Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   554 / 690
(#) lelkes amatőr válasza hege88 hozzászólására (») Okt 19, 2022 /

Egy-két hét múlva lesz olyan is.
(#) veroka válasza hege88 hozzászólására (») Okt 19, 2022 /

Nekem van 3db de azt hiszem nagyon kicsik: 10-20Gb lehet. Holnap megnezem neked, Westend közelében vannak.
(#) vargham válasza lelkes amatőr hozzászólására (») Okt 19, 2022 /

Én is vevő lennék rá.
Esetleg SCSI HDD-re is. Van pár régi Mac, amiben elhalálozott.
(#) lelkes amatőr válasza vargham hozzászólására (») Okt 19, 2022 /

SCSI biztos nem lesz.
a nagyokért mikor jönnél?
(#) img válasza hege88 hozzászólására (») Okt 20, 2022 /

Pár hónapja találtam a fiókban egy 6.3 GB-os Hitachi-t, ami - ha hinni lehet a S.M.A.R.T. adatainak - 100/100-as. A tiéd, ha érdekel.
(#) Gobe54 válasza ptibor hozzászólására (») Okt 20, 2022 /

Nekem van 1.7 gigás, Újpest-Angyalföld útvonalon. Viheted.
(#) ptibor válasza Gobe54 hozzászólására (») Okt 20, 2022 /

Köszönöm, mindjárt kereslek.
(#) hege88 válasza img hozzászólására (») Okt 20, 2022 /

Hello!

Érdekel, de mivel én a Dél-Alföldön vagyok, fox, vagy posta kellene, amit természetesen utalok, meg még meg is toldom egy kis innivaló árával... Írj rám privátban, ha ez járható út.
A hozzászólás módosítva: Okt 20, 2022
(#) Electronix válasza hege88 hozzászólására (») Okt 20, 2022 /

Néhány nekem is van, csak le kell törölnöm az adatokat róluk előtte.
(#) david87 válasza Electronix hozzászólására (») Okt 20, 2022 /

Sajnos tipusát nem tudom mert a váza nincs már meg
(#) tbarath válasza tbarath hozzászólására (») Okt 20, 2022 / 1

Bocsánat, volt egy kicsit zűrös időszakom, most térnék vissza erre (Bővebben: Link) a felajánlásomra.

RobyBoy (Bővebben: Link), nem szeretnék postázással bajlódni, bocs, ezt nem írtam le egyértelműen.

antiktelefon, (Bővebben: Link), megnyerted. A bontott nem kell?

Electronix (Bővebben: Link), előbb jelentkeztél a 2 működő monitorra, de hege88 (Bővebben: Link) is vinné az IBM-et. Ha neki még kell és lemondasz róla, és antiktelefon (Bővebben: Link) tudja intézni a postázást és/vagy tárolást, nekem az is megfelel. Ha nem, akkor megnyerted mindkettőt. Tiéd a döntés, nem nyomasztani akarlak.
A hozzászólás módosítva: Okt 20, 2022
(#) img válasza hege88 hozzászólására (») Okt 21, 2022 /

Írd meg privátban, hogy melyik automatába kéred, aztán 1-2 napon belül feladom, ahogy automatához kerülök.
(#) hege88 válasza Electronix hozzászólására (») Okt 21, 2022 /

Hello!

Olvasva fentebb tbarath hozzászólását, akkor kérdezném, hogy az IBM 15" neked kell-e, illetve ha azt elhoztad tőle esetleg, akkor a HDD-s ügyünk lévén egy pakkban elférne a két holmi..
Ha meg nem hoztad még el, akkor elhoznád, feladnád?
(#) Tomi94 válasza Tomi94 hozzászólására (») Okt 21, 2022 /

Unitra és Philips - a másik hirdetési helyről - átadásra került.
(#) Electronix válasza tbarath hozzászólására (») Okt 21, 2022 /

No, ez olyan régen volt, hogy azóta el is felejtettem

Ha kell, nyugodtan vigye, egyéb elfoglaltságaim miatt most bizonytalanná vált, mikor is tudnám elhozni. Ezt még negatívabban fogja befolyásolni, hogy már csak egy marad (kevesebb motiváció ), így azt mondom, azt is nyugodtan viheti bárki.
(#) Electronix válasza hege88 hozzászólására (») Okt 21, 2022 /

A HDD-ket viszont csak nagyságrendi 1-2 hónapos időtávban tudom küldeni, ha úgy OK.
(#) hege88 válasza Electronix hozzászólására (») Okt 21, 2022 / 1

Türelmes hobbi ez, ráér, csak ne feledd el...
(#) Alex555 hozzászólása Okt 21, 2022 /

Sziasztok !

Egy korábbi hozzászólásban : Bővebben: Link
feltett dolgok még mindig várják új tulajdonosukat ...
(#) ftirius válasza Alex555 hozzászólására (») Okt 22, 2022 /

Szia!
Engem érdekelnének a cuccok, írok PÜ-t.
(#) antiktelefon válasza david87 hozzászólására (») Okt 22, 2022 /

A Sansung alaplapnak a feliratát le tudod fotózni? Illetve a lap a hibás vagy a billentyűzet? Van egy gépem, ami lehet kompatibilis vele. A Samsungokon a nyákra nyomtatva szokott lenni a panel neve, fehéren és néha keretben.
(#) Alex555 válasza ftirius hozzászólására (») Okt 22, 2022 /

Szia ..!

Rendben gyere nyugodtan ...
(#) david87 válasza antiktelefon hozzászólására (») Okt 23, 2022 /

Az alaplap hibás le van törve a sarka sajnos de meg van a darabja.
A billentyűzetről egy gomb hiányzik. A tipusa BA41-02206A
(#) valve hozzászólása Okt 26, 2022 / 5

Van 4 db 1000 Ft-os foxpost kuponom, amely október 31-ig váltható be, - szeretném felajánlani őket.

A kupon kizárólat egyszeri, automatából automatába történő csomagfeladás során vehető igénybe.
A kupon a csomaglétrehozás folyamán váltható be, és a fizetés során automatikusan biztosítja a kedvezményt, mely a mindenkor érvényes szállítási díjból kerül levonásra.

Jelentkezni válasz hozzászólásban tudsz, majd utána írj egy üzenetet, válaszként küldöm a kódot.

(kikötéseim: 1db/személy és a regisztrációd nem lehet friss )

Üdv.
(#) mate_x válasza valve hozzászólására (») Okt 26, 2022 /

Engem érdekelne 1 db
(#) dolargaan válasza valve hozzászólására (») Okt 26, 2022 /

Szia,

1 darab érdekelne.
(#) teszti válasza valve hozzászólására (») Okt 26, 2022 /

Szia,

Én is szeretnék kérni egyet.
(#) antiktelefon válasza valve hozzászólására (») Okt 26, 2022 /

Üdv, ha még van, kérnék egyet.
(#) Tomi94 válasza Tomi94 hozzászólására (») Okt 29, 2022 /

Panasonic szintén elment.
(#) nedudgi hozzászólása Okt 29, 2022 / 1

42 cm széles könyvcsomag, főleg eredeti Microsoft, Symantec és Borland dokumentáció a'90-es évek elejéről. Összsúlya tizenvalahány kiló. Postázni nem tudom, egy erősebb reklámszatyorba gyűjtöttem össze. A képek feltöltése nehézkes, de itt egy kis ízelítő, valamint az összes könyvborító egy tömörített állományban.
Ha nem kell senkinek, mennek újrahasznosításra. Záros határidőig el tudom kerülgetni.
(#) Hutty hozzászólása Okt 30, 2022 / 1

Ha valaki még lát benne fantáziát, esetleg pont az hiányzik, nagyon örülnék, ha odaadhatnám és elvinné.
Következő: »»   554 / 690
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem