Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
!!!Figyelem!!!
Kérném az előjelentkezőket az adatokat még a héten küldjék el részemre. A behajtási endgedélyünkhöz a rendszámokat és a tartalék rendszámokat jövőhét folyamán el kell küldenem az erőműnek. Nem nagyon van tolongás a Halászcsárda ebédjének szervezésére. Akkor legyen megszervezem lefoglalom, leadom majd a rendeléseket.
Szia,
a héten leadom az adatokat. Ha nagyon nincs kedved megszervezni az ebédet, akkor szervezem. A 2021 látogatás Halászcsárdás ebédjét én szerveztem. Esetleg nem szabadult fel egy hely?
Szia,
2022-ben meg én. Mindketten tudjuk, hogy nem egy nagy agysebészet, a Csárda kommunikál emailban is, és telefonon is. Szerintem jobb, ha olyan szervezi, aki részt(v)evő, idén nem veszem el a helyet azok elől aki még nem volt. Sany szerintem örülne neki, ha valaki levenné a válláról a kaja szervezését... Én azt a vonulatot erőltetném, hogy harcsa halászlé, harcsapörkölt... Szerintem aki nem küldi el a héten Sanynak a konkrét tuti személyes adatot a regisztrációhoz, ahelyett külön kérdés nélkül a következő lép előre a várólistáról... A hozzászólás módosítva: Szept 5, 2023
Szia!
Ha nem teher, és elvállalnád a szervezést a Halászcsárdában, akkor azt megköszöném.
Szia,
Elvállalom. Hétfőn tanévkezdés, a héten nagyon el vagyok havazva...
Szia!
Lejárt a személyim, indítottam az újat. Ilyenkor mi a teendő? Az okmányirodában azt mondták, hogy az októberben lejáró jogsimmal igazolhatom magam. Tudok regisztrálni? Tudunk? Valamint ha beutazás lesz, nálam még lehet 2 hely, esetleg ha összehúzzátok magatokat, a hátsó ülésere hárman beférnek. Boyscout
Szia!
Itt a jogosítványt nem fogadják el az biztos! Csak érvényes fényképes személyi igazolvánnyal lehet belépni majd, azzal a számmal amit regisztrációkor elküldtök nekem, másképp biztosan nem engednek be senkit. A bemenetelhez is kell a személyi igazolvány, sőt a sofőröknek külön le kell adnom a személyigazolvány számát az adott rendszámhoz. Sajnos ez a szabály máshoz nem megy. Még ha jövő héten kézhez kapod az új személyit, akkor persze tudunk regisztrálni. A rendszámot is le tudjuk adni.
Szerintem ezeket a dolgokat nem sany találja ki.
Aki nem tud megfelelni a feltételeknek, szerintem törölje a jelentkezését. Akkor a várólistáról előre lép a következő, ez így korrekt...
Ma pontosítottam a rendszámokkal kapcsolatban. Szeptember 15.-e után bármikor kérhetik tőlem. A beosztást majd megcsinálom, ha leadtam a rendszámokat és kiderülnek a férőhelyek, hogy alakulnak.
Valószínű ez lesz az utolsó látogatás. Mert a gyakorló reaktorhoz és a múzeumhoz gépkocsikkal (telekocsikkal) már nem lehet behajtani, ahogy mi fogunk. Busszal lehet majd csak, aki jövőre megszervezi majd annak szereznie kell egy buszt. Szerencsének van, mert ez a szabály júl. 22.-től él, de én júl. 13.-án fogalaltam le számunkra a programokat. A hozzászólás módosítva: Szept 7, 2023
Idézet: „Valószínű ez lesz az utolsó látogatás.” Az igazat megvallva, Paksot már eléggé "kimaxoltuk". Nagy dícséret a szervezőnek. Távlati tervekre vonatkozóan, a következő bográcsolós HE találkozó ide van tervezve. Előkészületként az utca már le lett aszfaltozva, víz és villany van. A tulaj maga főz, stb...
Májusnál előbb hol?
Ámbár Feri bátyó sötét ló, de szerintem Ő sem idénre gondolta...
Nem én szervezem.
Papírforma szerint 2024 Május vége/Június eleje. Mindenképpen Csaba előtt jóval. Hacsak még az idénre nem, de akkor meglehetősen bele kell húzni (meg ne ütközzön Pakssal).... Idézet: „Májusnál előbb hol?” Erre adtam már választ de senki nem reagált. A hozzászólás módosítva: Szept 7, 2023
Rám gondoltál? Körülnézek nálunk milyen lehetőségek vannak helység ügyileg. Ezt jövőre gondoltam Bajuszvölgy helyett. Györök az messze van az ország keleti felén lakók számára.
Mezőkövesden nem voltam mert leestem a létráról és éppen lábadoztam.
Nekem egy hónapon belül nem jó.
Szereztem a bal térdem alá egy f...a kis sérülést. Holnap szedik ki a varratokat. (17 db) Nem igen megy még a kuplungolás. Városon belül még csak-csak, de hosszú távra nem vállalkozom.
Te is? Én meg a lépcsőt akartam meghágni, de lerúgott magáról.
5x10cm bőrdarab szakadt le. Már a 2/3-a elhalt.
Akkor azért nem voltak mezőkövesdi képek... Az idén szerintem én se megyek már sehova. Mod: Ejnye! Trágárkodást nem kérünk. A hozzászólás módosítva: Szept 11, 2023
Moderátor által szerkesztve
rectamas, 1., 2. vendége nincs rajta a listán.
Kívülállóként tekintve a kérdést, számottevő eltérést látok a komolyan gondolók (aki konkrétan elküldte az adatait), akit sany tart nyilván (és nyilván Ő ad le az erőműnek nemzetbiztonsági ellenőrzésre) ami most 25 fő.
Vessük össze azzal, hogy régen betelt a 40 fős keret. Szerintem aki nem tudja megugorni azt a lépést, hogy elküldi a hivatalos regisztrációhoz kötelező adatokat, lépjen vissza/automatikusan törlésre kerül a listából. És akkor várólistásoknak is lészen reményük...
De. Mert az előjelentkező listán rajta vagytok, a 38. , 39 . és 40. helyen. A 3. vendéged 1. helyen van a várólistátán. Még időben jelezted akkor felém a szándékod. Ezen valóban nincs, de ha beírom majd adataitokat akkor rajta lesztek. A helyetek az előjelentkezés miatt megvan. Az új listan azok szerepelnek, akiknek beírtam mar az adatait.
A hozzászólás módosítva: Szept 8, 2023
Bocsánat, nagyon reggel volt, nem vettem észre/értelmeztem a mondat végét: "és az adataik..."
Pontosan hová és mikorra lett meghirdetve?
Hozzám "kerti partira". 280m2 körül van az udvar így a létszám némileg limitált. Ha nehézkes a helyszín kiválasztása akkor jöhet az alternatív megoldás.
Melyik évből, melyik hétvége van megcélozva, milyen programmal, és a "nálam" sem biztos hogy mindenkinek lejön.
Azt sem ártana tudni a nálam az kb hol van?
Az adatlapon ott van. A pontos dátum attól függ érdekel e bárkit is.
Ó, nem. Azt kellene közzétenned, hogy nagyjából mikorra tervezed (pl dec 28 vagy 30), azt is, hogy hol (nem elég az adatlapod, tervezhetnéd attól fehérvárra is). Régen így is csináltad -lett is találkozásotok néhány egyeztetés után. (eleve te indítottad e topikot)
De ezt csak segítségnek írtam, nem kötelezlek én. |
Bejelentkezés
Hirdetés |