Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Sziasztok!
Ingyen elvihető pestújhelyi átvétellel egy működő Funai 29d-3228fh televízió. Régi, csöves, nehéz darab. Szállítani sajnos nem tudok.
Szia!
A kis töltőt és a szpotlámpát elhoznád nekem?
Szia!
A kis töltő és a szpotlámpa érdekelne, ha DJ Tacki tud segíteni Pestre juttatni.
Szia .
Részemről összekészítve ......
Köszönöm!
Sziaztok,
Ingyen elvihető Dévaványáról Ipari Sósav kb 20kg. Panel maratáshoz vagy egyéb maratásokhoz...
Köszi a választ.
A 3 fázis nem gond, mert van
Szia!
Nagyon ritkán járok Budapesten, így nem lehetséges. Viszont Érd központban is átvehető, ha az megfelel.
Természetesen, ha minden igaz ma megyek érte.
Sziasztok,
Érdről el tudom vinni a 11. ker-be.
Köszönöm, a többit privátba egyeztessük.
Ingyen vihető vegyes:
PS2 bill Régi, jó 1,2MpX digit. fényképező, megy ceruzaelemről is Panasonic DMC-MX2 digit. fényképező, jó de akku-töltő nincs Mascot 14V/5A táp, teszteletlen Belezőpanelek, agyhalott aktuátor maradék, tele van optocsatolóval és triakkal, kisméretű nyáktrafó, egy vagon varisztor. SMPS táp panel 12V/15A hibás Logitech Attack3 yoystick DVI kábel Angol csatis 230V tápkábel 2 kisebb 5V dugasztáp, egy nagyobb 230/16-32V táp Topcom PMR rádió, nem tesztelt. Jó lenne egybe. Gyere érte, nem postázok neharagudj. Pest megye Pécel település.
Engem a fényképezőgépek érdekelnének csak, de ha nagyon egybe szeretnél szabadulni tőlük, akkor el tudom vinni az egészet és legfeljebb tőlem (BP. XIII.) viszi el a többit az, akiknek szüksége van rá.
Szia.
Engem a fényképezőgépek kivételével, a többi dolog érdekel. Előre is köszönöm.
Ez jó, akkor te és Josi777 pont elosztottátok.
Többit privibe, írjatok. A hozzászólás módosítva: Ápr 6, 2022
Ingyen elvihetők a következő dolgok A XI. kerületből. Max. pár napot várok, hogy vigyétek, utána kuka.POSTA NEM!!!!!!!!!!
1. kábeltévé elosztók 2.LG DVD működik 3.Kávéfőző, papírtasakokkal 4. bicikli lábtartó 5.Üzemóra számláló 6. Notbook cool pad 6. Elektromos kés A hozzászólás módosítva: Ápr 7, 2022
A bringapedálokra, hűtőpadra, számlálóra jelentkezem.
Arra írtam; számláló (másik féle nem volt)
Ha senki másnak nem kell, akkor a DVD lejátszót megmenteném az enyészettől.
Köszönöm, ha esetleg később bárki más lát benne fantáziát viheti tőlem.
Pestlőrincről (XVIII. kerület) ingyen elvihető a (Sz)Ámítástechnika 1.4 ('94) című könyv (Kvassay Jenő MSZKI).
Granpa! A felajánlásban írtam, "max. pár nap" hétfőn megy a kukába.
Ne haragudj, dolgom volt. Már Pesten vagyok. Mindjárt telefonálok.
Ez senkinek nem kell? A belső fejpárnát is láttam azóta valahol
Sziasztok!
Ingyen elvihető a következő "pár" cucc: 1 - Rádiótechnika könyvek, füzetek. 2 - Egy barátom által gyártott hangváltó. Ötletem sincs már hol van a keresztezési frekvenciája, talán 3300 Hz környékén. Somogyi magassal és egy Samsung mélyközéppel használva nagyon jó kis összeállítás volt. 3 - Egy megapakk trafó. Bontott, új, van itt minden. Lehetőleg olyan kérje, aki nem a vasba viszi 4 - Régi, antik, nagyon retró ellenállásdekád. Emlékeim szerint talán az egyik ellenállás meg volt szakadva, de nagyrészt használható. A Corvin negyednél előre egyeztetés után elhozhatóak. Aki jelentkezne, írjon egy számot. Az 1, 3, 4 csomagot nem postázom! A hangváltót az igénylő terhére szívesen postázom. |
Bejelentkezés
Hirdetés |