Fórum témák
» Több friss téma |
Nem ismerem ezt a típust, most látom először képen.
A gyártót ismerjük, az újabb készülékei elég jók, míg megfelelően kezelik. De a gyártó sem ad nekünk sem több információt. Amit láttam, az alapján én nem vállalom a javítását, elképzelhető, hogy nem lehet működésre bírni, mert nem csak a hardver lehet hibás, hanem a szoftver is. Inkább belezőpanelnek használnám a helyedben, ha foglalkozol építéssel, van benne pár használható alkatrész, illetve a doboza is. Üdv!
Szoftverhiba egyenlőre nem fő ok, az nem veri ki a biztiket.
Nekem is eszembe volt, hogy ezek a régi chipek, mint néha a régi Pc-k biosa, meghibásodik, felejt és akkor tényleg kuka. Lehet villámot kapott. Mert az is fura hogy felfújódott meg kirepedt a zavarszűrő kondi, holott a 350mAh.es biztik előtte előbb le kellett volna hogy kapcsolják mielőtt az felfújódik. Ha hardverhiba, mondjuk táp kondi, tranzisztor stb akkor esetleg javítható? Milyen költséggel lehet számolni és tudtok-e ajánlani valamit? Nyilvánvaló hogy úgy is költség ha nem indul el. Más: jók a termékek ha megfelelően kezelik. Miért, milyen az ha nem megfelelően kezelik? Gondolnám bolondbiztos és elpusztíthatatlan egy orvostechnikai készülék. A hozzászólás módosítva: Dec 8, 2022
Megcsinálták végül Cegléden, azóta működik.
De az analízis gombot sose lehet aktiválni, nem tudom hogy rosszul vannak felrakva az elektródák vagy mi lehet az oka? Nem is világít a led, akármikor nyomkodom.. De amúgy szépen printeli a görbéket.
Sziasztok!
Az előzőekben látott készüléknél az izolátor-DC-DC konverter egyenirányítójának kimenetére kötött egyik tantálkondi lett zárlatos, ami miatt kiolvadt egy nyák-biztosíték. Kondicserék és biztosíték-javítás után feléledt.
Szia!
Ezek szerint te javítottad? Gratula, hogy foglalkoztál vele és életre keltetted!
Szia! Köszönöm! Lehet, hogy nem kellett volna hozzányúlni, ha annakidején a konstruktőr tudja azt, hogy tantálkonsenzátort nem szabad kapcsolóüzemű táp kimenetére kötni pufferelés céljából.
Köszönöm mégegyszer neked is!
Lehet velem van a baj mert az ilyen wiwe meg hasonló végtagi EKG-k egész egyszerűen nem is tudnak rólam felvételt készíteni. Veszek bele papírt aztán teszteljük másokon is, akkor lehet lesz analízis is. Vagy lehet nem is tudja a modell, csak ottvan a gomb rajta.
Gratulálok kadarist!
- Az analizálást akkor végzi el, ha minden elektróda megfelelő helyen van és rendesen érintkeznek a tappancsok, csipeszek. Ha eddig ez rendben van, akkor kell az analízis gombot benyomni és várni türelmesen, mert ez eltarthat 1-2percig is. A páciens se mozogjon közben. Ha működik az analízis funkció, akkor némi szöveges kiírást is tartalmaz a görbék mutatásán kívül. Örülök, hogy sikerült életre kelteni. Üdv! |
Bejelentkezés
Hirdetés |