Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Sziasztok!
Esetleg van valakinek ilyen 3 fázisú csatlakozója elfekvőben? 1 darabra lenne szükségem, szeretnék csinálni egy átalakítót az új szabványra. Személyesen pesten tudnék érte menni, de ha valaki a postát is tudja vállalni, akkor előre utalok. Köszönöm!
Sziasztok!
Ha valakinek van, jó vagy rossz 7386s végfok panele, az adja már kölcsön nekem, mert megtervezném újból. Szeretném megméregetni, megfogdosni.
Piskóta. Nekem van (alj is), oda is adom, csak nem tudom, mikor leszek megint Pesten. Előre láthatóan, kb. 2 hét múlva.
Hello !
Ha szerencséd van akkor találok. Holnap délután kutatok érte.
Köszönöm mind a kettőtöknek! Igazából elég tényleg 1 darab, az aljat se kérném el, mert nem használnám fel, hátha jó lesz az később valakinek (ha az alj megadja magát, akkor átcserélek mindent az újra).
Hello!
Meg is találtam. Privátban egyeztessünk az átvételről.
Hello!
"ha az alj megadja magát, akkor átcserélek mindent az újra)." Rossz irány! Okot kerestél a halogatásra..
Ebben neked igazad van, de ha a kérdezőnek pont erre és egy darabra van szüksége, a felajánlónak meg pont van egy felesleges belőle, akkor miért ne?
Persze! A saját szemszögéből, mindenkinek igaza van, csak nem biztos hogy az egyben logikus is..
5-6 eszközt kéne átcserélni, ami 15-20,000 HUFnyi dugó/dugalj. 1 új gép van, ahova szükség lenne az új szabványra, gondoltam akkor csinálok egy adaptert és így ideiglenesen van egy költséghatékony megoldásom. Aztán ha tényleg megadja magát, akkor csere
Üdv!
Nincs véletlen valakinek 10 sávos akkumulátor kijelzője elfekvőben? Sima levélben feladva pár100 Ft -ot nekem megérne. Csak, hogy ne kelljen rá várnom két hónapot, és azon rugózni, hogy a posta 400 vagy 800 Ft-al fog lenyúlni érte...
Ha AliExpress Saver Shipping -el kéred a posta nem fog játszani vele
Ha nem lesz más megoldás, akkor azt választom, és meglátjuk...
Üdvözlet!
Ha van valakinél kallódó, döglött, évezred környéki Toshiba laptop 4000-4200-4300-as szériából, kérem írjon rám, burkolati elemek, hdd keretek, gombok kellenének a mentett példányiaim kicsinosításához. Todom offtopic a bejegyzés ezen része, de ilyen célokra rakok össze gépeket: Bővebben: olvasmány a link alatt
Nekem volt valami ilyesmi, de nem emlékszem már a széria számra. A keresztlányomnak ajándékoztam vagy húsz éve. Megkérdezem meg van-e még. Talán nem hajították ki.
Ha lenne valakinek motor hibás, leégett sarok csiszolója elfogadnám. A kis méretűre gondoltam.
Köszönöm.
Szia!
Mi lenne a célod vele? Csak mert van egy, de elég lepusztult állapotban... Ja és hát Békéscsaba
Nem gondolnám, hogy a kérdezőnek sok nehézséget okozhat a Békéscsabai átvétel.
Ez a lényeg.
Ha gondolod, megszabadítalak tőle. A hozzászólás módosítva: Okt 16, 2022
Tudom, azért írtam így Már találkoztunk régebben egyszer.
Rendben. A gombja kiesett régebben, de forog rendben. Ha így is jó, akkor szívesen odaadom
Tisztelt Fórumtársak! Keresek 8077.777 kHz-es kristályt, HC49-es tok, lehetőleg a dugaszolható (Maros B, S16, adó).
Kereken 8,0000-os kvarc nem lenne jó? Abból van nekem 1 db. és oda tudom adni.
Nem dugaszolható, de magának a fémháznak is van beforrasztható lába. ui.: a számon kívül nincsen rajta semmiféle mértékegység, de remélem, hogy 8 MHz-es
Szerintem egy kvarc nem olyan, hogy majd belenő a gyerek.
Egy 7 számjegyes pontosságú darab spéci helyekre jó, ahol nem véletlen a frekvencia értéke. Egy keskeny sávú frekiket használó eszköznél minden adott fekikre van hangolva, szűrők, oszcillátorok, keverők. Ez meg egy rádió adó-vevő készülékbe kell, ahol aztán tényleg kell a pontosság.
Elhiszem, hogy pontosan olyan kellene, de nincs.
Én régebben csináltam kvarccal 50 Hz-es órajel generátort pl. videómagnóba, digitális órás rádióba (amit még 1982-ben Ausztriából hoztam). Egy akármilyen frekvenciájú kvarc volt benne, aztán annak a frekvenciája volt egy osztó IC-vel leosztva az éppen kellő 50 Hz-es frekvenciára. Jól működött. A hozzászólás módosítva: Okt 23, 2022
Sziasztok!
Ha van valakinek elfekvőben a képen látható un. Schaltreiter (kapcsoló lovas) Junkers TRZ 12T kapcsolóórához szívesen átvenném, megvenném A "lovasok" mérete: 9,5 X 5 mm |
Bejelentkezés
Hirdetés |