Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Renault elektronika
Témaindító: Ifjbockgaben, idő: Dec 12, 2009
Témakörök:
A belselyéről müködés közben
Nem valószinü határozott feszültség jelenik meg a csatiban egy reflektor izzót ki villant ha gyenge az érinkezés akor azt nem lehet terhelni márpedig 50w az nem kevés.
A csatlakozót leszedtem adtam neki kontakt sprét. Ugy láttam csak ugy férnék hozzá ha fölvágnám a harmonikát,de gondolkozom rajta.
Igaz thalia de a harmonika alatt egy csatit fogsz találni. Az a harmonika valószinűleg vágás nélkül is bontható. Thaliánál a záró reteszt fel kell húzni.
Minden harmonika bontható vágás nélkül. Általában a peremen idomulnak a csatlakozóhoz a modernebb autóknál.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, megnézem még a vezeték törést.
Sziasztok.
Keresek Laguna I 94 és 97-s évjáratú autóhoz hibakód ólvasót, melyik jó hozzá? ELM327-tel nem jártam sikerrel, megvettem a 12pin-16pin obd adapter kábelt is.
Na enyniért már hivatalos helyen is kiolvasták volna. 5000Ft kérnek el általában.
Szia az olvasót kölcsön kaptam, a kábelt pedig azért vettem meg mert 2db Laguna van a családban.
Viszon még mindíg nem tudom milyen olvasót kellene néznem!!! A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2022
sziasztok!
A Megane2 sedanban, milyen a FÖBIZTOSITEK? amit a neten lattok az mind CAL2 tipusu. Nélam viszont CAL1 talalhato a pozitiv sarun. Renault Megane Sedan 1.6 16V 113LE 2005 legyen szep napotok.........
Hi Mesterek!
Crash szenzor hibám van ami jön megy. Szetkaptam a kocsi belsejét. Az ülést is ki kellet szedni, hogy hozzá férjek a "B" oszlophoz. Siralmas a csatlakozó megoldásuk az ülésnél, na mindegy Szóval a kérdésem az lenne, hogy ki lehet valahogy mérni a szenzort, 2 vezetékes? Illetve ki kaptam a középső boxot, ami a gardán alagútnál van, s nem találtam alatta a airbag vezérlőt, hava rakhaták a franciák? Ki akarom zárni a vezeték hibát. A kocsi: 2006 laguna ph2. Válaszokat segítséget előre is köszönöm.
Sziasztok
tudja valaki h ennek a csatlakozónak mi a pontos neve? Renault Megan II kormány vezérlőnek a csatlakozója. Pont az ellen darabja kellene THX
Látod rajta a számokat? Az alapján tudsz keresni katalógust, amiben benne van.
Akkor legalább írd be ide a számokat, mert a képről nem tudom leolvasni.
Szia! Mini ISO csatlakozónak nézem, gyors keresés alapján ellendarabot nem találtam, de munka közben nem fordítottam rá sok időt.
Találtam, itt: Bővebben: Link. Érintkező is kell hozzá, ott van alatta a kapcsolódó cikkeknél, vagy előre krimpelt vezeték: Bővebben: Link
Nagyon szépen köszönöm, ránézésre ez lenne az igen
THX
Szép jó reggelt mindenkinek! SCENIC 1 (2002) gepkocsinak a szélvédő üvegmelegítő biztosíteka esetleg relay -jr vajon hol lehet ? Köszönöm .
Sziasztok
Sikerült hibát feltárni a Renault Laguna 2 1.9dci 120 lónál ? Sajnos nekem is be adja a Df301 hibakód elveszi az erőt hol vissza jön Ha ki törlöm géppel aznap nem adja vissza tökéletesen megy
turbó és az intercooler közötti cső
map szenzor
Üdv. mindenkinek! Tud valaki ajánlani szakembert egy 2002-es Kangoo 1.2-es benzinest kell hamarosan levizsgáztatnom, de a légzsák jelző lámpa - a serv-vel együtt - nem alszik ki. Budapesti szaki kellene.
A legvalószínűbb egy kontakthiba a csatlakozónál. Ha soklégzsákos, akkor az ülés alatti.
Utána tárolt hibát kiütni (már ha ez nem ilyen volt, mert az is lehet, hogy már megjavult).
Sziasztok
Van egy megane II autom és eltűnt a hátsó helyzetjelző világítás és elől is.A többi van. A motortérben a biztik jók. A bajuszkapcsolón 1 elfordítással a helyzetjelzőre kapcsolva a műszerfal világítás világít az első hátsó helyzetjelző izzok nem. Amit meg észre vettem, hogy a muszerfalvilágítás fényerősség állítása sem működik. Tegnap szétszedtem a motortérben lévő biztosítéktáblát nyáklap szintig. Megpucoltam és bekentem a csatik lábait ugynezt az utastérben az UCH-val. Vettem egy Renolink Obd-t, de nem tudom melyik modul felelős a vezérlésért. Mondjuk az én verziom az UCH résznél Francia nyelvű én oda gondoltam a vezérlést, de lehet tévedek. A kérdésem, hogy szerintetek mi lehet a gond, merre induljak? Köszi: Csaba
Manapság az autókon a lámpa kapcsoló nem függ össze a lámpával. A kettő között van egy számítógép ami eldönti világítson-e az adott lámpa. No ott lehet a hiba. Kemény gazember volt, aki a számítógépet beszerelte az autóba.
Van-e benne kiégett izzóra való figyelmeztetés?
De inkább egy kapcsolási rajz kellene. Egyébként a szervíz sem ördögtől való, legalább a SZERELŐKTŐL való érdeklődés szintjén. A munkafelvevővel ne is próbálkozz, vagy mellébeszél vagy nem ért hozzá.
Köszönöm a válaszokat!
Nagy valószínűséggel meg van a hiba. Az UPC nyáklapján találtam hibát. Pont azokat az egységeket vezérli ez a rész, ami a hibákat igazolja. Ti hány fokra állítanátok a hőlégfúvót a kiforrasztashoz? Idáig szipkával szedtem ki az ilyeneket, de most már van állítható holégfúvóm Nem az ón olvadaspntja kérdés hanem a tapasztalat, hogy épen kijöjjön Köszi
Sziasztok. Segítség kellene. Megane 2 2005 . Az egész hiba úgy kezdődött, hogy asr/esp hibát írt. A hátsó alaktörlő is megzavarodott. Kiderült, hogy a féklámpa kapcsoló miatt írja az asr/esp hibát. Beégett a féklámpa kapcsoló egyik érintkezője, kicseréltem. Jó lett a féklámpa. A hátsó ablaktörlőt ha elindítom nem áll le. Ha megy a hátsó ablaktörlő és nyomom a féket a féklámpa kialszik egy pillanatra amikor az ablaktörlő a kiindulási pontját érinti. A fék elengedésének a pillanatában az ablaktörlő megáll ott ahol éppen van. Hol kéne kezdeni ezt a javítást. A hátsó ablaktörlő rossz? UCH átforrasztás?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |