Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Egyúttal elhozhatnád az égett magnetront is.
Most megyek Tibihez, elhozom a diót és a magnetront. Így csak Zuglóig kell jönni értük.
Vagy úgyis megyek Rákoshegyre. A hozzászólás módosítva: Dec 20, 2022
Ez szuper lenne, de írd meg lsz., hogy hol találkozzunk. Hajlandó lennél hozzám is beugrani? Madárdombon lakom. Te merre mennél Rhegyre?
De hiszen az elektronika itt a felajánlások listán, ha valaki kiír rá_diót.
Dió? Da!
Ha hozzám hozza, akkor átsétálok vele.
Ha hozzád viszi, akkor átsétálok érte.
Amikor elektromos kemencét , akkor nekem is .
Mindenki egyenlő, de vannak...
Egyben vihető, Újpest Káposztás Megyerről az alábbiak:
-Fujitsu Siemens vezeték nélküli billenőtüzet és egér, működik! Takarítást igényel. -Valamilyen Rack-be építhető számítógép ház, nincs benne tartó keret (hdd, dvd) Takarítást igényel. -2db UPC modem router Takarítást igényel. -2din-es autó rádió, nincs hang -1pár powerline adapter devolo dLAN 200 AVplus, müködik
Igazából csak a rack-es ház érdekelne, de ha egyben, akkor egyben...
Mivel az a legnagyobb, azért kivételt tehetek.
A powerline adapterekért eljönnék, ha az külön elhozható.
Rendben tied:
-1pár powerline adapter devolo dLAN 200 AVplus, müködik bbb meg viszi: -Fujitsu Siemens vezeték nélküli billenőtüzet és egér, működik! Takarítást igényel. -Valamilyen Rack-be építhető számítógép ház, nincs benne tartó keret (hdd, dvd) Takarítást igényel. -2din-es autó rádió, nincs hang A hozzászólás módosítva: Dec 26, 2022
Sziasztok,
A XVI. kerületből elvihető két működőképesen elrakott nyomtató, beszáradt patronokkal, tápegység és kábelek nélkül.
Szeretném elhozni, ha lehetséges! Üdv: Gyula
Rendben, a többit megbeszéljük privátban.
2.5" IDE HDD USB külső ház Márkóról/Veszprémből elvihető. Posta ok ~200Ft sima levélként.
Táp és adatkábel sajnos nincs hozzá, mini USB csatlakozója van. 4.5V régi discman táppal próbáltam meghajtani, de azzal nem működött rendesen. Akármi is lehet vele, mert mini USB kábelből is csak olcsó kínaival tudtam csatlakoztatni.
Hello! Én kérem, kösz.
Közben már más írt privátban, ami nem biztos, hogy teljesen szabályos, de mivel előbb volt, így "sajnos" elkelt.
Egyikőtök sem volt korrekt, maradjunk ennyiben.
Valahogy dönteni kellett
Egyáltalán nem szabályos.
Szerintem úgy lett volna FAIR, hogy a privátban megkereső emberkének megírod, hogy csak úgy korrekt, hogy a fórumon elsőnek jelentkező viheti, írja be oda is. És ha más még nem előzte meg, az övé.
Így megszegve a szabályokat, nem hiszem, hogy megérdemelné a "szerencsés" nyertes. De ez csak az én véleményem.
Igen, lehetett volna úgy is, csak ahhoz el kellett volna olvasni/alkalmazni a sárgával kiemelt szabályt.
Vagy amikor kiderült az igazságtalanság, és még nem lett elküldve/elszállítva, akkor lehetett volna korrigálni. Akár - úgy, hogy "Bocsánat, nem olvastam el a kiemelt részt, hogy nem privátban jelentkezünk. Az első jelentkező a fórumon vargham volt, az övé az USB ház.". - vagy úgy, hogy "Bocsánat, nem olvastam el a kiemelt részt, hogy nem privátban jelentkezünk. Vargham jelentkezett elsőként a fórumon, tovább küldöm neki, ha még kell neki." Mostmár nehéz ebből jól kijönni: - Az ismeretlen röhög a markába, mert a szabályszegéssel ő nyert, vitte a cuccot. Máskor is ezt fogja csinálni valószínűleg, mert megéri a trükközés. Tutira nem fogja odaadni varghamnak. - Electronix meg kínos magyarázkodásra kényszerül, pedig elvileg pozitív szereplőnek kellene lennie, mert az USB ház viszonylag értékes cucc ingyen vihetőnek (és még postázza is ha kérik). - vargham meg telhetetlen sértődött követelőzőnek tűnik, pedig igaza van, mert elvileg az övé kellene hogy legyen a cucc.
Otthon van pár ide külső házam/ elektronikám megnézhetem mi van, viszont 3.5 inches lesz csak.
Én is így tartanám korrekt intézésnek! Ezt a szabályt kellene alkalmazni mindenkivel szemben, az adok-veszek felületen is. Aki mások által is láthatóan jelentkezik, az kellene megkapja az árut! De ez múlik a felajánlón/eladón is. Van, (ritkán) aki oda is írja, hogy nyilvánosan kell jelentkezni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |