Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Egyszer volt (hol nem volt
![]() ![]() Szóval arra akartam kilukadni: az zöld volt. Nem kiabálóan, de zöld. Szaratov neve volt, úgy emlékszem. A Szovjetunió mindent másként gondolt. Idézet: „Egy időben a konyhai gépek is mind fehérek voltak.” No igen. Nem véletlenűl voltak a nők is fehérben az esküvőn.
Hát már akkor is sporoltak az energiával - az oroszok.
![]() Idézet: Ne melegedjenek a napon? Mi sötétben izzadtunk. „Nem véletlenűl voltak a nők is fehérben az esküvőn”
Most, hpgy így mondod...
Ők már akkor tisztában voltak vele, hogy zöldebbé kell tenni a gépeinket? ![]() Valahol el kellett kezdeni -a külsővel már megtették azvelső lépést ![]() A hozzászólás módosítva: Jún 11, 2023
Én még mindig azon gondolkodom, hogy mit jelent az "atov"...
![]()
Szerintetek hasznos lenne feltelepíteni az újabb verziót?
Miért, még USB 2.0-át használsz? 3.0-tól már színekkel kódoltak a portok, hogy egyértelműen felismerhető legyen, hogy melyik milyen.
Oké, csakhát ez a fekete házon nagyon látható?
Kb 5-6 éves a gépem, fekete házzal. Van az előlapján 2 USB. Vasárnap lévén nem vagyok otthon, de pont ezért érdekes amit mondok (mert nem látom épp): Sohasem világított ki a feketeségből egyik USB sem. Valószínűleg azért a kék nem kiabál ki a feketéből.
Sajnos már ez sem igaz, több új notit láttam belül fekete usb3 csatival
Szaratov
Oroszország 15. legnépesebb városa. Lakossága: 837 900 fő Idézet: A fehér a boldogság színe , már értem hogy a vőlegény miért van feketében ...... „Nem véletlenűl voltak a nők is fehérben az esküvőn”
A fehér a tisztaságot jelképezi (még szűz a menyasszony).
A vőlegény biztos nem az. ![]() Idézet: „A vőlegény biztos nem az.” Ezzel az erővel pont hogy a menyasszony sem... Tudjuk, cipőt próbálva ![]()
A hagyomány szerint az! Ezt tudomásul vesszük és nem firtatjuk. Abból csak baj lehet.
![]()
Unokaöcsém házasodni készül, állítólag az ara elegáns fekete ruhában akar megjelenni a ceremónián.
Önismeret.
![]() Pedig az nem kopik. Inkább nemesedik, mint az acél.
Ha az enyém is úgy jelent volna meg, akkor legalább előre tudom, hogy fekete özvegy. Így csak a válás után jöttem rá.
+ pipi: sajnos a gyártók nem tartják be a szabályokat, mert szabványosan ilyennek kellene lennie:
Mivel tegnap volt épp a 34, és semmi hajlandóságunk a válásra, hát semmiképp nem vagyok képes semmi együttérzésre.
(Nem) sajnálom ![]()
Olyan van a gépen csak a fekete keret szépen eltakarja. A gép elsö oldalán csak USB 3.0-ás stekkerek vannak, meg vagy 4 kártyaolvaso, ami már tönkre ment, mert félhomályban lehetetlen volt jol bedugni a kártyákat( a hülye helyük miatt)
Apámék 60 évet töltöttek együtt. De van aki alkalmatlan a házaséletre. A volt nejemnek én már a második férje voltam. De mindegy is.
Meg ezt látni is kellene, de ha az egész koceráj 2 cm mélyen van az elölapban, plusz jo 1 cm még mélyebben az USB foglalat, akkor ugye le kell hasalni a földre, hogy az ember lássa is a foglalatot, meg be is találjon.
Persze, mert nem félhomályban kell bedugni.
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Jún 11, 2023
Sajnos már nem az a kor jellemzö…
![]() A hozzászólás módosítva: Jún 11, 2023
Persze, hogy midegy is.
Én az első nejemnek az első férje vagyok. Úgy döntöttünk, hogy az végleges. Volt egy nagyonbarárom, és egy unokahúgom, kik elváltak. Tudják, hogy ez nekem nemigen fér bele, és én hiába bocsátottam meg a válásuk, mégsem állnak velem szóba. Mégsem szégyellem az álláspontom. Egyébként bárkinek elviszem bárhová a dolgait, semmi baj. De tartós üzleti kapcsolatra alkalmatlannak tartok egy elvált embert. Mert ha egy fontos, leki kapcsolatot nem tudott fenntartani, akkoegy kevésbé fontos, kizárólag üzleti kapcsolatot hogyan tudna? Nincs olyan, hogy csakis a másik hibázott. Csak ezt nem szereti senki beismerni. Nem szegyenlem magam -nincs miért.
Másik topikban kiderült már, hogy szeretnél új gépet összerak(at)ni. Itt az ideje, hogy ergonómiai szempontokat is figyelembe véve válassz hozzá házat! Példának okáért nálam fontos szempont volt az előlapi csatlakozók elhelyezése is a számuk mellett, s az, hogy a bekapcsoló gomb is könnyen elérhető legyen. Mivel a gép a földön áll, ezért olyat kerestem, ahol felül van elhelyezve minden. Neked is azt ajánlom, hogy jól nézz körül milyenek vannak a piacon, mert biztosan lesz olyan, amihez nem kell hasalgatnod.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |