Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Így néz ki az eredeti doboza
Túl fogja élni ebben. Folytassuk privátban. Köszönöm még egyszer.
Nem értem mi a kifogásod emiatt? Itt "nyilvánosan" megbeszélték, hogy elküldi a jelentkezőnek (mellesleg ő volt az egyetlen), a felajánlott terméket. A postázáshoz szükséges személyes adatokat miért kellene ide írni?
A hozzászólás módosítva: Máj 5, 2023
A képen lévő TV elvihető Bp délitől HAMAR.
Dobozával, talppal, valami ronda távval... LCD karcmentes. Bekapcsol, nem ad képet, ha senki nem viszi pár napon belül akkor elbontom...
Szia! Én elhoznám...jövő hét közepéig.
Ok, írj privátot.
Valakinek műanyag szigetelő?csöveket és "vezeték nélküli" szerelőlámpát? Üveg, német/normális minőség, csak koszos.
Bp déli, nem sürgős, de aki jelentkezik vigye is. Illetve még egy lefolyó+túlfolyó szettet is találtam a polcon
Ingyen vihető egyben az egész nem válogatok , állapotuk vegyes de többségük működő képes
A hozzászólás módosítva: Máj 6, 2023
Mekkora szerencsés vagy.
OK, ez sem rossz, de én az EMG HUNOR-ra gondoltam
Cukormérőnek nézem
"Koszorus lanyok" - de mire gondolok: koszorús lányokra vagy köszörűs lányokra?
[insufficient parameter]
2db Hunor 131 a bakancsos piacon árult szombaton az öreg gubis. Lehet hogy meglesz még ha valakit érdekel.
Ingyen elvihető kb. 50 szál "Mü.III.cső 23 Pipelife s.szürke" és kb. 100 szál "Mü.III.cső 16 Pipelife s.szürke" védőcső. (250cm-es szálak)
Egyben, személyes átvétellel Bp. XVI. kerületből. (Miért kb. vannak a darabszámok? Egy éve már egyszer leszámoltam, de utána félretettem egy-egy köteget. Viszont nem számoltam meg újra. Kb. annyi...)
Ha jól emlékszem Lefituta-tól kaptam:
Okos!! diszkógombóc! 15. ker. Posta is mehet.
Szia. Engem érdekelne személyesen venném át.
Szia! Ez jópofa, engem érdekelne
Ma este be is tudok ugrani érte. Köszi szerk: látom megelőztek, akkor tárgytalan Tudnál egy éles képet küldeni a kapcsolási rajzról? A hozzászólás módosítva: Máj 10, 2023
Néhány rossz hálózati trafó elvihető. A vezetékek kiszakadva. Csak a békéscsabai találkozón vehetőek át, ha valakit érdekelnek.
Szintén csak a békéscsabai találkozó keretein belül átvehető, egy 14 cm-es fekete-fehér kis TV képcső. A működő készülékből bontott, működik, de vízszíntesen van egy látható csík benne, 1987-es kis TV-ből való. Ha valaki szeretné kiállítási darabnak, stb. akkor viheti majd tőlem.
Akkor szokott így beégni, ha elromlik a TV-ben a függőleges eltérítés.
Ha nem az eltérítőtekercs szakadt meg, akkor maga a cső jelen állapotában még jó lehet (kis hibával) órának, például... |
Bejelentkezés
Hirdetés |