Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Felhívtam őket, várnak szeretettel.
Ahogyan gyanítottam, az van, hogy ha beesünk negyvenen, és mindenki étlapról rendel, akkor szerintük ki fog rügyezni a hátsónk, mire kiszolgálnak bennünket. Tehát jó lenne egy-két kompromisszumos menü javaslat, mert akkor ők is rá tudnának készülni. Kiindulási alap. - Paksi vegyes halászlé?
Az előrejelzés szerint várhatóan nem leszünk 40-en.
Ha kérhetem, akkor a szervezés ebben a fázisában ne kezdjetek el bombázni ételrendelésekkel. De konszenzus felé vivő menüjavaslatokat várunk.
Kedves Fórumtársak!
Arra kérnélek titeket (elsősorban azokat akiket érint), hogy aki jelentkezett és van valamilyen hiányzó adata, kérem küldje el részemre, még szeptember utolsó hetében. Köszönöm! sany A hozzászólás módosítva: Szept 25, 2022
Mostanában kapta meg az engedélyt a Paks 2 legfontosabb eleme, a reaktor szíve, a reaktortartály. Mostanában kezdik el gyártani nekünk a VVER-1200 reaktortartályt, nézzétek meg hogyan történik a gyártás. Hogyan készül a VVER1200 tartály
Mocskosul dönget a szerkezet. 4x 1600tonna gőz óránként.
Kedves Fórumtársak!
A lista újból módosult, illetve frissítésre került. Az előző listához képest 2 lemondás történt, a várólistáról is történt 1 lemondás. A várólistás tagok a listára felírása kerültek. 1. sany 2. sany - 1. vendége 3. icmatyi 4. Gafly 5. jwaldha 6. jwalda - 1. vendége 7. Kis Sanyi 8. mazso1988 9. mazso1988 - 1. vendége 10. mazso1988 - 2. vendége 11. valve 12. wagergo 13. Panhard 14. Panhard - 1. vendége 15. cserpan 16. cserpan - 1. vendége 17. cserpan - 2. vendége 18. Vacok 19. czibulak 20. Gery78 21. elektroncso 22. elektroncso - 1. vendége 23. elektroncso - 2. vendége 24. torokj 25. torokj - 1. vendége 26. torokj - 2. vendége 27. szs 28. szs - 1. vendége 29. Kera_Will 30. pipi 31. pipi - 1. vendége 32. pipi - 2. vendége 33. granpa 34. gyerek67 35. otvenkilenc 36. erzsé 37. Hunter1987 38. Auf 39. Auf 1. vendége 40. horgas A várólistán jelenleg senki nem szerepel. sany
Itt az ideje, annak hogy két nagyon fontos dolog megbeszéljünk.
1. Meg kell beszélnünk az autó témát, hogy ki jön, és kivel, stb.. 2. Ételrendelés a Paksi Halászcsárdába. Egyelőre csak felmérés jelleggel meg kellene beszélnünk ki mit eszik, eszik-e, stb..
Sziasztok,
akkor mostmár elkezdeném a kaja rész szervezését, csak hogy komolyan vegyenek bennünnket a csárdában. Szivem szerint kiírnám, hogy ki akar enni, és mit (szerintem annyira nem nagy titok), de ha nem akarjátok akkor nem írom ki. Annyi kell, hogy felelős személyenként (akinek a neve külön szerepel a listán) nyilatkozzon, hogy mondjuk 2 harcsa halászlé és egy marhapörkölt. Enni nem kötelező, előrendelni sem. Aki nem rendel előre, az majd külön ül, és akkor kap enni, amikor a csoport már ki van szolgálva (nem várunk két órát azért, mert valaki konfitált libacombot szeretne enni, és azt pont ott találta ki. Leül szépen másik asztalhoz, és vár a sorára...). Aki közvetlen kérdésre sem válaszol, hogy szeretne-e enni, és ha igen, akkor mit, az ugye nem akar enni (jelenleg ketten vannak még ilyenek, Gery78 és Sany + 1).
Sany akar enni, +1 -et nem tudom. De hamarosan megmondom a választ.
Kedves Gafly!
Én kettő adag harcsa halászlét szeretnék kérni, az egyiket elvitelre. Nem mohó vagyok (de igen!), ez a Nejemnek lesz. A másikat a társaságotokban fogyasztanám el, tehát ismét nem fogjátok ebéd közben sem megúszni a hamvas orcámat! Köszi és üdv: Viktor
Szia Gabi!
Ide is beírom, hogy meglegyen, én kérek szépen egy kis adag harcsa halászlét, és egy sajttal sonkával töltött pulykamellet steak krumplival.
Hajrá harcsa, ne hagyd magad pulyka.
Hát, lehet hogy benevezek egy egészre. De Te most nem Cigánypecsenyét eszel, jó szokásodhoz méltóan? Bár akkor zene nem lesz...
Idézet: „Meg kell beszélnünk az autó témát, hogy ki jön, és kivel, stb.. ” Egyrészt azt tudom mondani, hogy Bp felől megyünk, Gafly-t felvesszük. Ha a helyszínen autózásra gondoltál, hát: mint írtam, szívesen részt veszek benne, a Matiz hátuljába még plusz két fő (ha vékonydongájúak) befér, rövidtávon az is jó -ha nem lesz nagyobb.
Az autó témája: Jön valaki Zuglóból vagy a közelből, aki felvenne?
A hozzászólás módosítva: Okt 4, 2022
Megtisztítottam a listát azoktól, akik nem akarnak enni.
Akik elvileg akarnak enni, de nem nyilatkoztak eddig, a következők: Sany icmatyi Kis Sanyi mazso1988 valve wagergo cserpan Kera_Will Hunter1987 Auf Proli007 Hiánypótlás után lesz majd frissített lista... A hozzászólás módosítva: Okt 5, 2022
Péntek estig várok még a további kaja igényekkel, utána lezárom és elküldöm a végleges listát.
Onnantól már csak a'la cart van, akik akkor kerülnek sorra, ha a csoport már ki van szolgálva és külön lesznek ültetve, hogy ne csorgassák ott a nyálukat ameddig eszünk...
6 hét múlva megyünk. Nem gondolom, hogy ennyivel előbb kell felkészülni az étteremnek egy 20-30 fős csoportra.
Szia!
Rákosligetről megyek. Hozzám beférsz, ha gondolod.
Szia!
Bővíteném a rendelésem. Még kérnék hozzá még egy ponty halászlét, elvitelre. Köszönöm!
Akkor a kaja rendelés véglegesítve és részemről teljes mértékben lezárva:
Magával az ültetéssel kapcsolatban különösebb igényünk nincsen (azt leszámítva hogy együtt szeretnénk enni és nem várni másokra). Az esetleg segítség lehet önöknek, hogy a rendelés és fizetés várhatóan így fog megoszlani: Sany + 1 -> Harcsa paprikas, pulykamell gombával töltve + harcsa paprikás elvitelre. Gafly -> Harcsa halászlé + harcsa paprikás elvitelre Gery78 -> Harcsa halászlé + sajttal sonkával töltött pulykamell steak krumplival szs + 1 -> Harcsa paprikás, rántott sertésborda granpa -> Harcsa halászlé erzsé -> Harcsa halászlé + ponty halászlé elvitelre Proli007 -> Harcsa halászlé Ültető kártyát nem kérünk, de senki nem fog nem meglepődni, ha belépéskor megkérdezik, hogy ön a HE csoporttal van? Igen, én vagyok Gafly. Harcsa halászlé, és paprikás elvitelre, igaz? Igen. Foglaljon helyet.
Na, most első ránézésre: a gyerek67-t kifelejtetted. Éhezésre ítéltetett?
A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2022
@szs: Igazad van, javítottam is már a csárda felé. Köszönöm a visszajelzést, jogos kritikáért nem szoktam megsértődni, sőt örülök neki.
@proli007: Majd próbáljuk úgy berendezni az asztalt, hogy Gyerek67 ül az asztalfőre, remélem valami hasonló rendelkezésre áll majd. Az egyik oldalon ülsz Te, a másikon Granpa, és felváltva etetitek a gyereket.
Kedves Fórumtársak!
Arról értesített az Paksi Atomerőmű Tájékoztató és Látogató Központja, hogy le kell adnom a rendszámokat korábban, mint ami eredetileg tervben volt, illetve attól az időponttól amiről előzőleg tájékoztattak. Ezért nagyon fontos, hogy megbeszéljük ezt. Én már korábban, a regisztrációtokkor igyekeztem elkészíteni a listát. A listán azt vettem figyelme, hogy hány hely van egy adott kocsiban. Mindentől, mindenkitől teljesen függetlenül történt a beosztás. Illetve aki jelezte, hogy kivel szeretne jönni azt azért beírtam, de csak az egyszerűség kedvérért. Kérem nézetek át és jelezettek vissza nekem, minél hamarabb, hogy megfelelő lesz-e így. A sofőröket a kiemelt felhasználónevek jelzik. Köszönöm! A hozzászólás módosítva: Okt 9, 2022
A 6. és 7. kocsikat, igaz csak 4 személyesként adtátok meg. De remélem, hogy 5 személy is befér majd... Ha nem kérlek szóljatok! A rendszámok a fontosak.
A hozzászólás módosítva: Okt 9, 2022
|
Bejelentkezés
Hirdetés |