Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Előéletét nem tudom a TV-nek. De a cső jó, ezért nincs szívem kirakni a kuka tetejére.
A hozzászólás módosítva: Máj 10, 2023
Én is azt mondom hogy jó az még, hátha kedvet kap valaki.
Én is. Sőt, adok hozzá egy kis TV-hez való sorkimenő trafót is.
A hozzászólás módosítva: Máj 10, 2023
Ha kell, adok hozzá egy bontott MiniVidi TV-t. (ha megtalálom)
A hozzászólás módosítva: Máj 11, 2023
Érdekel még valakit CRT monitor? Van 4 db. 17"-os. 2 db. Syncmaster (795 és 763), 1-1 CB773G (UK) és E1770T (dán). Működőképesen lettek kivonva a forgalomból néhány éve.
A hozzászólás módosítva: Máj 12, 2023
Engem igen csak a távolság közbeszól... Ha Fehérváron lenne akkor meg tudnám oldani.
Utánanéztem Janigel-től kaptam kétéve kb.
Működőképes 15" Belinea 102020 CRT monitor elvihető Bp. XIII. kerületből.
Méret: 360x340x400 mm.
Fehérvár nekem útba fog esni 1-2 hét múlva, ha úgy jó.
Utánna nézek, nekem is egy ismerős jár arra. De talán akad ott valaki akinél otthagyhatnád. Körbekérdezek és jelentkezem.
Írtam privátot.
Rosszabb esetben nálam...én Fehérvát mellett lakok...
Rendes tőled hogy felajánlod, de még körbekérdezek. Nem terhelnélek vele ha nem muszály.
Az OFF-okat töröltük, kérjük maradjatok a témánál. Köszönjük!
14 vagy 15. kerületből ingyen elvihetőek az alábbi dolgok:
15. Panasonic DECT telefon, működik, a táp vezetéke toldott, de egyébként szép 16. Poti és forgatógombok 17. Kapcsolók 18. Csatlakozó és relék 19. Elektroncsövek 20. Diódák 21. 7 szegmens kijelzők és LED-ek 22. Vegyes passzív alkatrészek
Tovább:
23. Bontott vegyes IC, optó 24. 2db H8 mikrokontroller (működő készülékből bontva) 25. Tranzisztorok, a legtöbb használt, de van pár "új" is 26. Elkók 27. Halogén reflektor, hibás 28. Relék, csatlakozók, antenna 29. Szebb időket látott tolómérő 30. Régi sorkapcsok
Szia!
29. Tolómérő. Jelentkezem érte. Köszönettel Ps. Valamint a 25-ös is érdekelne. A hozzászólás módosítva: Máj 14, 2023
Szia, 15 19 21 erdekelne. Udv: Peter
Szia!
Ha szabad még, akkor egy ismerősnek meg a 23-as tételt hoznám el. Üdv.
Régi csillárok (2db) Márkóról/Veszprémből ingyen elvihetőek.
Postázni ezt most sajnos nem tudom
GARFIELD13 viszi a 23, 25 és 29 tételeket
csurgay-nak 15,19 és 21 félretéve (privátban keress meg) A többi még szabad. A hozzászólás módosítva: Máj 14, 2023
Kedves Vajkimester!
Szívesen vinném a 16,17,18,20,22,27,28-as tételeket. Előre is köszönöm!
Rendben, keress magánban.
Ez maradt: 24, 26, 30
Üdv!
Szívesen elvinném a monitort, ha meg van még!
Szia! A monitor még megvan, viheted. Írd meg PÜ-ben, mikor jönnél.
A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2023
Szia majkimester,
El vinném a 24, 26 és 30 tételeket ha lehetséges.
Igen, a tied.
Toshiba 3.5 ", 2TB HDD elvihető a III. vagy a IV. kerületből. Egy kamerarendszerben volt, állapota a képen látható. Win 10 alatt írtam rá pár 100 Gb-t, vissza is tudtam olvasni. Sajnos okos TV és ami nem PC, az nem látja. Az összes indulások száma kicsit aggasztó.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |