Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Érdekességek

Témaindító: Gatery, idő: Szept 5, 2006
Lapozás: OK   477 / 625
(#) szs válasza szidom hozzászólására (») Aug 21, 2022 /

Ma utánakérdeztem a szagértőtől. Ő is azt mondta: ne piszkálgassuk a Csillagkapu vezérlőkorongját, ha nem értünk hozzá.
Nagy félelem költözött a szívembe, hiszen ő bármikor elutazhat vele, míg én nem bármikor. De én nem biztos, hogy a visszautat ki tudom kódolni, ő viszont bármikor...
(#) sany válasza tépapa hozzászólására (») Aug 21, 2022 /

Azért ne menjünk messze nyugatra.
Budapest míves aknafedelei
(#) bbb válasza sany hozzászólására (») Aug 22, 2022 /

Én kaptam olyan pólót, ami aknafedőről készült... Anyum művészlelkű unokatestvére ha minden igaz New York egyik utcáján fogta magát, megtakarította a fedőt, majd lekente fekete ruhafestékkel és rányomott egy fehér pólót. Mindez volt valamikor 2009 előtt.
Azóta ezt a módszert láttam youtube-on is divathullámként
(#) tépapa válasza sany hozzászólására (») Aug 22, 2022 /

Ne én megyek nyugatra a beteg ideológiákért.
(#) tépapa válasza bbb hozzászólására (») Aug 22, 2022 /

Az őrületnek nincsen határa.
(#) Massawa válasza tépapa hozzászólására (») Aug 22, 2022 / 1

Hát sajnos az emberi hülyeség határtalan.
(#) uniman válasza bbb hozzászólására (») Aug 22, 2022 / 1

Otthon is elkészíthető...
Csak addig bele ne essen valaki a lyukba...
(#) tépapa válasza uniman hozzászólására (») Aug 22, 2022 /

Erről "beszéltem".
Teljesen értelmetlen, de legalább ronda.
(#) bbb válasza tépapa hozzászólására (») Aug 22, 2022 /

Hogy mi a szép, az teljesen szubjektív dolog. Értelmetlen? Nem hinném. Vagy legalábbis akkor pont olyan értelmetlen, mint bármilyen egyéb mintát rárakni a ruházatra. Maga a technika meg piszok régi, a könyvnyomtatásban, újságnyomtatásban ugyan ezt használták. hogy ott a nyomólap csak ezt a célt szolgálta és nem a csatornát takarta el, az más kérdés. Itt a lényeg az volt, hogy ha már érdekes mintázatú csatornafedőket mutatott sany, akkor annak alternatív - nyomólapként felhasználását is megemlítettem.
Amit meg uniman linkelt be, ott a srácnak nem sikerült túl jól a mutatvány, még gyakorolnia kell. Valószínűleg nem megfelelő festéket használt hozzá. Nézd meg azt, amelyiket én linkeltem, ott sokkal jobb az eredmény!
(#) tépapa válasza bbb hozzászólására (») Aug 22, 2022 / 1

Sokan kapaszkodnak abba, hogy a szépség nem definiálható, ami persze nem igaz.
Vannak emberek (és ez a TÖBBSÉG) akik számára elviselhetetlen, ami egy szűk csoportnak "szép".
Tudnék felhozni példának egy "művészt", de most nem teszem.
Állítólag, aki szifilisz egy bizonyos típusán esik át, annak nagyon torzul a világképe.
De hát nem ez a lényeg.

Hogy értelmetlen, én a pólós dologra értettem. Meg hogy ronda.
Az ötlet ostoba a kivitel meg szerencsétlen.

A lényeg számomra, hogy nekem ne kelljen hordani az ilyen ocsmányságokat.
Viszont az ilyen "különleges", "újdonász" csákók akarják a baromságaikat másokra erőltetni.
Én egyszerű fehér pólóba járok, de még senkit nem akartam arról meggyőzni, hogy ez az egyetlen helyes út.
Még csak fehér póló "büszkeség" napját se akartam rendezni.
A betegek akarják meggyőzni a többséget, hogy ők a normálisok. (Miért? Mert ők maguk sem hiszik) Szóval, elsősorban önmaguk ellen lázadnak és magukat győzködik.
Majd elmúlik ez az őrület is, mint eddig mindig.
Az egyszerű dolgok az időtállóak.
(#) Massawa válasza tépapa hozzászólására (») Aug 22, 2022 / 1

Sajnos nagyon ez van. Én pl nem emlékszem, hogy bármikor is sorban álltam volna egy mozijegyért valamelyik Oscar-dijas filmre.
De láttam New Yorkban azokat a barmokat, akik péntek délután már elkezdtek gyülekezni a város egyik fö utcáján az Apple bolt elött, mert hétfön 9:00 orakor kezdték árulni a legujabb drága Iphonet.
Szombaton a zsaruk már lezárták az utcát, mert a sátorok már mindenhol álltak és már jo ezer barom volt ott. Nekem szerencsére vasárnap tovább kellett mennem.
(#) lazsi válasza Gafly hozzászólására (») Aug 22, 2022 /

Idézet:
„A cég ehhez a következő időszakban 100 embert toboroz, közülük végül 25-en vezethetik majd a furcsa berendezést az első éles próbákon.”

Az én olvasatomban:
100 ember közül 75 esetében a szék felrobban, vagy felborul és maga alá gyűri az áldozatot, vagy lezuhan és a pilótája szörnyet hal. Róluk később azt mondják, hogy nem lettek beválasztva...

De ha már stabilan működik, szivesen kipróbálnám!
(#) tépapa válasza Massawa hozzászólására (») Aug 22, 2022 /

"Nem is lehet várni két hetet"".

Addigra már "mindenkinek" lesz.

"mindenkinek" biztosan. Nekem meg lehet, hogy soha sem.
(#) cua válasza tépapa hozzászólására (») Aug 22, 2022 /

Idézet:
„Vannak emberek (és ez a TÖBBSÉG) akik számára elviselhetetlen, ami egy szűk csoportnak "szép".”

Persze, de kirol is beszelsz? A kinaiakrol? Indiaiakrol?
Gondold el szamukra milyen elviselhetetlen amit te mondasz/gondolsz a 'normalis'-rol, mint egy torpe kisebbseg...
A 'szep', az elfogadott, a 'normalis' azert eleg kulonbozo dolgot jelent meg Mo-on (relativ szuk kulturkor) is, hat meg ha az egesz vilagot nezem.
(#) Inhouse válasza Gafly hozzászólására (») Aug 22, 2022 /

Nekem továbbra is érthetetlen ez a mindenre ráerőltetett drónos megoldás. Mint a minden készülékből akkusat divathullám, nekem a hőlégfúvó és a kávéfőző rakta be a kaput. Még ami hiányzik, az akkus olajradiátor...
Szóval, anélkül, hogy szakértő lennék, de egy az áramvonalasságot abszolút nélkülöző, helyből felszállásra képes sokpropelleres (vagy sugárhajtóműves) szék, az inkább csak egy technikai érdekesség. Meg lehet oldani, de milyen áron? Mennyi energia kell a levegőben tartásához? El fog terjedni széles körben? Nem valószínű, hogy épeszű szakemberek hagynák, hogy a milliomos csemeték a fejünk felett tehessék meg azt, amit az az utcákon a kerekes járművekkel meg mernek tenni...
(#) Gafly válasza Inhouse hozzászólására (») Aug 22, 2022 /

Na ez "úgy" nem "drón", tényleg vannak ilyen pici sugárhajtóművek, nemcsak négy ventillátoros utánérzések.
Kecskeméten élőben is körbe lehetett csodálni a HM Ei Zrt standján.
(#) tépapa válasza cua hozzászólására (») Aug 22, 2022 /

Emberekről, többségről és törpe kisebbségről beszéltem.
Az emberiségről általában.
Azért egyezzünk meg abban, hogy mindig a többség dönti el, hogy mi a normális az adott korban.
(#) tépapa válasza cua hozzászólására (») Aug 22, 2022 /

Ha jól látom, te a magyarokat mint negatív példát említed.

Bocsi, de én a faji előítéleteiddel nem tudok mit kezdeni. ezzel a kérdéssel magadnak kell megbirkóznod.
(#) Moderátor hozzászólása Aug 22, 2022

Azért egy színvonal alá ne menjen már a beszélgetés!
(#) cua válasza tépapa hozzászólására (») Aug 22, 2022 /

Tevedes, en nem emlitetettem semmi negativumot, csak arra akartam ravilagitani, hogy te a 'tobbsegrol' beszelsz, de a tobbseg az nem feltetlen azt jelenti amire te gondolsz.
A tobbsegnek bizony velhetoen teljesen mas velemye van peldaul a szepsegrol, ezt nem nehez belatni.
Azt meg elarulhatnad mire alapozod a magabiztos kijelentesed rolam (akirol semmit nem tudsz) faji eloitelet szintjen?
(#) bitmixer válasza tépapa hozzászólására (») Aug 22, 2022 /

Ez hogy jött össze neked???
(#) Gafly válasza cua hozzászólására (») Aug 22, 2022 /

Nekem egyik szivem csücske vagy, mert nem érzed szégyennek, hogy oda költöztél megélhetés miatt, és rendesen megtanultál angolul (amit mindenkinek kellene szerintem).

Az a része, hogy egyszer beugrok látogatóba, nem annyira valószínű (bár meglehetősen nagy kedvem lenne hozzá).
(#) cua válasza Gafly hozzászólására (») Aug 22, 2022 /

Nem a megelhetes miatt jottem, bar teny, hogy az is egyszerubb
Ami megdobbento az a sokszinuseg es az elfogadas.
Ket pelda, csak szukebb kornyezetbol:
Ma az irodaban dolgoztam par orat (havonta ketszer kell bemennem). Az asztalnal ahova leultem, negyen voltunk, a negy ember hat nyelvet beszelt(beleertbve az angolt, amit mindenki) es en voltam a makimajom, aki csak kettot Iszonyu erdekes tud lenni egy egyszeru napi chat is.
Masik, a cegnel van egy lista, ki milyen nyelvet beszel (az angolon kivul), itt az elso oldal:
Idézet:
„Spanish
Hindi
Persian
Portuguese
French
Tamil
Sinhala
Mandarin
Cantonese
German
Vietnamese
Filipino
Russian
Afrikaans
French
Gujarati
Konkani
Marathi
Punjabi
Hungarian
Tagalog
Suomi
Italian”

Ezt meg a terkepen se tudom mindegyiket elhelyezni, pedig sok kollegammal szoktam egyutt kavezni/ebedelni.
Igazabol itt, ebben az orszagban dobbentem ra, hogy minden tanulas/olvasas ellenere milyen keveset tudok a vilagrol.
(#) Gafly válasza cua hozzászólására (») Aug 22, 2022 /

Van akire én sem tudok görcsöt kötni:
Idézet:
„Buddha B S N B S Swami”

Mert azt mégsem mindhatom neki hogy "Szia Buddha, hogy ityeg a fityeg?"
A hozzászólás módosítva: Aug 22, 2022
(#) tépapa válasza bitmixer hozzászólására (») Aug 22, 2022 /

Szerintem olvasd el, hogy mit írt.

Részemről ennyi ez a téma.
(#) bitmixer válasza tépapa hozzászólására (») Aug 22, 2022 /

Akárhányszor olvasom el, sehogy sem tudok eljutni olyan következtetésig, mint amit te írtál.
(#) erbe hozzászólása Aug 25, 2022 / 2

Egy új csoda.?
Idézet:
„Nem titok, hogy az áram évről évre folyamatosan drágul, de ezzel az új, Nikola-Tesla ihlette technológiával a fogyasztók évente több százezer forintot spórolhatnak villanyszámlájukon.
Egy új tanulmány szerint, csak ebben az évben, a legtöbb magyar a kelleténél 27.6 millió forinttal többet fizet az áramért.”

Ez a szerkezet az átlagos magyar áramfogyasztó számlájából akár évi 24,84 millió Ft-ot tud megtakarítani.
Jelentkezzen az a hazai áramfogyasztó, akinek az éves számlája meghaladja a 27,6 M Ft.-ot! Nem nagyvállalkozó vagy hoteltulajdonos, hanem aki otthon a jakuzzijában, medencefűtésre, szaunában használ el ennyit.
Arra is kíváncsi lennék, ki készítette ezt a tanulmányt és honnan vette az adatokat. KSH?
(#) sany válasza erbe hozzászólására (») Aug 26, 2022 /

Jelentkezem. Csekken szoktam befizetni ennyit minden hónapban, nem évben. A forrasztó sokat fogyaszt.
(#) Bakman válasza erbe hozzászólására (») Aug 26, 2022 /

Ez egy dugaljba dugható, villamos fogyasztás csökkentésére "feljesztett" szerkezet reklámszövege.
(#) gyerek67 válasza Bakman hozzászólására (») Aug 26, 2022 /

Legalább WiFi-s?
Következő: »»   477 / 625
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem