyok, meg egyedül unalmas. Hátha lesz majd még az életbe vihar, mikor lefényképezhetem
Na megint alkotott a DreamWorks.
Szuper lett a Kung Fu Panda. Aki szereti az ilyan animációs filmeket, filmeket (pl Transformers), annak ajánlom!!
Engem érdekel, már láttam a tévébe a reklámját, szentem tuti jó lehet
És milyen, na, inkább ne mond el, csak azt h érdemes e megnézni
szerintem nagyon szuper lett, jók a hangeffektek, nézzed megfele!!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |