Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Majd ha véglegesen lezártad, akkor kérnék egy végleges listát.
Kedves Fórumtársak!
Már csak néhány nap a paksi látógatás a regisztrációjának véglegesítéséig. Arra kérnélek benneteket, aki nem tud jönni jelezze felém. Nincs belőle semmi probléma, semmi következménye nem lesz. Csak ne később derüljön ki. Köszönöm a megértéseteket! sany
Tiszteletem!Érdekelne hogy akad e még szabad hely a látogatásra?Egyenlöre ugyfest hogy 2 fő részére esetleg plusz egy de az kérdéses....
Nem az volt, hogy erre a hétvégére már véglegesen lezárod?
Szóval akkor a várolistára feltudok kerülni ?
Várólistára természetesen felkerülsz, pontosan erre van.
De már ketten vannak rajta, ti négyen már elég necces hogy belefértek, azaz csak ha hatan hirtelen visszamondják. De Sany mester majd megmondja a tutit, mert Ő szervezi... A hozzászólás módosítva: Okt 28, 2022
Kedves Fórumtársak!
A létszám betelt, jelentkezni már ne jelentkezetek. Akik már előzőleg a várólistán vannak, őket jelentkezési sorrendben értesíteni fogom, ha felszabadul számukra a hely. Köszönöm! sany
Esetleg BZS fórumtársunkat ismeri valaki. Fontos lenne ha jelentkezne. Kérem ha valaki ismeri értesítse, hogy sany keresi a HE fórumról. Köszönöm!
Azt írta a cikkben, hogy 31-én záródik. Meghát (és valószínűleg ez tévesztett meg téged) egy e heti hsz-ban annyut, hogy ez az utolsó hét a véglegesítésre.
Emlékezetébe igyekeztem vésni a "góré"- nak, hogy 17-én szabi " Ó, az oly soká lesz, ugyanúgy elfelejti." És biztosan úgy lesz. Szólok az aktuális hétfőn, hogy csütörtök-szabi, hát először meglepődik: hú, elfelejtettem... A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2022
Részemről annyi kiegészítés, hogy ma elküldtem (megint ) a végleges listát a csárdának, tizenhárman (l)eszünk mint a gonoszok.
Azok heten vannak
De a tizenhárman vacsorára annyira baljóslatú, hogy A. Christie is írt róla
!! Figyelem !!
A paksi látogatás regisztrációja hamarosan,(még éjfél előtt) véglegesítésre kerül. Akinek esetleg még lenne valamilyen kérése a regisztrációval kapcsolatban, most jelezze. Inkább most mint, később. Köszönöm! sany
Most én fogom a tieddel verni a csalánt, nem te granpáéval...
Miután kigyönyörködtétek magatokat és még frissek az emlékeitek, készítesz egy klassz beszámolót arról, amiről lemaradok? Sajnos ez az elrendelt igazgatási szünet nekem úgy bekavart a szabadságaimmal, hogy a várólistás helyemet is le kellett mondanom, mikor kiderült
Sajnos az van, hogy, bent ahol érdekes lehetne, ott se cikk se fénykép.
Kis szerencsével oktató reaktor előtt csoportkép (ha valaki megcsinálja). Halászcsárdás harcsaevős videókból sok várható.
Én nem értem azt , hogy nekünk miért nem lehet fényképet csinálni bent? Pedig a neten van néhány fénykép. Jó, igaz a többsége az erőmű tulajdonna.
A hozzászólás módosítva: Okt 31, 2022
Nem baj, amiről nem írhatsz cikket, azt majd elmeséled egyszer privát
Kedves Fórumtársak!
A paksi látogatás regisztrációs listája véglegesítésre került, és elküldésre a Tájékoztató és Látogatóközpont részére. A végleges lista a következő: 1. sany 2. sany - 1. vendége 3. icmatyi 4. Gafly 5. jwaldha 6. jwalda - 1. vendége 7. Kis Sanyi 8. mazso1988 9. mazso1988 - 1. vendége 10. mazso1988 - 2. vendége 11. valve 12. wagergo 13. Panhard 14. Panhard - 1. vendége 15. cserpan 16. cserpan - 1. vendége 17. cserpan - 2. vendége 18. Vacok 19. czibulak 20. Gery78 21. elektroncso 22. elektroncso - 1. vendége 23. elektroncso - 2. vendége 24. torokj 25. torokj - 1. vendége 26. torokj - 2. vendége 27. szs 28. szs - 1. vendége 29. pipi 30. pipi - 1. vendége 31. pipi - 2. vendége 32. granpa 33. gyerek67 34. otvenkilenc 35. erzsé 36. Hunter1987 37. Auf 38. Auf 1. vendége 39. horgas 40. BZS Köszönöm, hogy ilyen sokan jelentkeztettek! Akik várólistán voltak,nekik külön köszönöm a jelentkezésüket,türelmüket és megértésüket! sany A hozzászólás módosítva: Okt 31, 2022
Tiszteletem. Én csak érdeklődök, hogy a jövőben lesz-e még lehetőség a Paksi erőművet megnézni?
Szerintem lesz, szervezés kérdése.
A hozzászólás módosítva: Nov 1, 2022
Önmagában bejutni az erőműbe bejáratott út, nekik is érdekük hogy jó benyomást tegyenek és szakszerű tájékoztatást nyújtsanak. Sajnos regisztrálni kell az üzemi területre bejutáshoz, stb...
Ha van valaki aki felvállalja a szervező munkát, akkor minden további nélkül lehetséges. Az egy másik kérdés, hogy bevállalja-e valaki a szervezést? Két HE látogatás után egy harmadik nem tudom mennyire lenne népszerű, aki nagyon akart már eljött/jelentkezett. Röviden ezek a "túrák/látogatások" nem a HE szervezésben történnek, és nem a fórum mint hivatalos organizáció szolgáltatása, csak éppen valakinek kipattan a fejéből, és valaki megszervezi. Az ilyen "nagyobb dobások" mint például Solt, Paks, Paks2, repülőtér vagy akár a csabai éves találkozó, egyéni kezdeményezésből nőttek ki és szerveződtek meg. Mondjuk mindkét oldalnak van előnye a dologból: - Nekünk az, hogy hivatkozhatunk a HE-re, és kérhetünk szakmai vezetést (na meg vannak itt nemcsak hobbisták is ). - Fogadó félnek pedig például az, hogy mi azért "kultúr lényeknek" vagyunk tekinthetők, még csordában is.
Már csak szinte néhány nap van a paksi látogatásunkig.
Ezért ha valakinek lenne még kérdése, kérése nyugodtan jelezze. Ha tudom rá a választ, akkor szívesen válaszolok. Várnak minket, a visszaigazolásukat megkaptam.
Hol lehet pisilni belépés előtt?
Mi Pestről hét előtt indulunk, és tároló kapacitásunk véges már ebben a korban...
Ajánlom a paksi Tesc*-t. Ahogy Budapest, illetve Dunaföldvár felől jöttök a Dunával párhuzamosan fut a főút. Csak jobbra kell lefordulni, ahol a tábla jelzi, ott van közvetlen az épülete. Lehet ott is összefutunk. Előbb nem tudok arrafelé, ilyen lehetőséget. Mi szerintem Solt felé megyünk majd...
Berajzoljam a térképre esetleg a Tes*ohoz vezető utat? De, ahol le kell kanyarodni ott van az *MW benzinkút és utána egy M*L is.
Lesz néhány benzinkút útközben (én a MOL-t preferálom, ott főznek olyan kv-t, amilyet én szeretek). Amúgy sem bánom ha megállunk, 5 perc azért bele-belefér.
Olyan igény van-e, hogy valakinek valamit hozni/vinni?
Elmúlt alkalommal is az lett, hogy az ingyé' vihető nem fogyott, ami meg kellett volna, azé' meg loholhattunk vissza hetek múlva Paksra, pedig volt pont onnan aki onnan jött ahova vinni kellett volna. A hozzászólás módosítva: Nov 11, 2022
|
Bejelentkezés
Hirdetés |