Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
A világ jelenlegi állása szerint, Budapestről:
- Bordány szombaton, érdeklődés hiányában törölve. - Egri találkozó vasárnapi előkészítés/bevásárlás, érdeklődés hiányában törölve.
Van egy Halászcsárda a Tisza hídja alatt. Éveken át jártam oda. Jó volt.
Fehér Amúr Halászcsárda
Poroszló, Tiszahíd 33-as, 3388 A hozzászólás módosítva: Aug 4, 2023
Hogyhogy törölve az egri terepfelmérés, mi megyünk. Legfeljebb a szabad helyen is mi terpeszkedünk.
A hozzászólás módosítva: Aug 4, 2023
Ha nem gond hogy kicsit nomád körülmények lesznek akkor tartsunk egyet nálam. Asztalt, széket szerzek. Kaja a régen beígért hurka-kolbász konyha lesz. Kenyeret intézhetsz jó szokásod szerint. Az innivalót meg szétdobjátok egymás között.
Azt lehet kérni, hogy az ilyen döntéseket velem is közöljétek?
Ugyanez igaz holnap reggelre is, a bordányi börzére?
Akkor holnap lesz Bordányban valami vagy nem ?
Én a paksi Halászcsárdára gondoltam.
De Tiszatónal is jó választás a halászcsárda. Állítólag a hallépcső régen ingyenes volt, most sem láttam fizetésre utaló jeleket. Bár csak a hallépcsőért elmenni...
Én úgy tudom hogy lesz, de nem én szervezem.
Ha nem lesz, akkor holnap déletőtt, egy nagyon morcos Gafly-t fogsz látni, ahogy dörömböl nálatok.
Van csengő a kapun nem kell dörömbölni ........ Betettem a sört a hűtőbe
Hello, jelentkeznék én is az atomerőmű látogatásra, öcsémmel mennék, azaz 2 fő.
Bocsánatot kérek az esetleges hiú remények keltése miatt, de minket telibe kapott.
Szóval azért nem mentem. De már van áram, és mobil elérés is. A hozzászólás módosítva: Aug 5, 2023
Sajnálom , remélem nagyobb baj nem történt .
Állítólag a polgármester amikor megnézte, a következőt nyilatkozta:
Idézet: „Hogy még darut is? A tököm tele van.” Úgy egyébként, sokkal durvábbak is voltak errefelé...
Én azt mondtam volna neki, hogy mi tökünk meg veled van tele.
Hi-hi. Nálatok is ilyen kedves a polgálmester?
Sajnos nem lehet mit tenni, viselni kell a károkat. Tegnap ide is 3-as piros lett kiadva. Csúnya felhő, de "csak" felhőszakadás volt belőle. Szerencsére!
Szombat hajnal óta van nálunk áramszünet.
Egy fázis még most sincsen a környéken. Mondjuk nálam 3x25 A van, könnyebben sakkozok hosszabbítóval, ha fürödni vagy mosni akarok. Állítólag volt aki már ordítozott a szolgáltatóval, hogy hűtő már leolvadt, a mélyhűtő telepakolva és az is határeset. Egy fázisa van, pont az...
Jelentem visszaértünk a terepszemléről.
2023-ban, az egri találkozó itt lészen megszervezve. Mint (számomra) utólagosan kiderült, a korábbi (alias "kocsma") helyszín véglegesen bezárásra került (arról ne is álmodozzatok). Azonban az előző: Bajuszvölgy él és virul (szilva már nagyon finom zamatosra érett). PS: Nekem nagyon durván leért az autó hasa meg eleje, kicsit dagonyázósan nézett ki mire megérkeztünk. Szerencsére a szakadó eső aztán nagyjából lemosta...
Húsz fő már bőven meghaladja a biztonsági alsó határt a szervezéshez.
Tehát érdeklődés hiányán nem múlik. Jó szerencsét!
Köszi! Mindent megpróbálok megtenni azért, hogy legalább olyan legyen, mint a múltkori látogatás.
Szerencsére sikerült bejutunk minden fennakadás nélkül, most is ez a célom. Még a részleteket kell kigondolnom. De meglesz az.
A Bajuszvölgynek van valami utca, házszám? Vagy valahol találkozunk valakivel aki oda vezet?
Voltam már ott de nem találnák oda.
Hát, ott nem nagyon vannak utca házszámok, mi GPS koordináta alapján találtunk oda. Persze Varttina is velünk volt, és segített odatalálni, de GPS-sel is simán megtaláltuk volna. Priviben elküldöm neked a koordinátákat.
A GPS adatok nem titkosak, többször is le lett írva:
Idézet: „Aki autóval jön GPS-koordináták: 47.927836, 20.383953.” Szikorapéter hozzászólása jó alap. Utolsó néhányszáz méteren a nehezebb utasokat érdemes kiszállítani, telefonos segítség (minimum) javasolt, mert ott már megállni is nagyon trükkös (ha már egy autó sikeresen leparkolt). A hozzászólás módosítva: Aug 7, 2023
Hajónapló kiegészítés:
Tervek szerint a menü marhapörkölt lészen "Kálmán módra", köretnek dödölle. Vérmes remények szerint előételnek pogácsa. A lányok szerintem nem jönnek. Eddig fixen jelentkeztek: Gery78 granpa madzagos nagy_hoho Ronen02 szikorapéter TAttila77 ? varttina ------------- Összesen: 7,5 A hozzászólás módosítva: Aug 7, 2023
|
Bejelentkezés
Hirdetés |