Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Szia, a maradék 4 helyet lefoglalnám.
A hozzászólás módosítva: Aug 28, 2023
Az őszi MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás listája frissítésre került.
Akik jelentkeztek, illetve részt vennének a 2023.10.30.-ra megszervezésre kerülő MVM Paksi Atomerőmű Zrt. meglátogatásában: 1. sany + 2 fő 2. bbb 3. BZS 4. torokj+ 5 fő 5. Pali79 + 1 fő 6. RuGooo + 2 fő 7. mollybolly + 1 fő 8. DRoland + 1 fő 9. Ötvös Csöpi 10. boyscout + 1 fő 11. mazso1988 + 2 fő 12. bzsozso2 + 3 fő 13. varttina 14. Igal + 1 fő 15. AZoli + 3 fő Összes jelentkezés: 37 fő , szabad helyek száma: 3 Örömmel várom a többiek jelentkezését is!
Bocs, most néztem, amit írtál. 3 hely maradt. Így is kell a hely, ha felszabadul, akkor fentartom majd a helyet a 3. vendégenek. Így jó?
Az őszi MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás listája frissítésre került.
Akik jelentkeztek, illetve részt vennének a 2023.10.30.-ra megszervezésre kerülő MVM Paksi Atomerőmű Zrt. meglátogatásában: 1. sany + 2 fő 2. bbb 3. BZS 4. torokj+ 5 fő 5. Pali79 + 1 fő 6. RuGooo + 2 fő 7. mollybolly + 1 fő 8. DRoland + 1 fő 9. Ötvös Csöpi 10. boyscout + 1 fő 11. mazso1988 + 2 fő 12. bzsozso2 + 3 fő 13. varttina 14. Igal + 1 fő 15. AZoli + 3 fő 16. rectamas + 2 fő (3 fő) 17. + gyerek67 fórumtársunk, várhatóan csatlakozik hozzánk a látogatásunk során. Összes jelentkezés: 40 fő , szabad helyek száma: 0 A létszám egyelőre betelt. A jelentkezés véglegesítése a regisztrációs adatok elküldésével történik meg. Még ne küldjetek el! Várólistára lehet jelentkezni. A várólistára a kérések beérkezési sorrendjében írom fel azokat akik kérik! Várólistán összesen 1 fő: 1. rectamas 3 vendége Részletekkel hamarosan jeletkezem! Köszönöm az érdeklődéseteket a látogatas iránt! sany A hozzászólás módosítva: Aug 28, 2023
Szeretném most is felhívni a figyelmeteket, hogy az üzemi területre csak 16 éven felüli személyek látogathatják!
A hozzászólás módosítva: Aug 28, 2023
Szuper. Mikor küldhetjük az adatokat?
amúgy nem Igal hanem lgal
Az adatok holnaptól jöhetnek, beérkezési sorrendben írom őket a táblázatba amit a Tájékoztató és Látogató Központ kér.
Az érvényes fényképes személyi igazolványotokon szereplő személyigazolvány szám helyességét, kétszer is ellenőrizétek. Továbbá ellenőrizétek a személyigazolványt, hogy a látogatás napján érvényes lesz-e. Érvénytelen személyigazolvány esetén a belépést megtagadják! Elnézést, ha elírtam!
Okés köszi!
Idézet: „Elnézést, ha elírtam!” Nem csinálok belőle problémát
Pedig probléma, akkor helyesen: lgal.
A hozzászólás módosítva: Aug 31, 2023
Sziasztok!
Az októberi paksi "szeánszon" sajnos nem fogok tudni Veletek találkozni, mert éppen Dortmundban leszek...
Bővebb infó itt a most szombaton megrendezésre kerülő Szarvason levő találkozóval kapcsolatban.
http://ha8kif.hu/ Biztos sok elektronikázáshoz hasznos dolog lesz megtalálható. Audióerősítő építőknek, VFD csöves kijelzős óra építőknek....
...és te is sok csővel készülsz, ha jól tudom, az erősítő építőknek.
Tavaly voltam, az idén nem érek rá, de sok klassz holmit láttam ott.
Szombaton (holnap) tobzódás lészen:
- Szarvas - Mezőkövesd Kérünk képeket és élménybeszámolókat holnap este.
Kedves Fórumtársak!
Az őszi MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatására való végleges regisztráció elkezdődött a mai nappal. A regisztrációval kapcsolatban arra kérlek Titeket, hogy akik nem jelentkeztek elő, ők csak várólistára jelentkezzenek! Ne küldjetek el semmilyen adatot részemre. Most még elsősorban azok adatait várnám, akik ezen az előjelentkezés listán szerepelnek. Az előjelentkezőktől azt kérnem, hogy minél előbb küldjék el a szükséges adataikat részemre a végleges regisztrációhoz! Határidőt nem adok, de kérem a többieket, illetve azokat akik várólistán vannak tiszteljétek meg annyival, hogy fölöslegesen ne várjanak a felszabadult helyre vagy helyekre. Ha mégsem kíván valaki jönni, azok közül akik már előre jelentkeztek, akkor kérem ezt is minél előbb jelezzétek felém! Megértéseteket köszönöm! sany A hozzászólás módosítva: Szept 1, 2023
Javasolnám a kaja igények egyidejű gyűjtését is, már aki akar együtt enni a Halászcsárdában.
Itt kifejtettem a dolog racionalitását, nem akarom állandóan ismételni.
Maga az estebéd nem integráns része az erőmű látogatásnak, csak egy lehetőség.
En nem csinaltam kepeket, de a cimboram igen, o hivatalos borzefotos
http://ha7juq.hu/borzefotok
http://ha7juq.hu/borzefotok
Javítottam.
MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - 2023. október 30. (hétfő)
Akik eddig előjelentkeztek és az adataik a Tájékoztató és Látogató Központ részére rögzítésre kerültek: 1. sany 2. sany 1. vendége 3. sany 2. vendége 4. bbb 5. lgal 6. lgal 1. vendége 7. mazso1988 8. mazso1988 1. vendége 9. mazso1988 2. vendége 10. BZS 11. AZoli 12. AZoli 1. vendége 13. AZoli 2. vendége 14. AZoli 3. vendége 15. DRoland 16. DRoland 1. vendége 17. bzsozso2 18. bzsozso2 1. vendége 19. bzsozso2 2. vendége 20. bzsozso2 3. vendége Akik jelenleg várólistán vannak: 1. rectamas 3. vendége 2. Tatai István 3. wagergo 4. wagergo 1. vendége 5. Kákalaki Akka 6. otvenkilenc 7. bala7s A regisztrációval kapcsolatban arra kérlek Titeket, hogy akik nem jelentkeztek elő, ők csak várólistára jelentkezzenek! Ne küldjetek el semmilyen adatot részemre. Most még elsősorban azok adatait várnám, akik ezen az előjelentkezés listán szerepelnek. Az előjelentkezőktől azt kérném, hogy minél előbb küldjék el a regisztrációhoz szükséges adataikat részemre a végleges regisztrációhoz! Határidőt egyelőre még nem adok, de azt kérem tőletek, hogy azokat akik várólistán vannak tiszteljétek meg annyival, hogy fölöslegesen ne várjanak a felszabadult helyre vagy helyekre. Ha mégsem kíván valaki jönni, azok közül akik már előre jelentkeztek, akkor kérem ezt is minél előbb jelezzétek felém! A listát, ha változás történik frissítem. Mindent köszönök! sany A hozzászólás módosítva: Szept 4, 2023
|
Bejelentkezés
Hirdetés |