Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv.
A 18500-as 3,7 voltos akksik hossza kb.5 centi. Nem lehet hogy az való bele? Ha ez igaz akkor egy egyszerű áramszabályzós 3,7 voltos tápegység.
Az méretarányok alapján az inkább egy "baby", R14-es elemtartónak tűnik...
A képen látható diódák beazonosításáho kérnék segítséget. A logo alapján valószínűleg Fairchild, de a többi karaktert bemásolva nem találok ilyet fAF41 STM, vagy valami hasonló. Talán valaki ügyesebben kezeli a guglit, mint én.
Köszönettel: Tóni
S1M univerzális dióda, de a kapcsolásból is látszik, hogy egy sima diódahíd némi szűréssel, kb bármi jó ide
Köszönöm, ez gyors válasz volt, ezek szerint nem jól kerestem, a felső sort nem kell beírni. Valóban 1000 voltos, 1 amperes dióda
Üdv, tud valaki ilyen mikrókapcsoló típusról vagy beszerzési forrás lehetősége?
1-1 darab kéne vagy gyártásra? Thinkpadekben hátlap levétel érzékelő hasonló. Pontos lábkiosztás kell, vagy saját projekthez?
smd detector switch amúgy a keresőszó, az oldalról felálló fülesek megbízhatóbbak. A tied valami Panasonic szériás, ez alapján ki tudod keresni: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Jan 21, 2022
Idézet: „ SWITCH DETECTOR SPDT 10MA 5V” Nem semmi kis erőművi jószág! 10 Mega Ampert tud.
Üdv, te egy isten vagy és megtaláltad pont ez az ami a képen van jövök neked egyel, pedig már azt hittem reménytelen
Sziasztok! Keresek egy alkatrészt valamilyen reed relé de ezt típust nem találom a neten.
Előre is köszönöm a segítséget.
Sziasztok!
Ezt a csatlakozót kerestem, de nem találtam (a hajvágó töltőjének csatlakozója): https://kepkuldes.com/image/JGHfGg . Milyen néven, hol keressem, ki kellene cserélnem. Köszönöm a segítséget.
Sajnos MS-217-nél végetért náluk a világ.
Ezután jön a kérdések tömkelege, úgymint miben volt/mire kellene? A hozzászólás módosítva: Jan 22, 2022
Ha valóban reed relé, akkor kb. a sarki fűszeresnél is tudsz venni.
Riasztósóknál is szétnézhetsz, ajtónyitás érzékeléshez szoktak ilyet befúrni
Sziasztok!
Ilyen jelölésű kondenzátorral még sosem találkoztam: 1J63 A 63 gondolom a feszültség, de mit takar az egy jéé? Köszönöm szépen a segítséget!
Üdv! Elakadtam két kondenzátor beazonosításában. Úgy ítélem mindkettő talán 220nF-os, de nem vagyok biztos benne. Kérem segítsetek. A kondik a képeken.
A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2022
Nem tudok jobb felvételt készíteni, de még megpróbálom. A telón tökéletes a kép. itt nem.
Helló! Akkor nem teszek fel újakat, nekem a laptopon étékelhetetlen.
Heló! Fent maradt a harmadik is? Pedig töröltem.
Ne a kis képre kattints, hanem az alatta lévő címre és akkor nagyban is megnézheted a képet..
|
Bejelentkezés
Hirdetés |